Bouře v lomu

Jul 26, 2020 · 2,991 views jaclaudius

Byl začátek léta my jsme s Luciferem měli náš čas vymezený na štěstí, krátký čas, jako vždycky, ale to se štěstím tak bývá. Hladově jsem si jí vzal, hned jak jsme dorazili do penzionu a pak ještě jednou, ten hlad po ní je vždycky k nesnesnesení.
Když byl největší hlad ukojenej, plánovali jsme, co budeme dělat a Lucifera napadnul starý zatopený lom, který znala z dětsví. Na začátek léta byl dost hic a tak se jelo. převezla mě jako vždycky, navigaci a tak nepotřebovala, pamatovala si to.
V lomu bylo dost lidí a některý se koupali, blázni, voda byla dobrá tak na bruslení, ale Lucifer je blázen. Odvedla mě cestičkou vyšlapanou lesem na druhou stranu lomu pod vysokou skálu. Neměli jsme plavky, ale tady nikdo nebyl, bylo sem sice vidět z druhého břehu, protože to byl malý lom, ale to nám bylo jedno, Luciferovi úplně.
Donutila mě vlést do vody a plavat, pokud to v tý ledárně bylo vůbec možné, sama si v tom lebedila. Plavali jsme nazí, měla dlohé vlasy stočené do drdolu na hlavě, mě se to líbí, jí moc ne. Když jsem se pod vodou dotýkal jejího těla, bylo chladný jak tělo skutečné ryby, ale potěšili mě bradavky ztuhlé jak dva kamínky.
Vylezl jsem první a plácnul sebou do trávy s napadaným listím, ani ručník jsme neměli, byla mi zima a na tuhle stranu nesvítilo slunce, roztával jsem pozvolna a díval se, jak plave, užívala si to, smála se a občas na mě něco pokřikla.
Nakonec i ona vylezla z vody, líbil se mi ten pohled, bradavky stuhlé tak, že to ani já neumím, bílá kůže pokrytá krupičkou husí kůže a malinké lesknoucí se kapičky vody, jak perly, co se na ní zachytili,
Sedla si ke mě a přitiskla na mě svoje ledový tělo, studilo to jak čert, ale bylo moc fajn ho cítit zas tak blízko. Bylo brzké odpoledne a slunce se schovalo za mrak, ale nevadilo to, bylo dusno. už nám bylo zase horko, tak jsme kašlali na lidi na proti a zůstali nazí. položili se do trávy a já jí hladil konečkama prstů po těle a tváři.
Ozvalo se první zahřmění, jen jako by někde hodně daleko zarachotil vlak na výhibce, ale za malou chvilinku tu bylo další a silnější. Nebe se zatáhlo tak rychle, že jsem ani nepostřehl, kdy se to stalo, zesiloval vítr a ševelil v listech stromu. Rychle se skoro setmělo a byl patrný první záblesk oblohy, hrom zesílil.
Chtěl jsem se zvednout a obléknout se, ale chytla mě za ruku a stáhla zpátky. Na druhém břehu se lidi stráceli jak v panice, během pěti minut byl lom úplně opuštěný, jen Lucifer se poťouchle usmívala.
Položila se na záda do trávy a stáhla mě na sebe, přitáhla si mojí hlavu a já cítil její dychtivý polibek. Blesk a hrom a její mrštný jazyk v mých ústech, prsty držící mojí hlavu. Ještě jsem vnímal hukot větru, který zesílil, ale mi jsme ho necítili, lámal se o skálu nad námi. Cítil jsem pod sebou její prsa a tvrdé bradavky mi provrtávali hrudník, ale už to nemohlo být zimou. Nepřestávala mě držet a líbat, jen na kratičký okamžiky, abychom mohli popadnout dech. Cítil jsem jak tuhnu a ona zřejmě taky, protože se rozevřeli její stehna a já se vsunul mezi ně. Zmocňovala se mě dychtivost a sevřel jsem v dlani prso pod sebou, našel palcem a ukazovákem bradavku a stisknul, zabolelo to, poznal jsem to na polibku. Byl jsem tvrdej jak kámen a opíral se vocasem o kundičku a cítil jak mě chce, to teplo z ní bylo cítit.
Když jsem do ní vniknul, dopadla mi na záda první velká kapka, ustrnul jsem na samém dně tý kundičky a chviličku vychutnával ten pocit, jak se kolem něj pomalu svírá a přijímá ho. Další kapka dopadla Luciferovi na tvář, jak ve snu jsem viděl, jak se rozstříkla na tisícekrůpějí mlhy. Pohnul jsem se ven a dovnitř, díval se do zářících očí a cítil, jak se mi nehty zarývají do zad. Ven a dovnitř, přestal jsem vnímat velké těžké kapky, které na nás dopadali. Blesk a hrom skoro součsně, ohlušující. Držel jsem jí pevně pod sebou a klouzal v ní, né rychle, ale pevně a důrazně. Neslyšel jsem, jestli sténá rozkoší, celá ta bouře byla její sten. Bral jsem si jí, rukama, ústy, penisem v kundičce a ona mě přijímala. Chtělo se mi na ní řvát, že jí tak moc chci a její oči řvali na mě. Tempo přírazů se zrychlilo a já cítil, jak mi pomáhá, vychází vstříc. Pod námi a kolem nás tekli potůčky bahnitý vody, ani nevím, jestli byla studená. Kolena jsem si rozdíral o kamínky pod trávou ve snaze víc se zapřít k ještě prudšímu přírazu. Luciferovi záda a zadek na tom museli být ještě hůř. Cítil jsem, že už to dlouho nevydržím a potřeboval jsem nabrat dech. Vyklouznu jsem z ní a řekl ať se otočí, nemohla to slyšet, ale poslechla. Vždycky nějak vycítí co chci. Otočila se na břicho a já se vtlačil zezadu mezi její stehna. Vniknul jsem zpátky. Opřel jsem se o loket vedle jejího a moje prsty se zaryli do jejího ramene. Pravá ruka jí chytla za vlasy a zvrátila hlavu do zadu, předloktí se opíralo mezi jejíma lopatkama. Blesk a hrom současně, ten zvuk nám málem roztrhal ušní bubínky. A znova přirazit a cítit tu slast. Vnímal jsem, jak má špinavý záda a kapky do nich dělali bílé flíčky, ale protkané růžovími oděrkami. Držel jsem jí pevně pod sebou a přirážel až na doraz, chtěl jsem jí slyšet sténat, ale nebylo to možný, přez řev větru a rachot těžkých kapek deště. Blesky trhali oblohu a hrom byl cítit až v morku kostí. Při jedný ohlušující ráně se zdálo, že se na nás řítí celá masa skály, tyčící se nad námi a já naposledy přirazil, moje ruka vlasy přitáhla tak, že to vipadalo, že jí zlomím vaz, ale moje semeno explodovalo hluboko v ní, kudička i ocas sebou škubali a chvěli se, ruka pustila vlasy a tlak předloktí mezi jejíma lopatkama povolil. Zůstal jsem v ní a jen se pomalu položil na její záda a obličej zabořil do jejích vlasů. Cítil jsem, jak podemnou prudce oddychuje a začal znovu vnímat kapky deště. byli menší a drobnější. Odkulil jsem se vedlení. Lucifer se jen přisunul blíž a položil si hlavu na mojí hruď.
Plavali jsme ještě v drobném dešti, ale když jsme se oblékali, už svítilo slunce:-)