Nožky a dál

Aug 12, 2019 · 3,663 views Loam

Nedočkavě čekáš až ti cinkne upozornění od taxiku, že jsem přijela. Abys mi běžel otevřít.
Když se tak stane tak div nespadnes ze schodů, jak bezis dolů, jen abych nečekala. Otvíráš mi dveře a zůstáváš v němém úžasu. Mám tílko, sukni a otevřené sandalky. Nemůžeš se dočkat až mi je zujes. Jdu po schodech před tebou a ty vidis, jak mi zpoza sukně lehce vykukuje zadeček při každém kroku. Už to ti dává impuls do tvých citlivých partii.
Otvríráš mi dveře do bytu a vedeš mě k přípravenému křeslu, abych si udělala pohodlí. Naléváš mi vychlazene víno a klekáš si. Nastavuji ti nárt abys ho políbil. Ty se na nej vrháš s neskutecnou vervou. Dávám ti nozkou facku, aby ses věnoval i druhé a zul mě konečně.
Líbáš mi chodidla napřeskáčku, cumláš prstiky s červeným lakem na nehtech a dostavas se do varu. Já upíjím ze své skleničky a dívám se jak ti to jde. Posouvam ti nožku abys pokračoval výš. Druhou ti pokládám na rozkrok a hladím ti nártem tvůj naběhlý penis. Líbáš mi kotnik, lýtko, koleno a já rozevírám nožky od sebe, abys mohl pokračovat na tříslo. Vidíš mokrý flíček na mých tanga kalhotkách a cítíš mou vůni. Cuká ti v penisu a já nozkou uhýbám a končím své pohyby.
Strkam ti do úst Paleček drůhé nožky a tak pokračuješ jako při první.
Když už jsi doputoval k druhému tříslu, vidíš jak se flíček na kalhotkách zvětšil a tak i vidis, že se mi to opravdu líbí. Dopila jsem svou skleničku a tak mi víno doléváš. Když stojíš řeknu abys mi udělal striptýz a tak se začínáš nakrucovat a svlékat. Což mě rozesmeje a říkám ať mi jdeš radši k rozkroku. A tak si nahý klekáš na všechny čtyři a jdeš mi přímo k rozkroku jako zhypnotizovaný. Zastavuji tvou hlavu u kolenou, roztahují nožky do široka a pokládám tvůj oblicej na mé stehno. Nebudes to mít zadarmo.
Když už se blížíš ke kraji puntikatych tang a už mas v puse jako bys videl nejšťavnatější stake, tak tvou hlavu posouvam na stehno druhé nozky.
Je to neskutečné odpírání. Penis máš už tak naběhlý, že doufas aby ti každou chvíli nepraskl.
Už jses zase u lemu kalhotek a v duchu se modlíš abych tě zase neodstrcila když už ti zase sahám rukama na hlavu.
Tentokrat, ale proto, abych tvůj obličej zabořila do mé kundičky. I když jen pres kalhotky. Poprvé cítíš mou vůni přímo. S tak blízko. Vzpamatováváš se ale já už chci abys pokračoval. Takže tvou hlavu natlačím do svého klína ještě víc. Abys už konečně začal.
A tak vytahujes svůj natěšený jazyk a dotýkáš se nasákle saténové látky kalhotek. Cítíš mě na jazyku a nemůžeš uvěřit ze se to opravdu děje.
Lížeš jak jen ti síly stačí a odměnou ti je mé slastné vzdychání. Opravdu si to užívám.
Přichází na mě první orgasmus, cítíš to. Klepou se mi ruce, nohy a boky. Těšíš se až se udělám do oněch kalhotek na jejichž druhé straně je tvůj jazyk. Ale já během sekundy kalhotky odhrnuji a tvůj jazyk si zabořím hluboko co své kundicky. A v ten moment ti na jazyk vytéká množství orgasmických šťáviček a tvůj jazyk drti mé poševní svaly.
Užíváš si to. A v ten moment stříkáš i ty. Aniž by ses svého penisu jakkoli dotkl .