Nejmenší z nejmenších

Jul 16, 2019 · 7,343 views moncal

Když jsem objevila inzerát na seznámení, kde autor nabízí svou chloubu v délce celých 3 centimetrů, byla to docela zvláštní změna. Obvykle nabízené rozměry jsou 20+. Což mimochodem pánové není vždy výhra. Zvědavost mi nedala a odpověděla jsem: „Ahoj, pošleš fotku těch tří cenťáků?“ Trošku jsem mu nevěřila a opravdu mě zajímalo, jak vypadá. Do hodinky jsem měla odpověď: „Ahoj, jasně, fotku posílám. Chceš ho vyzkoušet a pošleš taky foto tam dole?“ Bylo to komické. Vypadal, jako by jen z toho místa rostl žalud, bez zbytku ptáka. Jako takový dudlík. I přes to jsem ho chtěla vyzkoušet, takže jsem zpět poslala svou fotku a domluvili jsme se na schůzce na druhý den u něj doma.
Druhý den jsem na sebe hodila mini šaty, ať ho co nejvíc vzruším, obula sandálky a vyrazila na autobus. V Horní Lhotě jsem byla za půl hodiny a kluk dle popisu už čekal na zastávce. Trochu při těle, stejně malý, jako já, jen asi 158 cm. „Ahoj, jsem Monča,“ představila jsem se mu. On byl Radek. No a tuze krásný zadek tedy neměl, jak zpíval hrošík na Youtubu. Měl tričko, nějaké staré teplákové kraťase a ponožky s botaskami. Mohlo mu být tak 20, mě bylo 21. Šla jsem s ním po chodníku a když jsme utekli zbytku osazenstva autobusu, zeptala jsem se: „A ty jsi to už někdy dělal?“ „Ještě ne,“ odpověděl tiše se sklopenou hlavou. Myslela jsem si to. Ne jen kvůli výbavě, ale vypadal jako introvert, nevýrazný, moc toho nenamluvil, prostě jsem si nedovedla představit, jak by nějakou sbalil. I když kdo ví. Po chvilce jsme dorazili k takovému staršímu domu, ne moc udržovanému. Omítka opadávala, zahrádka pěkná, ale o plot bych se raději neopírala.
V předsíni jsme nechali boty a následovala jsem ho. Ukázal mi koupelnu se záchodem, odskočila jsem si. Čekal za dveřmi a pak mě přivedl dle všeho do jeho pokoje. Takový typicky klukovský, na jedné zdi plakáty aut, na druhé dle mého názoru úplně debilní plakáty holek obvykle v tangách. Sedl si vedle mě a koukal před sebe. Styděl se. Chytla jsem jeho ruku a dala ji na své prso. Podíval se na mě, pak jsem ho chytla zezadu za hlavu, přitáhla k sobě a začala líbat. Pár minut byl pasivní, pak začal jazykem opakovat to, co jsem dělala já. Konečně jsem začala mít pocit, že to půjde. Rukou jsem si stáhla jedno ramínko šatů a ruku mu dala mezi nohy. Žádná boule tam nebyla, tak jsem zvyklá. To už se trochu osmělil a stáhnul mi i druhé ramínko. Šaty mi spadly k pupíku. Sundala jsem mu tričko, on mi rozepnul podprsenku a svléknul mi ji. Pak lízal bradavky. Hladila jsem ho po vlasech i zádech. Když se nabažil, vstala jsem a svlékla si šaty, stáhla mu kraťase a hned na to i trenýrky. Opravdu tam byla malinká kulička, malinký žaludek. Pneumatika nad ním byla větších rozměrů. Koukal se na mě a čekal, co udělám. Zkusila jsem ho pohonit, ale nešlo to. Tak jsem mu aspoň chytla pytlík do ruky a celou chloubu dala do pusy. Opravdu jsem si připadala jako malé dítě s dudlíkem. Kouřit pořádně nešel. Ale aspoň jsem si vyzkoušela hluboké kouření, tedy poprvé v životě jsem měla v puse čuráka až po koule. Pak jsem mu ho lízala jako pejsek. Až mě to přestalo bavit, tedy vcelku brzo, stoupla jsem si. Dal mi ruku pod kalhotky a jen tak tam něco dělal prsty. Dovnitř se nedostal. Po nějaké době mi je stáhnul a já si je svlékla. Vypadal velmi šťastně a znovu mi tam začal cpát prst. Byl moc vysoko, tak jsem ho rukou navedla a vjel dovnitř. Začal prstit a já předstírat strašné vzrušení. Ve skutečnosti jsem nedokázala udržet vážnou, nebo alespoň nějakou neutrální tvář. Neustále jsem si vybavovala ten jeho a přišlo mi to k smíchu. Já se ale nechtěla smát. Alespoň jsem případnými vzdechy zakrývala záchvaty smíchu.
Když mělo přijít na věc, sáhla jsem do kabelky pro kondomy. Nic neříkal. Rozdělala jsem ho a až teď mi při pohledu na kondom a jeho genitálie došlo, že za prvé to nepůjde a za druhé jsem ho teď asi shodila. Existují XXS kondomy? Nebo jak někdo takový může mít chráněný sex? Položila jsem kondom na stůl. Tak když je panic, snad bude zdravý. „Jak to chceš?,“ ptala jsem se. „Lehni si a roztáhni nohy,“ řekl. Lehla jsem si tedy na postel na záda, zadek jsem měla u kraje a nohy dala co nejvíce do stran a nahoru. Roztáhl si ji prsty a začala ji lízat. Usmívala jsem se na něj, pochopil to asi jinak, než byl pravý důvod úsměvu. To však byl začátek, protože mě „začal šoustat“. Ono je to asi dost silný výraz, vlastně jsem průnik necítila, on nejspíš taky ne. Cítila jsem jeho břicho, to jo. Pak mi tam strčil prst a do stejného místa začal strkat ptáka. To ještě jednou zopakoval a pak jako by začal přirážet. Jako dotýkal se mě jím, to jsem i něco cítila, ale na to, aby byl v ní, ho měl moc malého a k tomu moc veliké břicho. Zakousla jsem se do rtů a měla co dělat, abych se nesmála. Jenže jsem to nezvládla a několik malinkých výbuchů smíchu bylo slyšet i přes zvuk typický pro soulož způsobený dotýkáním našich těl. Nesténala jsem, přišlo mi to trapné. Tak po půl minutě jsem cítila něco teplého. Postříkal mě. Chvilku jsem ještě ležela, on mě začal znovu šukat. Pak se mu ještě zmenšil. Snad ani dvěma prsty bych ho nedokázala uchopit. Sedla jsem si. Většina mrdky byla na zemi, co bylo na mě šlo snadno setřít, vevnitř nebylo nic. „Jsem ti k smíchu, že?,“ smutně se zeptal. Zrovna jsem se nesmála, ale tak asi si všimnul. „Ne, promiň. Já se nechtěla smát. Já jen nic tak malého nikdy neviděla,“ ospravedlňovala jsem se. „Můžu se osprchovat?,“ tázala jsem se, abych nebyla ulepená. Nemám to ráda. „Jo, jasně, běž,“ řekl a já šla. Trošku jsem čekala, že půjde taky. Nevadí, jeho věc.
Když jsem vyšla, ze země to utřel a oblečení mi poskládal na postel. Začala jsem se oblékat. Když jsem si zapnula podprsenku, vytáhl peněženku a začal mi nabízet aspoň na cestu, když mě tak zklamal. Vysvětlila jsem mu, že nezklamal, že jsem to čekala a chtěla vyzkoušet. Pak jsem dodala, že to byla zajímavá zkušenost. Oblékl se a vyprovodil mě zpět na zastávku. Půl hodiny tam se mnou čekal, než autobus přijel a nastoupila jsem.
Nicméně rozhodně toho nelituji. Byla to zajímavá zkušenost a jestli jsem mu udělala aspoň nějakou radost, jsem ráda.