Tajemná ulička

Jul 6, 2020 · 2,980 views Loumar

...s věnováním pro Black_Qeuun

Je horká letní noc, vracím se domů nočním autobusem, vystoupím na zastávce a jdu domů mou oblíbenou uličkou, nikdo tudy nechodí, ani pejskaři. Ulička je dlouhá, z jedné strany je husté křoví, z té druhé velké oplocené parkoviště a nedá se z ní uniknout, možná proto tu nikdo nechodí. Mám na to neskutečnou chuť, sex jsem neměl už několik let, pokud nepočítám ten sám se sebou. Jak jsem nadrženej, zastavím se pod lampou uprostřed uličky a opřu se o ni. Je ještě celá horká od odpoledního slunce. Naproti mě přes parkoviště je vysoký panelák. V některých oknech se ještě svítí. Pomyslím si, co kdyby mě někdo sledoval, jak mě lampa osvicuje...podívám se doprava a doleva v uličce, ale nikde nikdo...kdo by taky v tuhle hodinu..., stáhnu si trochu kalhoty, holým zadkem se opřu o rozehřátou lampu a začnu si ho honit. Přemýšlím, jestli na mě někdo třeba může koukat z oken naproti, třeba i tajně, z těch zhasnutých. Ani si nevšimnu, že z jedné strany uličky přijde holka. Černá sukně, silonky a černé kožené boty, výrazné červené rty a nehty, pořádný kus ženský a v korzetu s velkým výstřihem pěkně velký kozy. Ještě než ke mně stačí dojít, rychle zapnu poklopec, natáhnu kalhoty jen co stihnu a skloním hlavu a dělám jakoby nic. Když prochází, zastaví se a otočí se ke mně, přijde blíž, tak těsně, že se mě dotýká stehny a kozama samozřejmě. Jak je na podpatkách, mám je přímo u obličeje. Přitlačí mě tělem k lampě a říká: "Co to jako mělo být?".
"Nic", procedím zaraženě.
"Stáhni si kalhoty.", řekne důrazně.
Pár vteřin přemýšlím, ale z jejího výrazu vidím, že to podruhé říkat nebude. Rukama si rychle stáhnu kalhoty i s trenkama a ona hned svou rukou s dlouhými nehty zajede mezi moje nohy. Má ji celou studenou a já rozpálené koule. Začne mi ho hned honit. Druhou rukou mě přidrží pod krkem a vášnivě mě líbá. Pak si stáhne silonky a kalhotky a rozepne si výstřih. Vypadnou z ní obrovské kozy, které hned přimáčkne na můj obličej. Má je celé lesklé a horké, jak je vedro.
Nestačím ani zareagovat.., jen cítím, jak mi ve vteřině natáhne kondom na mýho tvrdýho ptáka, moc se s tím nepáře.
"Šukej mě", řekne nekompromisně a strčí si moje péro do svý kundy.
"Dělej, šukej, ale ty se neuděláš, jinak si mě nepřej!", řekne opět přísně. Šukám ji o sto šest až je celá rozvášněná a udělá se na mně. Pak ze mě sleze, nasadí si opět kalhotky a silonky, stáhne sukni. Kondom zahodí kamsi, vezme mi ho do ruky a začne honit. Stejně už to nemůžu vydržet. Ve vteřině stříkám sperma na chodník, jak se udělám.
Sperma mi ještě kape do kalhot, ani mě nenechá si je vytáhnout, chytí mě jednou rukou za ptáka a druhou pod krkem, podívá se mi do očí a řekne: "Takhle to bude, jak chci já, je ti to jasný!", olízne mě svým jazykem na rtech a odchází uličkou pryč.