Na hotelu - soutěžní

Mar 5, 2020 · 4,534 views Trickie81

Bylo sobotní ráno a ona si hned po probuzení znovu přečetla pánovu poslední zprávu: „Klíč si vyzvedneš na recepci. Pod šaty budeš mít jen tanga, ale do kabelky si vezmi i soupravu spodního prádla. Uděláš si bondáž z lana místo podprsenky, ať ti to pěkně přizvedne kozy a v kundě budeš mít kuličky.“
Byla vzrušená jen z toho, jak to četla. Celé dopoledne nedokázala myslet na nic jiného a když přišel čas, obstarala nezbytnou koupel a hygienu, nanesla výrazný make-up, sčesala vlasy a nachystala si tmavě červené šaty nad kolena a kotníkové boty na vysokém podpatku.
Když pak stála v černých krajkových tangách před zrcadlem s provazem v rukou, cítila další vlnu vzrušení. Obmotávala své tělo, jak ji to naučil. Jemně utahovala provaz kolem těla a kolem prsou. Když bylo hotovo, byla spokojená s výsledkem i když se jí to nepovedlo hned napoprvé. Prohlížela si svůj obraz v zrcadle a měla chuť se vyfotit a poslat to pánovi, ale nakonec si to rozmyslela. Chtěla vidět, jak se bude tvářit, až ji uvidí, až se přesvědčí, jak splnila jeho úkol. Chtěla vidět, jak bude spokojený se svou subinkou a jak se mu zajiskří v očích.
Oblékla se a nezapomněla ani na kuličky, které ji hned při prvních krocích připomínaly, že zbytek dnešního dne se rozhodně nebude nudit. Už cestou k taxíku cítila, jak se jí bradavky nalévají vzrušením, napínaly se a škemraly o dotek, protože látka šatů, která se o ně otírala to pnutí ještě zhoršovala. Byla ráda, že si přes sebe vzala šál. Taxikář si ji totiž několikrát důkladně změřil pohledem ještě, než došla od domu k vozu a kdyby viděl, co se pod tím kusem látky, přehozeným přes ramena, rýsuje pod šaty, nejspíš by si neodpustil i několik poznámek a chlípných pohledů. Tedy ne že by si jindy neuměla koketně zaflirtovat, ale ne dneska, v hlavě už byla u svého pána a nechtěla se nechat nikým dalším rozptylovat.

V hotelové recepci se situace téměř opakovala. Už od dveří si ji recepční prohlížel zvídavým pohledem a jakmile ho požádala o klíč rezervovaný na její jméno, významně na ni recepční mrknul. Nevěděla, jestli je to proto, že jde právě na tenhle pokoj, nebo proto jak byla oblečená, nalíčená, nebo pro její netrpělivý výraz s mírně načervenalými tvářemi od očekávaného vzrušení. Každopádně si od něj vzala vstupní kartu s pocitem, že ji má za děvku, která jde na pokoj dle přání zákazníka, ale zároveň s vlastním vědomím důležitosti, že jde za pánem, kterého chce potěšit a který na oplátku dopřeje potěšení i jí, pokud to uzná za vhodné.
Recepční jí ještě popřál krásný zbytek večera a když už byla na odchodu, ještě dodal: „Kdybyste, slečno, cokoliv potřebovala, stačí zavolat hotelovým telefonem. Pokusím se vám vyhovět, jak jen budu umět.“
Jen se na něj od výtahu usmála a nechala jeho dvojsmyslnou poznámku být. Když otevřela dveře od pokoje, vešla skrz předsíňku do místnosti, kde byly zatažené těžké závěsy, tlumené osvětlení a příjemně to tam vonělo. Uprostřed stála veliká manželská postel. Na stolku byla lahev vína, dvě skleničky a vedle na židli seděl on. Prohlížel si ji a usmíval se. Její pozornost se už nesoustředila na nic jiného.

„Jsem zde, pane, jak jste si přál,“ zastavila se hned u dveří, odložila kabelku i šál na poličku a musela se přemoci, aby nespěchala hned k němu, nesedla si mu na klín a nezačala ho líbat. Tak moc se na něj těšila.
On se ani nepohnul, ale oči mu zářily a jen se kochal. „Přesně na čas, mám z tebe radost, subi, sluší ti to.“ Pochválil ji a pohrával si s myšlenkou, jestli ještě nezmění své plány. Napadlo ho, že by spolu nejprve mohli zajít do restaurace, aby její nepřehlédnutelné vzrušení ještě protáhnul. Ale sám se moc těšil na společný večer, takže se rozhodl, že se nic odkládat nebude. „Svlékni se a pojď ke mně, chci zkontrolovat, jak jsi splnila zadání.“
Jakmile z ní šaty sklouzly na podlahu, uviděl bondáž, jen mírně utaženou a podtrhující její krásně plné tvary, a pod krajkou kalhotek prosvítal chomáček chlupů na pahorku. Pomalým houpavým krokem, vědomá si plné pánovi pozornosti, došla až těsně k němu a zůstala mírně rozkročená, aby mohl zkontrolovat kuličky.
S rukou mezi jejíma nohama jí na přípitek podal skleničku s vínem, kterou pak zas odložil zpátky na stolek. „Vítám tě, subi, koukám, že úkol splněn do puntíku. A řekl bych, že i s velkou mírou tvého vlastního uspokojení. Mám úplně mokré prsty.“
Ona se jen usmála a koketně na něj zamrkala. Podsadila pánev a nastavila se mu ještě víc. Místo dalších dotyků na kundičce ale pán vytáhl ruku a prsty ulepené od šťávy otřel o její prsa. Při té příležitosti jí jemně stiskl bradavku a zatahal až zavzdychala.

„Ruce,“ zabručel tiše a ona hned věděla. Spojila ruce za hlavou a zrychleně oddychovala. Hrudník se vyklenul a prsa byla ještě víc vystouplá do prostoru než předtím. Její role byla poslouchat, nevadilo jí to, naopak ji to bavilo – cokoliv si bude pán přát, to udělá, ne proto, že musí, ale proto, že chce.
Znovu a znovu ji pán trápil jemnými stisky už tak přecitlivělé bradavky, až měla subinka problém stát klidně a celá se pod jeho doteky kroutila. Nebylo to bolestí, ale vzrušením, které se jen stupňovalo a narůstalo a nebylo, jak ho vstřebat a uvolnit.

„Sednout!“ přikázal jí pán, ukázal k sobě na klín a ona na něj bez meškání obkročmo usedla. Rukama ji chytil za zadek a přitiskl si ji na bouli, kterou měl v kalhotách. „Tohle se mnou děláš, ty zasraná čubko, cítíš to?“
„Ano, pane, cítím to velice dobře,“ usmála se, „a těší mě to!“ dodala trochu drze, a ještě se zavrtěla na vystouplé a tvrdé látce poklopce. Zhoupla se, aby dopřála trochu úlevy kundičce natěšené na další pokračování. Vteřinu na to jí na tváři přistála facka.
„Nezapomeň, kde jsi, čubko!“
Věděla to moc dobře, bavilo ji dráždit ho a provokovat. Jeho hlas zněl přísně, ale oči říkaly něco jiného. Byl spokojený. Znaly se natolik, že přesně věděli, kde je ta mez. Prsty jí pevně sevřel jedno ňadro a druhé vzal do pusy. Drsně jí sál bradavku, převaloval mezi rty. Rukou ji hnětl a popotahoval. A ona jen vzrušeně vzdychala s rukama stále sepnutýma za hlavou. Měla pocit, že se z té intenzity zblázní. Potřebovala úlevu. Zavrtěla se na jeho klíně a znovu se otřela kundičkou (jak jen to šlo) o jeho rozkrok. Odměnou jí bylo kousnutí, až vykřikla.
„Vztyk a k posteli, ruce dolů,“ zavelel. Docházela mu s ní trpělivost.
Usadil se v čele postele do tureckého sedu, stále oblečený v kalhotách, jen si svlékl tričko. Přikázal jí lehnout si na břicho tak, že měla podbřišek položený přes jedno jeho koleno. Zadek měla krásně vyšpulený ke stropu a když z ní pomalým pohybem stáhnul kalhotky, vykoukla i kundička sevřená mezi stehny a z ní vyčuhovalo očko od kuliček zavedených uvnitř. Skoro na ně už zapomněl. Pobaveně se usmál.
„Tak ty ses snažila ulevit si sama, nebo ses mi snad snažila naznačit, že bys chtěla, abych ti dopřál úlevu já?“
„Omlouvám se vám, pane, nemohla jsem si pomoc,“ zašeptala subinka.
„Nemohla jo? Tak teď ti pomůžu já,“ zamručel pobaveně a u toho jí přejížděl dlaněmi po půlkách a schválně se vyhýbal jakémukoliv doteku na její kundičce.
Nehty jí přejížděl po spodní straně stehen přesně tam, kde začíná zadek, vzhůru a zpět. Věděl, kde je citlivá a užíval si, jak reaguje i na tyhle jemné podněty, stejně jako na ty drsné, užíval si, jak se snaží to vzrušení přemoct a ležet klidně.
Čekala to, přesně věděla, co přijde hned, jak si lehla, ale stejně ji to překvapilo, když dostala první ránu dlaní přes zadek. Vyplácel ji pravidelnými a přesně mířenými ranami přes půlky, především na té spodní straně, a střídal to s hlazením a tišením štiplavé a vzrušující bolesti. Další sada ran dopadala přes vyšpulenou kundičku a sténání subinky se stávalo naléhavějším. Cukala sebou při každém plesknutí, ale neuhýbala, věděla, že nesmí a ani nechtěla. Prsty mu zarývala do stehna a druhou rukou svírala pokrývku pod sebou.
„Ruce,“ přikázal opět a ona je poslušně spojila za hlavou. Ucítila kolíbavý pohyb jeho těla a pochopila, že se naklonil. Vzápětí na zápěstích ucítila jeho dotek, jedno po druhém jí připnul široká polstrovaná pouta spojená pevnou karabinou k oku, ke kterému se dalo připnout cokoli dalšího třeba i vodítko, které slyšela zacvaknout hned vzápětí. Hned se jí vybavilo, jak pouta použili naposledy a téměř se až zatetelila vzrušením, co ji bude čekat tentokrát. Jenže přišel jen další výprask prokládaný konejšivými doteky, a přestože nebyly rány silné, rozdrážděná kůže reagovala intenzivními signály do celého těla. Poddávala se tomu a krev se jí hrnula do spánků a do klína. Podvědomě očekávala další ránu, ale ona nepřišla. Místo toho z ní pán jediným rychlým pohybem vytáhnul kuličky a vzápětí do hladově se svírajícího otvoru kundičky vsunul prsty. Tvrdě do ní zajížděl, hluboko až na čípek, roztahoval ji a prsty přejížděl po stěnách. Její tělo se pohupovalo ve stejném divokém rytmu. Během chvíle se její tělo začalo nekontrolovatelně chvět a zatmělo se jí před očima. Lapala po dechu, nohy se instinktivně propnuly a sevřely jeho ruku uvnitř.
„Jo, pěkně se udělej, ty moje nadržená čubko,“ slyšela jakoby z povzdálí pánův hlas a vnímala jen mokro mezi nohama a pánovy prsty, které v ní kmitaly ve zpomalujícím se tempu, takže i její dech se postupně zklidňoval. „A teď se koukej postarat o pána,“ poručil po chvilce a zatahal za vodítko od pout.
Opřel se zády o čelo postele a sledoval subinku, jak se -jako ospalá kočka- po čtyřech sbírá a přesouvá k němu. Se spoutanýma rukama jí to šlo hůř, ale i tak během chvíle rozepnula pánovy kalhoty a vysvobodila jeho ptáka, který trčel jako sloup. Dlouhý s výrazným žaludem a prokrvený až do fialova.
Klečela před ním a bez nutnosti jakýchkoliv pokynů hned vzala jeho ptáka do pusy a začala mu ho kouřit. Líbilo se mu, jak to uměla - staženou předkožku držela prsty u kořene a zbytek čůráka jí mizel mezi nasliněnými a pevně stisknutými rty. Spokojeně ji sledoval. Nechal ji, ať si chvilku dělá, co ji napadne a bavilo ho dívat se, jak střídavě používá kromě úst i své prsty, dlaně a jak si to užívá. Čas od času k němu zvadla pohled a jejich oči se setkaly. Byl to sakra sexy pohled a jemu v ptákovi hned zacukalo. Nechal ji, ať mu ještě párkrát obkrouží hranu žaludu špičkou jazyka a když se pak znovu přisála a spolkla ho až po kořen, chytil ji za hlavu a přitlačil.
Vecpal jí ho až do krku a chvíli ji tak přidržel - se zatajeným dechem, napnutou čelistí, doširoka rozevřenými rty, a bradou přitisknutou na koulích. Pak ruku povolil, ale jen tak, aby jí určoval tempo. Občas ji chytil pod bradou a užíval si, jak cítí pohyby uvnitř její pusy, jak povoluje krk a nechává ho zajíždět hlouběji. Postupně začal tempo zase zrychlovat. Pumpoval jí hlavou jako s pístem na svém ptákovi. Vychutnával si ten pohled i všechny doteky jejích rtů, jejího jazyka, kterým ho tiskla o patro, sliny tekoucí jí z koutků pusy na koule, její hrdelní zvuky, když se občas nestihla včas nadechnout, a čvachtající zvuk, který to celé překlápěl do surového živočišného sexu.
Věděl, že by se mohl ovládnout, že by to mohl celé přerušit, oddálit to, nechat si výstřik až na později, ale rozhodl se jinak. Měli pro sebe ještě spoustu hodin a věděl, že nebude problém, aby se mu postavil vzápětí znovu. Chtěl si ji teď hned označkovat jako svou čubku. Chtěl se vystříkat. A tak jí naposledy nabodl na svého ptáka a pak jí začal plnit pusu a krk dávku po dávce a ona poslušně polykala, tak jako vždycky, když neřekl jinak. Když mu z ptáka olízla i tu poslední kapku, chytil ji za bradu a zvedl.
„Šikovná čubka,“ pochválil jí a políbil. Cítil z ní svou vlastní chuť.
„Děkuji vám, pane,“ odpověděla poslušně a pak stejně poslušně poslechla příkaz, aby donesla skleničky a víno k posteli. Pán se pohodlně usadil, a zatímco ji pozoroval, přemýšlel, kterou částí z naplánovaného večera budou pokračovat teď.
„Subi, otevři tu tašku, co je pod stolem...“

… ale to zas až jindy :)