Na vrcholu v butiku

Apr 8, 2020 · 3,074 views pronajem_subiny

„Za Míšou můžeš vyrazit sama,“ řekl mi po naší poslední lekci. A já se ocitla ve zcela nové situaci. Schůzku se se ženou jsem nikdy neměla.

Našemu setkání předcházelo několik dlouhých telefonátů, kdy jsme se svěřovaly jedna druhé, co bychom chtěly spolu zažít. Jak můžu hladit její tělo a hrát si. A Pán to věděl. Vzrušovalo ho to, stejně jako mě.

Míša mě čekala na nádraží. A byla moc krásná a sympatická holka. Usměvavá čubička, která měla v očích neuvěřitelný drajf. Až jsem měla nutkání ji políbit, dlouze a vášnivě. Podaly jsme si ale jen ruce a potutelně se na sebe pousmály.

„Tak kam půjdeme? Do toho krámu, kde ráda nakupuju prádlo a punčošky?“ navrhla Míša.

Vlastně to bylo vcelku jasné, protože jsme se si řekly, že si na večer koupíme něco hezkého, co nám udělá krásná těla a zvedne touhu. A v tu chvíli jsem si uvědomila, že Pán tohle musí vědět. Odeslala jsem mu informativní zprávu a věnovala se zase Míše.

Z Hlaváku je to na Vinohradskou kousek, a tak jsme šly pěšky. Bylo to poprvé, kdy jsem šla se ženou, ale vnímala ji jinak. Ne jako kamarádku, ale jako perverzní děvku. Byla tak také trochu oblečená. Měla hodně krátkou, tmavě modrou džínovou sukni, černé upnuté triko, ve kterých se jí rýsovaly obří prsa, minimálně éčka. Outfit doladila koženou bundičkou. Podívat se dolů bylo mnohem zajímavější, protože černé punčocháče s geometrickým vzorem neuvěřitelně padly jejím nohám. A conversky z ní dělaly rajcovní holku. K opíchání připínákem. Líbila se mi. A docela dost.

V kapse mi pípla zpráva: NOVÝ DRESS CODE CHCI VIDĚT UŽ Z KABINKY.

Usmála jsem se a Míša na mě.

„Ještě netuší, že se bude za chvíli fotit,“ pomyslela jsem si a odpověděla, že píše Pán a že ji zdraví.

Zrudla. Míša nikdy nic takového nezažila. Věděla, že jsme D/s pár, ale nedokázala si vůbec představit, že by se za ní subina mohla takto vydat sama.

„Jsme tady, sem chodím nakupovat,“ rozzářily se jí oči. Byl to snad jediný butik na planetě, kde mohla Míša na ty svý kozy sehnat podprdu. Má je fakt velký a nedají se kam moc schovat.

Kouzelný prostor, který se blýskal zrcadly, mě vtáhl hned dovnitř. Zboží mě oslnilo. Takový výběr, tolik velikostí. Míša si vzala čtyři kousky a zmizela v kabince. Měla jsem příležitost. Sáhla jsem po černém korzetu, takový obleček ve skříni nemám, tak proč si jednou neudělat radost.

„Míšo, můžu zkoušet s tebou?“ sebrala jsem poprvé odvahu.

„Můžeš,“ ozvalo se za mléčným sklem.

Vklouzla jsem dovnitř a Míša mi vyrazila dech. Stála tam úplně nahá a usmívala se. „Tak pojď, mám na tebe velkou chuť,“ a přitiskla mě k těm svým prsům. Překvapila mě, protože já jsem chtěla být ta, která to všechno povede a bude mít pod kontrolou.

Srdce mělo zástavu a mozek začal vypínat.

„Přijela jsi přeci za mnou, abychom si spolu užily. A já chci začít hned a tady,“ pustila mě a začala si zkoušet černou hladkou podprsenku s krajkovými ramínky.

„Můžeš mi ji zapnout?“ vybídla mě Míša a v já v tom viděla cílenou provokaci.

Ve chvíli, kdy se ke mně otočila zády, sebrala jsem odvahu a místo toho, abych jí podprsenku zapnula, začala jsem ji pomalu sundávat a přitom jsem přitiskla své rty Míše na krk. Slastně zavrněla.

Mé ruce směřovaly na její poprsí. Cítila jsem vzrušení u ní a zároveň u sebe. Hladila jsem ji a líbala na šíji, prsty mačkala ztopořené bradavky mezi prsty, přitom jsem cítila, jak mé kalhotky začínají vlhnout.

Míša se najednou ale prudce otočila a vášnivě mě vrazila ruku do vlasů. Do pusy mi strčila jazyk a líbala se se mnou tak, jak mě napadlo líbat ji na tom nástupišti. Bylo to neuvěřitelně zvláštní, ale rajcovní.

„Sundej si džíny,“ pobídla mě k dalšímu pokračování…

A já strašně chtěla, aby mou kundu ochutnala… sedla jsem si v kalhotkách na židličku a roztáhla nohy od sebe. Mé vzrušení bylo vidět na první pohled, světle růžové kalhotky změnily svou barvu a vlhkostí ztmavly. Míša si klekla na čtyři. Měla nádherný kulatý zadek, na takovém by se Pán určitě vyřádil.

Kalhotky poodhrnula na stranu. Hlavou mi hned problesklo, že tenhle dress code by se Pánovi určitě líbil. Nadržená čubka Míša klečela před mým klínem a pomalu se přibližovala ke kundě, kterou mi před dvěma dny při fistu roztahoval můj Pán. Také jsem se dvakrát udělala.

Míša měla poměrně malou dlaň, fist se přímo nabízel. Několikrát jsme na toto téma spolu mluvily a ona měla moc velkou chuť mě takto zprznit.

„Můžu?“ zeptala jsem, jestli jí nebude vadit, když si ji vyfotím se skloněnou hlavou u mého klína.

Její jazyk se dotkl mých pysků, přivřela jsem oči. Mířil ke klitorisu, z kundy mi teklo čím dál víc. Do toho mokra mi Míša začala sunout dva prsty. Dusila jsem v sobě sténání a věděla, že tohle dlouho nevydržím. Bylo to krásné a nikdy jsem nic takového nezažila. Každý dotek klitorisu byl rizikový, protože hrozilo, že začnu řvát. Ještě že v butiku hrála hudba a prodavačka si povídala se zákaznicí.

Bylo to neuvěřitelné. Adrenalin, chtíč a nadrženost mě hnaly k vrcholu. A Míša nepřestávala. Najednou jsem ucítila, že jedním z prstů míří do zadečku. Když jej zabořila dovnitř, hluboce jsem se nadechla, věděla jsem, že tohle opravdu dlouho nevydržím, svými prsty masírovala stěnu mezi kundou a análem a silně narážela jazykem na poštěvák. Začínala jsem se prohýbat a vzdechy, které měly jít ven, jsem silou držela v sobě. A najednou jsem cítila stahy v kundě… Orgasmus, který trval několik dlouhých vteřin.

Míša pomalu sunula prsty ven, zvedla hlavu a usmála se na mě. Pohladila jsem ji po tváři a poděkovala. Zdála se mi ještě krásnější. Zatímco jsem rozdýchávala silný zážitek, Míša pokračovala ve zkoušení.

Z kabinky jsme odcházely společně se slovy směrem k prodavačce, že tohle se bude pánovi určitě líbit. Korzet a dvě podprsenky jsme položily na pult. Večer bude zajímavý. Pak jsem jen poslala textovku s fotkou.

LÍBÍ? NEBO JSI MĚL JINOU PŘEDSTAVU?