Zlé úmysly

Sep 3, 2020 · 5,973 views pronajem_subiny

Absolutně netušila, co se bude dít. Klečela nahá uprostřed místnosti na čtyřech. S koženým černým obojkem. A to už dobrých deset minut. On klečel dva metry za ní. Oblečený v džínách a kostkované košili. Sám se polohoval do pozice, která mu byla blízká. Nikdo si ho nevšímal, jako by tam nebyl. S Pánem jsme seděli na gauči, v ruce drželi skleničku s růžovým ginem a povídali si o té feně, co klečela před námi. Byla to naše první společná čuba, kterou jsme si pořídili. Dlouhonohá, dlouhovlasá hnědovláska s dvojkami kozičkami.

Fena se občas zavrtěla a tiše vzdychla.

„Myslíš, že si zaslouží naši přítomnost?“ zeptal se mě Pán.

„Máš na mysli, jestli vydrží všechny ty anální kolíky, které jí budeme postupně cpát do díry? Vydrží tu potupu, když bude před námi klečet s huňatým ocasem v análu? Bude se usmívat, až jí budeme drtit bradavky mezi prsty?“ přemýšlela jsem nahlas, aby z toho měl něco i on, který tu vlastně nebyl.

Ne všechno musela být pravda, co jsem říkala. Důležitější byl efekt, který aktivoval psychiku a vytékání kundí šťávy. Jeho osoba mě nijak zvlášť nezajímala a bylo mi jedno, jestli mu stojí péro v kalhotách a začne se honit, nebo odejde za dveře a bude se trápit představou, jak mu tu jeho půjčenou čubu przníme. Pro mě jeho osoba nic neznamenala. Nikdy před tím, ani potom.

Vstala jsem z pohovky a obešla ji pomalým krokem. Podpatky klapaly po oprýskaných parketách a ona nemohla mít sebemenší potuchy, jak pestrý výcvik ji čeká. Zastavila jsem se před ní, na straně, kde klopila hlavu k zemi. Roubík ji roztahoval pusinku a sliny pomalu vytékaly a padaly dolů. Chudinka měla před sebou už malou loužičku. Dýchala stejně rychle, jako dýchají psi, kteří se vrátili domů, když se páníčkovi na okamžik zběsile zaběhli.

Hodila jsem po ní kus hadru, aby si to po sobě utřela.

„Podívej se na mě, čubo… co si zaprasíš, to si také utřeš, “ zmáčkla jsem jí tvář ve své ruce a donutila ji se na mě podívat. Přišlo mi, že je trochu vyděšená. Tak jsem ji pohladila po vlasech, a šla si sednout zpět vedle Pána.

„Máme zlé úmysly,“ pošeptal mi Pán do ucha a pohladil mě.

Po těchto slovech mnou projela vlna vzrušení. Byla jsem jeho sparring partner, odhodlaný zlomit fenu k poslušnosti. Počítala jsem i se slzami.

Pán vstal a šel si čubu prohlídnout zezadu. Klečela s vyšpuleným zadkem a malinko s ním zase kroutila. Kunda se leskla a na stehnech se jí lepila čirá tekutina.

„Zvláštní, jen klečí… Nemusí vynaložit žádnou energii a přesto má všude mokro…“ komentoval můj Pán způsoby vychování našeho čokla.

Možná právě proto, že to nebyla dokonalá fena, sáhla jsem do krabice s rekvizitami a vyndala hnědočerný ocásek. Hodila jsem ho po Pánovi.

V tu chvíli on vstal a odešel z místnosti.

Nepátrala jsem po důvodech, fena se otočila směrem ke dveřím. A vzápětí se podívala na mě, na gauč. Já se jen usmála. Pán nemusel říci jediné slovo, abych věděla, že mám vstát a jít k němu. Konečně jsem jí mohla plivnout na díru. Škubla sebou a začala se chvět. Bylo kouzelné pozorovat, jakou radost má z naší přítomnosti.

„A teď hezky drž. Vylepšíme tvůj vzhled,“ řekl důrazným hlasem Pán. Už s prvním dotekem začala dávat stehna k sobě a od sebe, půlky stahovala, své pacičky nedokázala držet na podlaze. Přišlo mi v tuhle chvíli velmi žádoucí, abych je svými lodičkami přitiskla k zemi. Začala uhýbat. Takhle tedy ne!

Fena má být na vodítku a sedět u nohy, když si páníček řekne. Připnula jsem tedy vodítko a přitáhla si ji k sobě tak, aby čichala k mému klínu. Po chvíli jsem jí sundala roubík a přisunula k ní přichystanou misku s vodou, aby zvlažila svou tlamičku. Teprve teď jsme mohli pokračovat.

Pán kolíkem obkroužil pomalu oblast análu a zatlačil. Že má kolík nadoraz, dala najevo hlasitým výdechem. Prohnula se ještě víc a stáhla půlky k sobě. Konečně jí to slušelo. A najednou ta čuba, jak jsem stála před ní, začala instinktivně lízat mou kundu.

„Co to děláš? Co si to dovoluješ!“ vrazila jsem ji facku.

Do místnosti vešel on. Byl svlečený. Posadil se na gauč.

„Tak fena potřebuje aportovat…“ řekl Pán a vystřídal se se mnou. Čuba se snažila a Pán se snažil péro dostat co nejvíce do jejího hrdla. Konečně se objevily slzy. Tolik jsem na ně čekala.

Ideální chvíle, jak spojit příjemné s užitečným.

Sáhla jsem znovu do krabice a vytáhla masivní masážní hlavici. Aniž by cokoliv tušila, přiložila jsem ji na její mokrou kundu. Současně s hlavicí jsem strčila prsty do jejího vnitra. Byla děsně horká. Naskrz promáčená. Nedokázala se soustředit ani na kouření Pánova ptáka. Tušila jsem, že to za chvíli přijde, ale nečekala jsem gejzíry výstřiků. A to včetně výstřiku jejího partnera na sedačce. Dvojka k pohledání.
Odešla jsem z pokoje. Pán šel svižným krokem za mnou. Za svojí čubkou. Tady mi vysvětlil několik zásadních pravidel.

První pravidlo zní: Když chceš prznit s Pánem, budeš následně przněna…