Květnová romance - soutěžní

May 29, 2019 · 2,663 views Kristinka33

Je krásné odpoledne, sluníčko mi prohřívá tělo, cítím vůni konvalinek a užívám si první letošní opalování v trávě. Pravda, zem je ještě studená, ale aspoň chvilku se nechám od sluníčka pomazlit. Ležím, sním o všem možném a najednou si všimnu, že mi přes zavřená víčka někdo prošel, protože mi přes ně proběhl stín. Ač nerada, otevírám oči a koukám, že je to Luky. "Ahoj zlato, koukám, že si užíváš jara. Moc ti to sluší, můžu se přidat?" Jen na něj s úsměvem přikývnu. Lehá si ke mně a líbá mě na čelo. "Jaký jsi měla den, Tinko? Myslel jsem na tebe každou chvilku." "V práci náročný, jako každý den poslední dobou, ale teď už je to fajn. Teď když tě mám u sebe, tak už mi nic neschází." "Dej mi 15 minut a přijď za mnou do vířivky, dám hřát vodu a pak ti udělám masáž, ať se zbavíš stresu z práce." "Děkuji lásko, přijdu."

On moc dobře ví, jak na mě... Ale díky tomu, že i já vím, jak na něj, jsme spolu spokojení a šťastní. 15 minut uběhlo lusknutím prstu, asi jsem na chvilku i usnula. Zvedám se a jdu na druhý konec zahrady k zahradnímu domku, kde máme vlastní vířivku a kam není naštěstí od žádných sousedů vidět. Voda už je ohřátá a tak hned sundavám plavky a po krk se ponořím do vody. Luky se objeví se skleničkou vína pro každého, podá mi je, rychle se svléká a už je u mě. Podávám mu jeho skleničku, připíjíme si a dáváme si krásný jemný polibek. Pouštím vířivku na dlouhý program a opírám se Lukymu o rameno. Objímá mě rukou a tiskne si mě k sobě. Tohle miluju, být v jeho náruči, v bezpečí, milovaná... Chvíli mě nechává takhle krásně relaxovat, ale nevydrží to moc dlouho. Začne mě hladit, dávat mi drobné pusinky do vlasů a na tvář, jeho volná ruka začne zkoumat moje tělo. Bez povšimnutí nezůstávají moje prsa, miluje je, a tak je hned hladí, zkoumá bublinkami namasírované bradavky, které trčí vstříc dalšímu laskání, potežká je, stiskne bradavky mezi prsty a trochu za ně zatáhne... Já mu zatím prejíždím rukou po stehně. Nejprve z venku, pak ale přejdu na vnitřní stranu stehna a blížím se k jeho chloubě, hrdě se tyčící vzhůru.
Těsně před tím, než se jí dotknu se zastavím a přejdu na druhé stehno. Opakuji tenhle postup několikrát, protože vím, že ho rozehřeje víc než vířivka.
Mazlíme se opravdu dlouho, dráždíme se až do nepříčetnosti, ale ani jeden se nedotkneme klínu druhého. Když doběhne program na vířivé vaně, setkají se naše pohledy a jen na sebe kývneme. Je mi jasné, že kdybych neseděla ve vodě, mám velký problém s mokrým prádlem, nejen spodním... Bere mě za ruku a pomáhá mi vylézt ven. Naše kroky vedou hned vedle do zahradního domku, kde máme ten super zahradní nábytek, co jde naskládat vedle sebe a utvoří krásné letiště - pro nás dva jak dělané, protože zdržovat se po vířivce ještě přesunem až domů do postele je pro naše touhy naprosto nemyslitelné.
Uléhám na bok a lehce roztahuji stehna.. Totéž dělá i Luk, ale proti mně, takže mám jeho chloubu těsně před obličejem. Po vteřince koukání a kochání nad krásou našich těl se oba vrhneme na pomalé jemné zkoumání intimních partií. Oba jsme jak v tranzu, oba se najednou přisouváme blíž a poprvé se dnes setkají moje rty s jeho mužstvím a jeho rty s mou lasturkou. Proběhne mě vlna slasti a vím, že mi to nebude dlouho trvat a udělám se. On musí mít podobné pocity, protože zavřel oči a občas se s prudkým výdechem na chvilinku zastaví. Nechci se ještě udělat, chci ho cítit v sobě. Odstrčím ho na záda a nasednu si na jeho vztyčenou chloubu, která se leskne od jeho šťávy. Netrvá to snad ani minutu, je to jen pár přiražení, taky se může stát, že jen nevnímám čas. Vnímám jen sama sebe, svou rozkoš, svůj kvapem se blížící vrchol...
Za zadek si mě nadzvedá a začne do mě tvrdě zajíždět, což už nemám šanci vydržet a propadám se do propasti krásného orgasmu. Cítím, jak mi po stehnech tečou stružky šťáv, ale on ještě nebyl, aspoň co jsem byla schopná vnímat. To jsem takhle vytekla já? Asi ano... Zprudka oddechující mě položí na záda a rozjede ještě jednu jízdu. Jízdu intenzivní, prudkou, až nehodnou dnešního romantického odpoledne. Prsty zabloudí na můj poštěváček a v tu chvíli mne rozklepe další orgasmus, další výbuch energie. V tu chvíli ani on už nemá šanci udržet svůj vrchol dál a s táhlým sténáním mi náplní lasturku svou dávkou lásky.
Když se lehce uklidníme a vrátíme do reality, lehne si vedle mě otočí mě na bok a přimkne se zezadu, jak se říká na lžičky. Tohle miluju a když je to po zimě poprvé venku, má to své nezaměnitelné kouzlo. Kouzlo květnové romance.