Pivo s kámošem

Jun 20, 2020 · 6,065 views BB_nick

Mám kámoše. Je mu 23, rajcovní chlap, známe se už několik let. Vím, že je dominantní, on ví, že jsem sub, ale nikdy jsme spolu nic neměli. Před pár týdny se stavil na návštěvu. Kecali jsme o všem možným a on mě požádal, ať mu namasíruju nohy. Zpozorněl jsem, protože mi říkal, jak moc ho bere foot. Položil mi nohy do klína, já mu sundal ponožky a dal jsem se do práce. Strašně mě to rajcovalo, měl jsem mu místo masáže začít jeho nohy lízat. Když jsem se na něj podíval, měl zavřené oči, ruku v kalhotách a pod nimi se rýsovalo jeho exkluzivní tvrdý péro. Zíral jsem a přestal jsem s masáží. Otevřel oči … když uviděl můj výraz, dal nohy na zem, chytil mě za krk a vmanévroval mě do kleku, hlavu mi přitisknul k nohám a lakonicky řekl: “Lízej mi nohy!” Slyšel jsem, jak začal vzdychat. Měl jsem chuť na jeho ocas, ale když jsem zvednul hlavu, zatlačil mi ji zpátky k nohám. Trvalo to snad 20 minut, když najednou vstal a řekl: “Rajcuješ mě. Tohle by nedopadlo dobře.” Nasadil si ponožky, boty … a odešel.

Asi za půl hodiny mi přišla sms: “Musel jsem jít na hajzly do Špalíčku a vyhonit si ho.” Poslal i fotku svýho nadrženýho ptáka. Od té doby mi fotky chodili častěji, občas i rajcovní zpráva (to když byl nadrženej na noční) o tom, co by se mnou chtěl dělat, jak by si mě jako svýho zmrda podal. Musel jsem udělat taky pár fotek: jak klečím a honím si péro, nebo jak jsem na čtyřech s obojkem. Psal, že by ho rajcoval piss na hajzlech v hospodě, kuřba venku nebo kdyby mě nabídnul jako děvku kámošovi. A jednoho pátečního večera přišla zpráva: “Chceš opravdu být moje čubka? Zažít všechny prasárny, o kterých jsem psal?” Odpověděl jsem, že chci. Odpověděl hned: “OK, půjdeme na pivo. Sraz v 9 pod Špilasem u té hospody na Husové.”

Čekal jsem na smluveném místě a byl jsem strašně nadržený. Jeho přirozená dominance, velký tlustý péro, rajcovní mužný tělo … to všechno mě neuvěřitelně rajcovalo. Když přišel, řekl, ať jdu za ním. Vyšli jsme po schodech do parku pod Špilberkem a kámoš se posadil na lavičku: “Chci tě slyšet prosit o můj ocas, semeno, chcanky a flusance. Zaklekni, čubko, a popros.” Udělal jsem, co přikázal a pak jsem musel otevřít hubu. Naflusa mi do ní, dal mi facku a přitlačil mi hlavu do svýho rozkroku. Cítil jsem jeho tvrdej ocas a slyšel jsem, jak říká: “Dneska si užiješ, čubko. Ale nejdřív jdeme na to pivo!” Zvedli jsme se a šli jsme do nedaleké hospody.

Objednali jsme si dvě piva, kámoš poslal sms (komu a co psal jsem se dozvěděl do půl hodiny) a kecali jsme o všem možným. Asi za dvacet minut se u našeho stolu objevil týpek, pozdravil se s kámošem a říká: “To je von?” (ukázal na mě) a kámoš lakonicky odpověděl: “Jo.” Dali jsme další piva, týpek si objednal nealko … a já jsem mlčky čekal, jak se bude tenhle večer vyvíjet. Když jsme měli druhé pivo skoro dopité, kámoš říká: “Jdu na cígo, pak na hazl a pak zaplatíme a jedem.” Načež mi do ucha zašeptal, ať ho za pět minut čekám v kabince na záchodě. Byl přesnej. Po pěti minutách se kabinka otevřela, kámoš vešel a zavřel za sebou. Rozepnul si kalhoty, stáhnul si boxerky a poručil mi, ať mu vylížu díru. Otočil se, já jsem roztáhnul jeho půlky a lízal jsem. “Zajížděj jazykem hluboko zmrde!” Poslechnul jsem. Za chvíli se otočil a zavelel, ať polykám jeho chcanky. “Jestli nechceš být pochcanej, budeš to muset spolykat všechno, čubko.” Vzal jsem si ho do huby a za chvíli jsem málem nestíhal polykat. Dvě piva byly znát, chcal celkem dlouho. Pak si zapnul kalhoty, zaplatili jsme u baru a týpek nás odvedl ke svýmu autu.

Posadil jsem se dozadu, kámoš vedle mě, týpek řídil. Nejdřív jsem dostal pásku přes oči, pak obojek a nakonec jsem ucítil, že mi kámoš rozepíná košili. Hrál si s mýma bradavkama: “Líbí se ti to, čubko?” Měl jsem chuť vytáhnout svoje péro a vystříkat se, jak se mi to líbilo. Pak povel, abych otevřel hubu. Flusnul mi do ní. Nato jsem ucítil jeho prsty v hubě. Olizoval jsem je. Pak jsem ucítil jeho ruku na své hlavě a musel jsem začít lízat jeho podpaží a bradavky. A když mi zatlačil hlavu níž, přikázal, ať mu lížu ocas. Byl jsem z jeho ocasu úplně říčnej! Vrazil mi ho do huby a narval mi ho do huby až po koule. Chvíli mi nedovolil cuknout. Sliny mi tekly z huby, až měl péro a koule úplně mokrý. Pak povolil, ale to už auto zastavilo.

Kámoš vystoupil, vytáhnul mě za obojek ven a sundal mi pásku přes oči. Byli jsme na odpočivadle u lesa. Kámoš i týpek si sedli na lavičku a já jsem musel zakleknout: “Olízej naše boty, děvko!” Zatímco jsem lízal, oba vytáhli ocasy z kalhot a honili si je. Pak jsem musel lehnout, sundali si boty i ponožky a oběma jsem lízal nohy. Když si dostatečně užili foot, týpek zavelel: “Vyhul mi čuráka, děvko.” Dal mi facku, vrazil mi ocas do huby a šukal mi ji, dokud se nevystříkal. Kámoš stál vedle něj a díval se, jak polykám tu neuvěřitelnou dávku semene, co jsem nestíhal polykat, to mi rozetřel po ksichtě. Pak mi na ksicht ještě flusnul, přikázal, ať otevřu hubu, vypláznu jazky a chvíli na to začal stříkat taky. Pak si nechal olízat zbytky semene z ocasu. Týpek to jen komentoval slovy: “Dobrá děvka!”

Nasedli jsme do auta a teprve teď mi kámoš sundal obojek. Myslel jsem, že tím to pro dnešek končí, ale mýlil jsem se. Auto zastavilo v centru, já s kámošem jsme vystoupili a týpek odjel. Šli jsme směrem k mému bytu: “Máš sklep?” Nedošlo mi hned, proč ta otázka, a nejistě jsem odpověděl, že sklep mám. “OK, tak nejdřív půjdeme do sklepa a pak si u tebe dám sprchu.

Když jsme vešli do sklepa a zavřeli se za námi dveře, kámoš říká: “Ještě jsem nevyzkoušel tvoji díru, zmrde!” Dal mi facku, otočil mě, stáhnul mi kalhoty a vytáhnul anální kolík. “Pořádně ho olízej, ať je pěkně vlhkej, já zatím připravím tvoji kundu.” Nejdřív mi díru lízal, pak si naflusal do dlaně a začal mi prstit anál, zajížděl pořád hlouběji a roztahoval mi díru, jak to šlo. Nakonec vzal kolik, vrazil mi ho tam a projížděl mě, až jsem byl dostatečně připravený na jeho ocas. Nasadil mi roubík, vytáhnul kolík a vrazil mi ocas do díry. Brutálně mě šukal a přitom mě držel pod krkem. Byl u toho sprostej, že jsem nestačil zírat: “Drž, ty perverzní čubko! Vystříkám ti prdel, zmrde! Nejraději bych pozval bandu chlapů, aby ti ji vycákali se mnou! Vidět tě jako poslušnou děvku, to mě dneska fakt rozrajcovalo, ty kurvo!” Stříkal za chvíli a hodně, cítil jsem, jak mi jeho mrdka teče po stehnech a on přirážel dál. Pak zastavil a po tom výkonu musel počkat, až se mu zklidní dech, ocas jsem měl pořád v díře. Po chvíli ho vytáhnul, sundal mi roubík, nasadili jsme si kalhoty a vyjeli jsme výtahem ke mně do bytu.

“Pamatuješ nedávno, když jsi mi lízal nohy a já jsem říkal, že mě rajcuješ? Po dnešku mě rajcuješ ještě víc, tohle musíme zopakovat.” Neodpověděl jsem bylo to víc než skvělý a jen jsem myslel na to, že až se osprchuje a odejde, budu se muset okamžitě vycákat. Řekl jsem jen, že se vychčiju a pak mu dám ručník, aby se mohl osprchovat. “S tím chcaním pokčej, čubičko.” Chytil mě za ruku a odtáhnul mě do koupelny. “Svlíkni se a pochčiješ mě.” Sundali jsme si oblečení, vešli do sprcháče, kámoš zakleknul a já jsem na něj začal chcát. Chcal jsem už skoro s tvrdým na jeho tělo i obličej. Otevřel pusu a nechal si nachcat i do ní. Pak vstal a vyplivnul mi moje chcanky do huby: “Polkni to a zaklekni, čubičko.” Udělal jsem, co poručil. “A teď ty svoje chcanky ze mě slízej.” Začal jsem u jeho nohou, šel jsem výš, až k ocasu a koulím, pak se otočil a nechal si lízat díru. “A teď ještě moje chcanky!” Zechcal mě celýho a aniž by musel cokoliv říkat, nechal jsem si chcát i do huby. Když skončil, zeptal se: “Chceš se mi vystříkat na nohy a pak to slízat?” … Chtěl jsem a trvalo mi to jen chvilku. Užíval si neskutečně, když jsem svoje semeno slízával. Pak jsme dali společnou sprchu, oblíkli jsme se a kámoš odešel. Než jsem usnul, přišla mi sms: “Mám známýho, je to kamioňák a má rád to samý, co já. Nezajdem s ním někdy na pivo, čubko?”