Ujel mi vlak

Jun 5, 2019 · 5,625 views kaann

Pořád leje. Super, to se mi moc nehodí, ale co, za chvíli budu ve vlaku, a tam snad za tě pár hodin cesty, co mne čeká, uschnu. Doběhnu na nádraží a říkám si, že mám ještě pár minut rezervu. Rychle k pokladně a poprosím o lístek na rychlík. Od monitoru se zvednou oči znuděného pokladního, který mi se škodolibým úsměvem oznámí, že spoj nevyjede, protože na trati jsou popadané stropy. Nejdřív ráno. Ráno? Je šest večer.Co budu dělat? Kam půjdu. Nonstop jsem zavrhl hned a na nádraží v jedenáct večer taky zamykají. Poslední naděje je známá, co tu má byt a občas jsem tu už přespal, když jsem potřeboval být brzy ráno na vlaku. Zvednu telefon. Ahoj, jsi ve městě, ozve se její jasný hlas, který je vždy slyšet na metry daleko. Jo můžeš u mě přespat, ale já právě odjíždím ke kamarádce. To nevadí, zastav se u sousedů. Mají klíč od bytu a já jim zavolám, aby o tobě věděli. Tušil jsem, že je na ni spolehnutí. Usmál sem se a vzpomněl si na její bláznivé nápady, kterými baví celou společnost. Vyrazil jsem k jejímu bytu, který byl asi deset minut od nádraží.

Naposled jsem tu byl před půl rokem a od té doby se nic nezměnilo. Trefil jsem hned. Sousedé o mně už věděli a za chvíli jsem stál v předsíni jejího bytu, voda ze mě kapala a já se těšil na horkou sprchu. Vešel jsem do pokoje a zjistil, že co se týče pořádku, je na tom stále stejně. Postel rozestlaná, na zemi několik hadříků, jak se strojila ke kamarádce, na stole kousek pizzy v krabici a v lednici lahev červeného a jinak zelenina a maso. To mi naprosto vyhovovalo. Vrátil jsem se do pokoje a došel si pro ručník. Ani to se nezměnilo. Vše na svém místě. Ustelu postel, abych si měl kam lehnout. V telefonu se zmínila o tom, že u kamarádky přespí, tudíž mě nečekala sice pohodlný ale přesto gauč. Když jsem naklepával polštář tak jsem zkoprněl. Věděl jsem, že žije sama, ale že bude mít pod polštářem pár hraček na dobré spaní, to jsem nečekal. No co, každý máme své potřeby, v tom to máme možná my chlapi jednoduší.

Vzal jsem je do ruky, že je uklidím a s mrazením jsem si uvědomil, že na večírek ke kamarádce vyrazila zřejmě ve velmi dobré náladě. Tyhle hračky ještě před chvílí někdo používal. Baterie ještě hřála a ani se neobtěžovala s mytím. Zabít, pořádkumilovná nikdy nebyla, ale tohle .. vlastně, co je mi vlastně do toho. Je to její život. Vše jsem opláchl a dal do nočního stolku, včetně tuby s gelem. Přeci jen potřebuju se vyspat, a aby mě tohle tlačilo do hlavy, to by nebylo to nejpohodlnější. Svlékl jsem se a zaplul do koupelny a pustil si horkou vodu. Horkou a studenou a znovu horkou. Sprchu jen pro sebe, to je paráda. Pomalu ze mě vyprchal ten vztek, že mi vlak ujel a uvědomil jsem si, že vše zlé je pro něco dobré. Uschnu v pohodlí, vyspím se a ráno vyrazím. Stejně jsem tam měl být až v poledne a i tak to budu stíhat.

Koupelna plná páry a já šmátrám po háčku, kde jsem nechal ručník. Když ho konečně nahmatám .. příště si musím pustit ventilaci ... ozve se ... Uklízel si ??? Sled následujících okamžiků se dá pospat jako demolice sprchvého koutu a koupelny padajícím mokrým tělem, rozpařeným od horké vody. Neviděl jsem ji. Jak jsem se snažil chytit ručník, zakopl jsem o hranu sprcháče. Pak si pamatuju marnou snahu druhou rukou zachytit se za jeho dveře a následně už tvrdé přistání na dlažbě. Zvednu oči. Stála nade mnou, a i když mi situace komická absolutně nepřipadala, ona se smála na celé kolo. Nezměnila se. Pořád stejná, jen vlasy delší. Ahoj .. vykoktám. Klekl jsem si a začal jsem se hrabat, že se postavím. Ovšem nebylo mi přáno. Tentokrát jsem se chytil umyvadla, kde jsem myl před tím její hračky. Naneštěstí pro mě zůstalo na hraně umyvadla trochu gelu. Výborně, poroučel jsem se k zemi podruhé a to už jsem přistál na jejích nohách.

Nemusíš se mi pořád klanět .. říkala a snažila se skrývat cukání koutků. Což se jí vůbec nedařilo. Vzdávám to, prohlásil jsem. Nic se neděje a myslím, že je to tak dobře. S mými pomocníky ses evidentně seznámil. Vzpomněla jsem si na to v autě a myslela jsem, že tu budu dřív než ty. A uklidím to po sobě. No byl si rychlejší. Leje tam jako z konve, a že by se mi chtělo v tom někam jezdit, to rozhodně ne. Všude kolem padají stromy a v mojí koupelně mi neustále padá ke kolenům docela pohledný chlap. Myslím, že ty budeš bezpečnější, než jízda autem. Pomůžeš mi? Nechápavě na ni koukám, nikdy jsme spolu nic neměli, byli jsme kamarádi dlouhá léta, ale evidentně dnes změnila názor, protože její sukně letěla dolů a na chvilku přistála na mém obličeji. Když jsem si ji stáhnul z hlavy, už jsem jen viděl bílé kalhotky, které ji zakrývaly klín. V hlavě mi hučelo nejen tím, jak jsem se praštil o podlahu, ale i tím, jak se dnešní večer vyvíjí. Tohle jsem si nepředstavoval ani v nejdivočejším snu.

Postavu má akorát. Přesně podle mého gusta. Nečekala na mě, až se vzpamatuju. Stáhla si kalhotky a překročila mě. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomil, že podlaha je studená a já tam pořád na ni sedím jak trotl a civím na ženskou, která my právě předvedla nejrychlejší striptýz. Vešla do sprchového koutu, otočila se na mě a opět s tím svým smyslným úsměvem pronesla. Když už si mi umyl hračky, nemohl by si umýt i mě Nevím, jaký jsem měl výraz, ale tak nějak si dovedu představit, že to byla směs nevýslovného štěstí a totálně vyvalených očí. Co vstoupila do koupelny, což mě se zdálo, že se odehrálo před hodinou a trvalo to ve skutečnosti pár minut, zmohl jsem se pouze na otevřenou pusu a ani jsem nehlesnul. Zvedl jsem se a vlezl jsem si k ní do sprchového koutu. Byla o malinko menší než já, přitiskla se ke mně pod proudem horké vody, která na nás padala. Cítil jsem její vzrušené ztuhlé bradavky na svém hrudníku. Vzal jsem do ruky sprchový gel a začal jí ho roztírat po zádech a zadečku. Ten měla výstavní. Věděla to, že mě to na ženách vzrušuje. Tahle tajemství, už jsme si prozradili dávno a nejen ta moje, ale i její. Zavrtěla s ním a já jsem ho nepřestal mydlit
Podívala se mi do očí a prohlásila .. no konečně.

Nechápal jsem hned, co tím myslela, ale bylo mi to úplně jedno. Její hladové rty se přisály na ty mé. Prsa se otírala o mé tělo a bylo cítit, jak jí tuhnou vzrušením bradavky. Mě tuhlo taky, ale zcela někde jinde a musela to cítit. Víš, kolikrát já si už tohle představovala?? Nevím, hlesnu první odpověď, která mne napadne. Na víc jsem se nezmohl. Začalo platit pravidlo odkrveného mozku. Ruce jsem měl pořád na jejím zadku, ale ona začala pomalu klesat na kolena. Někdo se nám tu probral, hlesla. Já už neměl na mluvení absolutně sílu. Hladil jsem ji po hlavě a cítil, jak uchopila penis u kořene a pomalu ho začala mačkat a hladit. Což se projevilo jediným správným způsobem. Za chvíli na ní vykoukl nateklý žalud, jehož velikost ještě umocnila pevným stiskem. Chvíli se s ním mazlila a pak jsem pocítil znovu její rty. Následoval slastný pocit tepla a vlhka, jak jej vzala do pusy a začala sát. Druhou rukou podebrala varlata a mačkala je v dlani. Jediné, co jsem zvládl v tuhle chvíli, bylo, že jsem se opřel o stěnu sprchového koutu a hladil ji po hlavě. Díval jsem se na ni, jak jí voda stékala s dlouhých vlasů na záda a na její zadek. Při představě, že si s ním pohraji, sem začal znatelněji přirážet do její pusy. Zřejmě vycítila změnu, protože ho propustila a zvedla se. Copak, nelíbilo? Právě, že až moc, odpovídám jí a začnu líbat na krku a ruce mi po zádech znovu sjíždějí podél její páteře do jamky nad prdelkou.

Skloním se k jejím ňadrům. Jsou akorát do dlaní, drobné bradavky jí trčí vzrušením a zčervenaly ještě víc, pokud to ještě vůbec jde. Jsou jak bonbony, které mám sto chutí polaskat. Což vzápětí udělám a tentokrát si to ty kdo se opře o stěnu a nechá na sebe padat proud vody. V koupelně není vidět na krok. Pára téměř vše zakrývá a já směřuji od prsou přes pupík k tvému klínu. Znovu jsem v poloze, při které jsme dnes společnou sprchu zahájili. Klečím před tebou. Jednu nohy si opřeš o mé rameno a rozkročíš se. Nádherný pohled. Kundička se leskne nejen vodou, která po ní stéká, ale otevírá se a je nádherně prokrvená a šťavnatá. Došlo mi, že to nemohlo být dlouho před mým příchodem, co uvnitř byla některá s hraček. Díky tomu ji máš plnou šťávy, která chutná nasládle a kterou zbožňuju.

Jazykem projedu přes poštěváček, který trčí ven, a vychutnávám si tě všude, kam se jazykem dostanu. Líbám tě na vnitřní stranu stehen a užívám si kundičku, kterou máš hladce vyholenou. Ruce ti mačkají půlky a jezdí ti po zbytcích mýdla, které jsem tam před tím nanesl. Jeden prst do tebe vklouzne, velmi lehce, takže přidám druhý. Začneš hlasitě vzdychat, nabuzená z hraní netrvá dlouho a začneš se chvět a hýbat v rytmu mých přírazů. Přisaji se na poštěváček a začnu ho masírovat rty. A prsty při tom pronikám hluboko do tebe. Jsi tak krásně mokrá, že když jeden z prstů vytáhnu ven, zcela bez problémů zapluje do tvého análku. Ukazováčkem a prostředníčkem tě nabodávám čím dál rychleji a jazyk a rty dráždí poštěváček. Zabijuuuuu.. zazní nade mnou a cítím, jak se ti podlamují kolena. Tak rychle? Já to chtěla dýl. Pomalu se zvedám a líbám ji. Ale vždyť to je v pořádku, teprve začínáme, pošeptám ji tentokrát já. Zvedneš hlavu a začneš se usmívat. Dobrá, ale teď si na řadě ty, nech mne tu chvilku. Nachystám se. Běž udělat něco k pití. Nenechal jsem se dlouho pobízet. Ač celý od vody, v krku my krapet vyschlo. Nachystá se … doufám, že na cokoli

Jdu do kuchyně, krapet jsem se zmátořil, natáhl si na sebe triko a otevřel ledničku. Víno, pamatoval jsem si to dobře. Lahev červeného tam stála zazátkovaná, ale už otevřená. Tak je třeba ji dopít. Naleju dvě skleničky, postavím je na stůl a zůstanu koukat ven z okna. Má výhled do parku a venku opravdu leje. Sešeřilo se, jako by byl podzim. Najednou ucítím na krku její ruku. Neotočím se. Schválně zůstanu stát, jak jsem. Obejme mne, ucítím, že má na sobě župan. Už tě to přešlo, zašeptala si mi do ucha. Otočím se a s úsměvem jsem nadhodil. Dal bych si něco dobrého. Doufám, že teď nemluvíš o jídle, ale něco bych tu pro tebe měla. Začneš přede mnou couvat a sedneš si na okraj jídelního stolu, na kterém stojí sklenky s vínem. Vezmeš je do ruky a podáš mi jednu. Tak na České dráhy. Známe se snad sto let, víme o sobě skoro všechno, stejně to tak jednou mělo dopadnout. Neprotestuju. Dívám se na tebe a připíjím si. Odložím skleničku na linku a jdu k tobě. Ovšem ty mne rukou zarazíš. Slíbila jsem ti něco dobrého a myslím, že dnešní menu ti bude opravdu chutnat. Rozvázala si pásek županu, který ti sklouzl po ramenou dolů na zem. Jestli jsem měl v koupelně výraz totálního trotla, tak teď si sebe raději ani nepředstavuji. Později si mi řekla, že to bylo poprvé, co si mě viděla v šoku a dělalo ti to moc dobře, že si to způsobila ty.

Stála si přede mnou v jasně červeném prádle. Ale nebylo to prádlo na denní nošení, i když na tobě by to vypadalo skvěle kdykoli. Kalhotky s krajkou, v pase pouze s páskem, který jak jsem později zjistil, přecházel do úzkého proužku, který ani neměl snahu něco na tvé prdelce zakrývat. Zepředu průhledný, že jsem viděl tvůj poštěváček a skvrnku, která jasně dokazovala, že vlhko je v tobě pořád dost silné. To nebylo vše, nohy si schovala do samodržících punčoch, které byly zakončeny také krajkou a nechávala na tvých stehnech pouze kousek volného prostoru, ale právě toho, který si měla tak citlivý, jak jsem už v koupelně stihl zjistit. Podprsenka byla stejné barvy jako kalhotky, krásně ti tvarovala tvoje prsa, což ani nemusela. Nicméně byla natolik vykrojena, že bradavky téměř celé koukaly ven. Proti takovému jídelnímu lístku by neprotestovali ani v Grand Hotelu. Tím sem si naprosto jistý.

Chytil jsem tě za ruku a chtěl tě odvést do postele. Ne ne, jídlo do postele nepatří, prohlásila si a než jsem se stačil nadát, byla si na stole. Klekla si, ruce sis položila lokty na desku a hlavu na ně. Měl jsem před sebou tvoji výstavní prdelku v nádherných kalhotkách. Pomalu jsem se k tobě přiblížil a ty si už dodala jen. Dnes je pro tebe připraveno kompletní menu o všech chodech. Měl jsem husí kůži, protože jsem naprosto přesně věděl, o čem mluvíš. Chytil jsem tě za boky, pohladil tě po nich a poprvé tě políbil na zadek. Tlak a tep vysoký nemívám, ale v tuhle chvíli jsem byl na pokraji kolapsu. Má pusa se dotýkala tvé hladké a horké kůže a pomalu se blížila k místům, které jsem ani ne před 15 minutami ochutnával ve sprše. Políbil jsem tě na šňůrku směšně se snažící zakrývat tvůj análek. V této poloze nádherně roztažený a připravený. Sjel sem níž, sedl jsem si na židli, jak při správné hostině a začal hodovat. Pevně jsem tě sevřel v bocích a vychutnával jsem si pusou tvou mokrou kundičku, která zmáčela kalhotky tak, že začalo být jedno, jestli je máš nebo ne. Odhrnul jsem je na stranu a slyším ze stolu, že tento krok velmi kvituješ. Jazykem se znovu dobývám do tvé kundičky a prsty přejíždím po poštěváčku, který zase trčí jak malina.

Hlavním chodem dnes ale bude tvoje prdelka. Víš to i ty a víš, že jsem z toho v transu. Tvé ruce se z pod tebe vypletou a chytíš se za zadek a sama mi ho nabízíš roztažený. S prádlem ti ladí i barva nehtů, které se zarývají do tvých půlek a svítí jak lampičky směřující k jedinému cíli. Lehce ti análek políbím. Ještě jednou. Mé ruce ucitíš na svých zádech. Chytím tě v pase a pevně sevřu. Jazykem obkroužím horký zadeček a olíznu jej. Hlasitě dýcháš. Miluji to, zavrtávám se ti do něj a on povoluje. Líbám ho a já ho jazykem laskám tak, jako jsem si před tím hrál s poštěváčkem. To už ti jedna ruka sjede pod tebe a začneš si třít poštěváček a prsty zajíždět do kundičky. Líbám tě nad análkem po páteři a výš na bedra. Vstanu a začnu tě hladit po bocích a skláním se střídavě ke kundičce a k análku. Ten pohled je nepopsatelný. Otoč se, hlesnu.

Otočíš se na stole. Hrudník se ti zvedá, jak oddechuješ, já stojím mezi tvými stehny a vezmu si do ruky penis. Přitlačím jej na kundičku, ale dovnitř se nepouštím. Jen si s ním lehce hraji na okraji a namáčím ho do tvé šťávičky. Kroutíš se, posouváš, ale já sem ten, kdo si hraje. Třu ti žaludem po poštěváčku. A druhou rukou hladím po podbřišku a tím ho ještě víc odhaluji. Rukou si začneš hladit kolem prsou a hlavou házíš ze strany na stranu. Nemá cenu to prodlužovat. Konečně. Pomalu ale souvisle se do tebe nořím, až se k tobě přitisknu. Okamžitě mne tvé nohy obejmou. Chytnu tě a zvednu k sobě a ty se pevně přitiskneš. Nehýbeme se ani jeden, užíváme si ten pocit spojení, který umocní naše hladové rty. Potřetí zazní dnešní večer …. konečně. Začnu se v tobě pohybovat. Stále sedíš na jídelním stole. Jednou rukou se zapřeš, druhou se držíš za mé rameno. Nohy zamknuté za mými zády. Veškeré emoce a chuť z koupelny se přenesly sem. Oba už opět mokří, tentokrát potem, si užíváme slast, kdy v tobě penis nádherně klouže. Posunu se a sednu si na židli. Sedneš si mi do klína a okamžitě si opět plná. Hladím ti prsa a líbám na krk. Zakláníš se a já tě pevně chytnu v bocích a ruce mi jezdí po tvých zádech. Několikrát dosedneš, cítím tvé prsty na mých zádech, jak se zatínají do mé kůže, když tu najednou polevíš a hlasitě několikrát vzdychneš. Ještě párkrát se zhoupneš a pak se na mě uvelebíš. Tvůj úsměv, už ho poznám. Díváš se na mě a po dlouhé minutě proneseš .. předkrm bychom měli za sebou.

Zvedneš se. Trochu vrávoráš. Přeci jen orgasmus ještě úplně neodezněl. Ale jsi rozjetá a nemíníš přestat. Vstanu také. Objímám tě a ty si znovu sedneš na stůl a rozkročíš se. Ten pohled je stejný a přesto jiný. Kundička je nateklá, otevřená a ty se na mě culíš. Měli bychom přikročit k hlavnímu chodu, nemyslíš. Stejně si mi vždy koukal hlavně na zadek. Už když si telefonoval, že by si přespal, věděla sem, že se to stane. Cože?? Nevěřícně na ni vyvalím oči. Ty si tohle všechno naplánovala včetně těch hraček. Jistě. Věděla sem, že mám 40 minut čas, tak jsem se na tebe připravila. Nezírej a podej támhle ten košíček z linky. Jak v transu jsem jí ho podal a ona z něj vyndala malou skleničku. Prosím, můžeme to dokončit… a podala mi ji.

Otevřel jsem ji a zjistil, že je to lubrikační gel. Seděla si na kraji stolu, nohy od sebe a smála ses na mě. Trochu se mi klepaly ruce, ale za chviličku ses klepala ty. Přejel jsem prsty od gelu přes poštěváček a políbil tě na rty. Klesla si na lokty a přizvedla nohy. Tvůj análek se přede mnou otevřel a já ten pohled dlouho nevydržel. Začal jsem ti rozetírat gel po horkém otvůrku a zatlačil jej i dovnitř. Začala si zhluboka dýchat. Díval jsem se ti do očí, když jsem jedním prstem pronikl do tebe. Kývla si hlavou a já s ním začal pomaličku pohybovat sem a tam a taky trochu do stran. Sklonil jsem se nad tebou a líbal ti poštěváček. Po chvilce ses uvolnila a já přidal druhý prst. Postupoval jsem stejně a za chvilku si měla prdelku namazanou zvenčí i uvnitř a já stále přirážel do tebe prsty. Palcem jsem ti dráždil poštěváček a druhou rukou začal připravovat sám sebe. Natřel jsem si žalud také gelem a přistoupil k tobě. Pod lesklou kundičkou se ještě více leskl tvůj análek. Já na něj nateklým žaludem přitlačil. Tvůj dech se zrychlil. Pomalu jsem do tebe pronikal. Obličej se ti zkřivil napětím a trochou bolesti. Luplo to a žalud do tebe vklouzl. Tentokrát jsme rychle a zhluboka dýchali už oba dva. Hladil jsem tě po bocích a pouze jsem stál. Zvykala sis na ten tlak. Já musel taky počkat, nechtěl jsem, abych skončil hned na začátku.

Chytil jsem tě za boky a začal do tebe pronikat ještě hlouběji. Za chvíli jsem už neměl kam. Přitiskl jsem se k tobě a naklonil se nad tebou. Zvedla ses na loktech a začali jsme se líbat. Přitom jsem se jemně boky posouval dopředu a dozadu. Uvolnila ses. Zvedl jsem se. Chytil tě za nohy, které jsem přizvedl a začal přirážet do tvé prdelky. Ten pohled byl nádhery. Držel jsem tě za stehna, která si měla zvedlá. Tvá ruka tiskla poštěváček. Z mokré kundičky se řinula šťáva a já viděl, jak můj penis zajíždí do tvé prdelky, která mne přitahovala celá ta léta. Zavřel jsem oči a celé si to přehrával znovu a znovu. Začal jsem cítit mravenčení ve slabinách. Zpomaloval jsem pohyb a pouze táhlými pohyby přirážel. Několikrát jsem zadržel dech a s prudkým vydechnutím veškerá nahromaděná energie začala proudit do tebe. Neochabl jsem hned. Ještě několik minut jsme si užívali spojení. Už to nebylo divoké .. napětí opadalo a my se jen tak samovolně pohybovali a užívali si. Začala ses zase smát a vím čemu. Můj výraz musel stát za to. Oddechoval jsem a po chvilce z tebe vystoupil. Přisunula ses ke mně a pošeptala. Teď už do postele můžeme.