Deník „Amatéra“ - Monika a Sabina 2.díl

Jul 18, 2020 · 1,116 views prozitzivot

Viděl jsem, jak při zaslechnutí zaklapnutí dveří s sebou nervózně trhla a celá se napjala. Pomalu jsem k Monice přistoupil tak, abych si ji mohl celou prohlédnout za malého světla, které vycházelo z lampy na nočním stolku u okna. Lehce jsem ji pohladil po vlasech a všiml si, jak obě ruce zaryla do postele. Postupem času mi řekla, že to byla nejen nervozita, co se bude dít, ale i velká dávka vzrušení, které jí toto setkání dalo.

Sundal jsem si sako a posadil se do křesla na protější straně pokoje a pozoroval ji, jak tam sedí a neví, co se bude dít a co vlastně s ní mám v úmyslu provést. Řekl jsem jí, aby se zvedla a sundala si své prádlo, že si ji chci pořádně prohlédnout. Poslechla okamžitě, vstala a sundala si podprsenku, z které vykoukly její nádherná ňadra, které jsem již znal z naší předešlé komunikace, ale ve skutečnosti byly mnohem krásnější. Pevná, krásné rovnoměrné bradavky a velikostí ideálně do mé ruky. Pomalu si začala sundávat kalhotky a já konečně zahlédl její krásnou, čerstvě vyholenou kundičku. To bylo jediné místo z jejího těla, které mi nikdy neukázala. Netlačil jsem na to, tušil jsem, že pokud to má přijít, tak to přijde a já ji jednou uvidím. Byla celá nádherná.

Stála a tam přede mnou, celá nahá, ruce sepjaté před sebou a čekala, co bude. Vstal jsem a přistoupil k ní. Pomalu jsem ji začal prsty přejíždět přes tvář, krk, přes její nádherná prsa a mířil pomalu k jejím rozkroku, kterého jsem se jen lehce dotkl a sjel níže na její vnitřní stranu stehen. Obešel jsem ji, abych si prohlédl i to, jak vypadá zezadu. Pomalu jsem dýchal na její krk a přejížděl přes záda směrem k zadečku, který jsem pevně stiskl. Škubla s sebou a jen mi řekla, abych si s ní opravdu dělal, co chci, protože se chce cítit tento večer jako malá „nevěrná děvka“, která něco podobného zažívá poprvé.

Pevně jsem ji stiskl za obě ruce a donutil ji si kleknout. Přes zavázané oči slyšela pouze, jak jsem rozepl zip od kalhot a za chvíli cítila můj penis na své tváři. Otevřela ústa a pomalu ho začala sát a cítila, jak mi v ní tvrdne. Pomalu jsem přirážel do její pusy až jsem cítil, že jsem maximálně připravený a začal ji pomalu zajíždět hlouběji a hlouběji a pomalu přidržovat její hlavu, když jsem byl uvnitř. Zřejmě se jí to líbilo, neboť se mi zarývala svými nehty do stehen a postupně si mě přitahovala a držela mě uvnitř. Bylo nádherné vidět, jak se lehce dáví a ještě se jí to líbí, v té chvíli jsem pochopil, že pro chlapa nemůže být větší slast, než podobný typ orálního sexu.

Po chvíli, kdy jsem začal cítit, že bych už mohl být jsem svůj ocas vytáhl z jejích úst a hodil ji na postel tak, abych i já mohl ochutnat chuť její kundičky. Ležela na břiše, nohy položené na podlaze a já se kochal pohledem na mokrou kundičku a krásně vystrčený zadeček. Pomalu jsem začal jazykem přejíždět přes obě její dírky a ochutnával její sladkou šťávičku, která z ní tekla. Miluji ženě dělat orální sex, vydržel bych to asi hodiny, ale už jsem věděl, že chci být prostě v ní, takže bez jakéhokoliv varování jsem ho do ní prudce vsunul a začal si užívat teplo jejího klína. Byl to nádherný pocit, kdy jsem mohl dle svého přání a chutě ho do ní vrážet, chvíli pomalu, chvíli rychle a přitom si prsty hrát s jejím zadečkem a poznávat její limity, co má a co nemá rada. Po chvíli jsem věděl, že nebude dlouho trvat a já začnu stříkat, tak jsem ho z její kundičky vysunul a jen ji řekl, aby si zpět klekla. Poslechla na slovo a hned otevřela svá ústa, neboť tušila, že se blíží konec a začala mi ho opět hluboce kouřit. Po chvilce jsem ho sám vytáhl a splnil její přání z jedné noci, kdy mi psala, co by ráda zažila. Začal jsem jí celou svou dávku semene stříkat na její obličej a do těch lačných, na první pohled, nevinných úst.

Svalila se na postel a začala hluboce oddychovat, já se pomalu oblékl a potichu jsem odešel. Sjel jsem do přízemí hotelu a pokračoval ke svému autu a v tu chvíli mi přišla sms: „hajzle, bylo to přesně tak, jak jsem si přála. Snídaně ráno platí?“

Pokračování příště…