Uniforma - súťažná

Sep 1, 2020 · 2,123 views Patrikuu

Uniforma - súťažná

Stalo sa to nedávno v nemocnici kde aj pracujem. Bolo horké počasie a každý už bol z toho tepla vyčerpaný. Tak ako sme popíjali kávičku počas chvíľky kľudu, prihlásil som sa na jednu zo sociálnych sieti či mi niekto nenapísal alebo si nájasť niečo zábavné na večer po práci.
Jeden sa ozval , napísal mi, že by sa rád stretol ale hneď , lebo je aktuálne v meste. Začalo mi búšiť srdce , podľa slov to myslí vážne. Na fotke cca 30r , vyšportovaný, vysoký , opálený. Nevedel som, čo mám teraz spraviť , telom mi prechádzalo neskutočné vzrušenie a slasť niečo konečne zažiť na nezvyčajnom mieste. Napísal som mu že teda súhlasím, ale som aktuálne do večera v práci , že ak by mal záujem tak by sme mohli aj tu v práci niečo nevinné podniknúť. Po veľmi krátkej úvahe súhasil. Dohodli sme sa, kde sa stretneme. Nervózne som sedel a popíjal kávu a čakal kým pípne Rp. Stalo sa. Pípla Rp s textom som tu. Srdce mi skoro vyskočilo z hrude, kým som to čítal. Odložil som menovku a šiel som za ním , nechcel som aby vedel na akom oddelení pracujem. Šiel som chodiskom a pomaly sa mi začal risovať - obtiahnuté čierne tričko, zelené kapsáče , mladý vzhľad , prenikavý úsmev a prekrásne biele zuby.
Jediné miesto, ktoré ma v tej chvíli napadlo, bola šatňa , vedel som že tam nik nepôjde kedže bolo len niečo po 13tej a prezliekame sa skoro ráno alebo až večer. Privolal som výťah.
Bol zhovorčivý , vôbec nebolo vidno nervozitu - asi je na takéto záťahy už zvyknutý.
Zatvorili sa dvere na výťahu, našťastie sme tam boli sami. Vrhol som sa na neho a pritlačil som ho o stenu výťahu. Jemne som ho pobozkal na krk a potom trochu zapojil aj zúbky. Nedal sa zahanbiť a hneď mi to opätoval. Rukou som mu prechádzal po nohaviciach a cítil som , ako mu začína tvrdnút. Ale v tom momente, zastal výťah , niekto nás privolal. Rychlo sme sa narovnali a dali od sebe. Vsúpila sestrička že sa zvezie s nami o poschodie vyššie. Zatvorli sa dvere na výťahu , boli sme tam traja. Stáli sme za sestričkou a ja som sa už nevedel dočkať kedy už konečne budeme v šatni. Pristúpil som k nemu a silou som mu cez nohavice stisol gule. Miklo ho , nečakal to, ale vedel, že musí byť ticho. Mačkal som mu vtáka celý ten čas kým sme nevystúpili z výťahu. Sestrička si nič našťastie nevšimla.
Výstúpili sme z výťahu a ponáhľali sa do šatne, našťastie šatňa bola prázdna. Vošli sme dnu , hneď som zamkol ale pre istotu som nechal kľuč vo dverách aby nik nevedel odomknúť a vtrhnúť dnu. Hneď sme sa na seba vrhli. obímal ma , bozkával ma, hneď mi dával dole uniformu. Do pár sekund sme boli obaja nahý. Chytil som mi vtáka a kľakol som si. Začal som mu pekne pomaličky oblizovať žaľuď, jemne jazykom , prešiel som nižšie na gule. Gule som si bral celé do úst a naťahoval som mu ich. Znovu som prešiel na vtáka a začal som mu ho poriadne fajčiť , sať. Boli sme obaja neskutočne nadržaný. Ako som ho fajčil tak mi chytil hlavu a pár krát nadoraz prirazil vtáka hlboko do hrdla a držal ma až kým som sa nezačal dusiť. Vyhrkli mi slzy. Zas som ho jemne fajčil. Nahol sa nado mňa naslinil si prst a nasilu mi vnikol do prdelky. Na sexe sme ale neboli dohodnutý no nechal som hom. Videl že sa mi to veľmi páči tak ma zvrtol , opľul si vtáka a na doraz vnikol dnu. Telom mi prešla neskutočná bolesť , mal som pociť že prestávam vnimať okolie. Zostal vo mne kým sa spamätam a začal prirážať , oprel ma o dvere a začal ma jebať , vzdychal som som , vajcia mu plieskali o môj zadok. Vytiahol ho, a kázal mi aby som sa dal na štyri , znovu do mna vnikol , vytiahol ho uplne von a znovu zasunul nadoraz. Páčilo sa mu sledovať ako sa moja dierka rozťahuje a zvyká si na bolest. Začal hlasno vzdychať a bolo mi jasné že už bude striekať . Otočil som sa a dal som si vtáka do ust a v tom to prišlo. Chytil mi hlavu a vrazil mi vtaka až do krku a striekal. Držal ma až do uplného konca , dusil som sa semenom. Ešte som mu poriadne vyoblizoval vtáka do sucha a obliekli sme. Boli sme spotený. Uniformu som si našiel až na opačnej strane šatne. Vyšli sme von a na chodbe sme sa rozlúčili.
Bola to jedna s mojich najkrajších spomienok, ktorá sa odohrala v práci v uniforme.