Ženy, které by nás neměly vzrušovat

Apr 21, 2020 · 2,013 views molses

Snad všichni máme typy žen nebo mužů, kteří nás vzrušují. To jsou ti, se kterými si představujeme, že spíme. Když máme štěstí, tak s nimi spíme i doopravdy. Jenže pak jsou lidé, kteří nás přitahují až moc, i když vůbec do tohoto popisu nezapadají. Pro mě to byla sousedka ze druhého patra. Ani nevím, kdy se přesně přistěhovala. Bylo jí něco mezi 60 a 70, malá a tlustá. Měla obrovská prsa i zadek a tomu odpovídaly i ostatní části těla. Kratší kudrnaté tmavě zrzavé vlasy a obličej, který byl možná kdysi krásný, ale čas se na něm projevil. Jednoduše nikdo takový se v mých erotických představách nikdy neobjevil.

Moc často jsem ji nepotkával, až jsem na ni jednu sobotu v podvečer narazil ve vchodě. Měla na sobě černé šaty pod kolena bez výstřihu a bez rukávů. Opírala se o zeď a sundavala si páskové boty na podpatku. Nejspíš měla trochu upito a bolely jí nohy. Poprosila mě, jestli bych jí nepodepřel a nepomohl k bytu. Nevím, co přesně se stalo, ale jak jsem se k ní dostal blízko, ucítil její vůni a dotkl se jí, něco se změnilo. Uviděl jsem ji jinýma očima. Nejen jako přehlédnutelnou sousedku, ale i jako ženu. Přitažlivou ženu.

Bydlela sama v 1+1, kde hlavní pokoj sloužil jako obývák i ložnice zároveň. Souhlasil jsem, když mě pozvala dál. Vyndala načatou láhev vína o oběma nám nalila. Něco mi říkala a já jí odpovídal, ale vůbec nevím, o čem mluvila. Jen vím, že se mi nechtělo pryč. Sedla si na gauč.

"Pojď se posadit, přece nebudeme stát," povídá.

Sedl jsem si vedle ní. Přisunula se blíž a položila mi ruku na koleno. Nevydržel jsem to a políbil ji. Políbila mě zpátky a souběžně s tím, jak se můj jazyk dostával mezi její rty, tak se její ruka blížila mému rozkroku. Přejel jsem jí rukou po prsou, jen abych s ní pokračoval dolů pod sukni. Mírně roztáhla nohy a já ucítil pod prsty jemnou látku jejích kalhotek. Než jsem je ale stihl poodhrnout, odstrčila mě a otočila se zády.

"Rozepni mě," poručila.

Šaty jí sklouzly z ramen. Sevřel jsem ze zadu její kozy nacpané v podprsence. Byly obrovské. Na ty moje ruce rozhodně nestačí. Rozepl jsem podprsenku a poprvé mi na ně dopřála plný výhled. Měla je sice povislá, ale pořád docela plná s velkými bradavkami. Nebyla to ta nejhezčí prsa, jaká jsem kdy viděl, ale na tom nezáleželo. Byla perfektní a za žádná jiná bych je v tu chvíli nevyměnil. Zabořil jsem do nich obličej. Líbal jsem je, sál jí bradavky a stejně jich pořád bylo víc, než jsem mohl zvládnout.
Rozepla mi kalhoty a zajela rukou do trenek. Sevřela ho v dlani. Tak moc jako teď s ní mi už hodně dlouho nestál. I kdyby mě jen vyhonila, měl bych jeden z nejlepších orgasmů. Ona mě ale pustila a řekla, abych se svlékl. Sundala si zatím kalhotky. Líbí se mi oholené holky, ale jako všechno ostatní i tohle tady vzalo za své. Měla ji sice upravenou, ale pořád dost chlupatou. Zdánlivě nic pro mě, jenže já se ještě víc nemohl dočkat, až budu v ní. Nechala mě si sáhnout.

"Půjdeme do koupelny," mrkla na mě.

Koupelna byla malá, ale sprchový kout byl naštěstí dost velký pro nás oba. Vzal jsem sprchový gel a obě ruce mi naplnila její prsa. Líbali jsme se. Její ruce mi přejížděly po celém těle, ale pustupně se její pozornost přesouvala k mému rozkroku. Klekla si a vzala si ho do pusy. Nejdřív ho jen zlehka líbala a olizovala žalud, ale postupně se propracovála dál, až zmizel v její puse celý. Stál jsem tam nad s ptákem zabořeným až po kořen v její puse, ruku jsem měl zabořenou v jejích vlasech a přál si, ať hlavně nepřestane dělat to s tím jazykem. Vytáhla ho ven.

"Otoč se a se předkloň se," řekla.

Nevěděl jsem proč, ale poslechl jsem. Roztáhla mi půlky a pusou zajela mezi ně. Na to jsem nebyl připravený. Její jazyk rejdící v zadku už jsem nedokázal vydržet a udělal jsem.

"Přijď pak za mnou," nechala mě v koupelně samotného.

Teď když moje vzrušení opadlo, jsem viděl svět jinak. Vždyť je to stará tlustá bába. Jasně jí se líbí, že si může pohrát s mladým klukem. Jen já mám přece na víc, než se zahazovat s ní. Měl bych vypadnout.

Vešel jsem do pokoje. Seděla na posteli s roztaženýma nohama. Měl jsem přímý výhled na tu její starou, prošedivělou a nejspíš i hodněkrát použitou kundu. Na tu její nádhernou, vzrušující kundu, v níž jsem se chtěl utopit. To nejspíš rozhodlo. Zamířil jsem k ní. Natáhla se po mém péru a začala mi ho honit. Hladil jsem jí po krku a ramenou. Ztvrdnul jsem. Sevřela mi koule v dlani.

"Copak, ty můj hošíčku, chtěl bys šukat tetičku?" Hošíčku... tetičku! Proboha, něco tak strašného mi kdokoli říct, tak okamžitě skončím. Jenže od ní to v tu chvíli znělo, jako tak nejvíc sexy věc, jakou mi kdo kdy řekl. Jen jsem přikývl. Lehla si na záda a mě stáhla s sebou. Sama si mě do sebe nasměrovala. Vzdechl jsem. Zbožňuji ten okamžitk prvního zasunutí při sexu. Sevřela mi zadek a já začal přirážet. Svět přestal existovat. Byla jen ona a já v ní. Vnímal jsem jen její ruce na mém zadku, kterými si určovala tempo, a její vzdechy. Líbal jsem jí. Olizoval jí krk. Bral ucho mezi zuby. Chtěla, ať jí píchám víc a víc. Její vzdychání zrychlovalo, až najednou zalapala po dechu a potichu se zasmála. Zastavila mě.

"Pojď si to prohodit."

Lehl jsem si na záda. Strčila si pod zadek polštář, nechala mě, abych jí chvilku sál bradavky a nasedla na mě. S přivřenýma očima střídala přirážení a klidnější kroužení pánví. Můj pták byl v tu chvíli jen hračka, o kterou si to dělala, a já jen mohl sledovat to neskutečné pohupující se tělo. Postupně zrychlovala a pak to zase přišlo. Zalapala po dechu a potichu se zasmála. Udělala se. Posunula se dopředu a nalehla na mě plnou vahou. Její břicho mi tlačilo na hrudník a obličej mi zavalily její kozy. Bral jsem je do pusy a snažil se aspoň trochu nadechnout současně. V hlavě mi jen pulzovalo, jak moc jí chci. Svalila se ze mě.

"Co teď uděláš?" usmála se.

Vrhl jsem se na ní. Tentokrát jsem do ní našel cestu sám, až lehce překvapeně vyhekla.

"Pořádně mi jí vystříkej," zašeptala, "Všechno mi to tam dej."

Přisál jsem se jí na ústa a přirážel, co jsem mohl. Vykřikl jsem. Pevně mě objala. Vystříkl jsem. Tiskla k sobě moje chvějící se tělo a já jí vzdychal do ucha, zatímco jsem plnil tu její starou kundu.

"Tak co, líbilo se ti to s tetičkou?" zeptala se a já v tu chvíli nevěděl, jestli mám utéct, nebo jí to udělat ještě jednou.