bi poludnie

Apr 26, 2020 · 3,815 views bihide

Marta nebola doma, pisal mi Milan ci by som ho aj tak nemohol navstivit. Jasne, ze to myslel sexualne, ze pozrieme nejaky sexualny film s onanovanim a tak, no neznie to takto nijak krasne, romanticky, ale uz sme sa poznali a tak pisal bez okolkov. Odisiel som teda z prace skor.
Milan mi spravil kavicku a usadil ma v obyvacke. Chcel uz pustit nejake to video, len som ho poprosil, ci sa mozem ist osprchovat, predsa len sa mi paci ak sa poodhalim, nech som cisty i ked si myslim, ze som bol;)
Pocul som, ze niekto zvonil a niekoho privital, nakukol som v uteraku a trosku som sa zhacil, mal tam dvoch priatelov, tiez v jeho veku vyzerali, taki 60-nici.
Zahliadli ma a Milan ma chytil za ruku a priviedol k nim a predstavil ma a stiahol mi uterak z ohanbia.
Juuj som sa zacervenal, netusil som, ze budem pre nich "hracka". Milan mi ich predstavil ako byvalych kolegov z prace, ze su v pohode a nemam sa coho bat, ze si pozru tiez filmik a troska sa uvolnia.
Odpratal zo stola veci a chcel aby som si na neho lahol, nahy, na chrbat. Citil som sexualne vzrusenie, posluchol som ho a prizmuril oci. Milan pustil uz film na telke a zrazu som citil dotyky.
Viac ruk, otvoril som oci a videl som, citil ako ma hladia, prsia, bradavky, brusko. Prijemne po nohach, stehnach, rozkrok este jemne vynechavali, bol som vzruseny a citil som ako mi zacina tvrdnut, ud sa mi zacal zvacsovat a vlhnut. Ano, uzival som si dotyky, hladenie, osahavanie a tiez sa hrali s mojim penisom, jemne pretahovali predkozku. Pani si rozopli nohavice a vytiahli tiez svoje nastroje. Scena ako z pornofilmu, ale nebolo to nic take tvrde, len taka jemna chvila onanie ;) Milan sa postavil za vrch stola nad moju hlavu a zacal si ho jemne o mna suchat, trosku som sa otocil k nemu a prechadzal mi udom po tvari, perach, usta som mal pootvorene a obcas mi vsunul aj zalud, kolegovia sa postavili vedla a ruky mi dali na ich postavenych vtakov, snazil som sa im honit a pritom ma hladili, honili. Musel som ich prerusovat, lebo by som sa hned vystriekal, ale nakoniec ma aj tak nechali striekat, dostreklo mi to aj na tvar, cele telo. Oni sa moc netvarili, zeby skoncili, pozerali na tv, na mna, aj sa rozpravali a stale som im ich honil, obcas si honili sami, hladili ma, sice mi zvadol, ale rozotierali mi moje semeno po vajickach, prsiach...
Najprv sa spravil milan, vystrekol cez moju tvar, trosku do oka, ale utrel som si to. Jeho, kolegovia sa mi urobili na telo, bradavky, brusko. Zas, vyzera to ako docela perverzna scena, ale bolo to mile, naozaj, prijemny "cisty" relax a pani boli velmi galantni.
Pekny dnik prajem ;)