Kvalitní šukec.

Oct 6, 2020 · 5,970 views coura_a_pan

Víte co jsem vždycky chtěla zažít? Být unesena pořádnými chlapisky v kuklách, kteří semnou budou zacházet jak se špinavou courou. Čím častěji si tuto představu přemítám v hlavě, tím víc toužím po jednom chlapovi, který mi dá to, co potřebuji. Ironie, že?

Je srpen, léto, krásných 30 stupňů. Čekám v minišatičkách, bez spodního prádla na kraji silnice. Čekám až mě vyzvedne můj nabíječ. Chlap, kterej ví co mám ráda!

Ještě než jsem opustila byt, na zpříjemnění jsem si do zadečku strčila naleštěný anální kolík. Nejdříve jsem ho pěkně olízala, klekla na zem na čtyři, jako poslušná čubička a pravou rukou jsem si strčila kolík do díry. Mňam. Místo plavek jsem si do kabelky sbalila masážní hlavici a vibrátorek na dálkové ovládání, když půjdem třeba do obchodu, tak ať je zábava.

Už vidím přijíždět bílý kočár a moje kundička okamžitě zvlhla. Sedám do auta, levou rukou mu jemně zmáčku zátylek, pravou rukou prohmatám rozkrok, jestli je vše na správném místě. Holohlavej fešák mi dotyky opětuje a já se rozplývám. Oba dva s pocitem maximálního vzrušení vyrážíme na cestu.

Během jízdy ráda provokuji. Vytahuji si šaty, zarazím své tělo více do sedačky, natáhnu nohy na palubovku. Nasliním si dva prsty a přejíždím si přes svůj citlivý klitoris, zajíždím i do své mokré díry. Dovnitř a ven, dovnitř a ven. Vzdychám, rozplývám se. Cítím, jak je můj šukáč nadržený, jeho výbavička je božsky tvrdá. “Už tě chci mít v sobě.” říkám horlivě. “Co jsi říkala? Ty mi tykat nebudeš!” “Už vás chci mít v sobě, pane.” Ano, tak je hodná holka.”

Zastavujeme u lesa. Mé tělo se chvěje vzrušením, ale i strachem. To zvíře mě chytá za ruku a vytahuje z auta, až jsem spadla na kolena na zem. “Vstávej!” zakřičel. Pomalu vstávám, cítím silnou ruku, která mě drží pod krkem. Začínám se dusit, sotva popadám dech. To mám ráda! Sundává ruku z mého krku, chytá mě za obličej, následuje dlouhý pohled do očí, který skončil flusnutím na mé rty. Jako poslušná to pěkně slížu. Silou mě shodil na kolena, sundává si kraťasy a já mám před sebou kládu, která mě potřebuje. A já potřebuji ji! Začínám si hrát, cucám žalud. Přejíždím špičkou jazyka od začátku po kořen. Zároveň si v levé ruce hraju s jeho koulema. Pohoním péro, olížu kule. Kouřím ti ho, líbí se ti to a já z toho víc a víc vlhnu. Podáš mi do ruky masážní hlavici, říkáme ji Walter.
Překážeš mi, ať si dám ruce za záda. Chytneš mě pod krkem a přirážíš svého čůráka hlouběji do mého krku. Olízla jsem si prst, strkám ti ho do zadku. Pěkně v rytmu, jak přirážíš do mé pusy. Volnou rukou beru Waltera, přikládám si ho na svůj rozžhavený klitoris. Stále ti dělám rimming. Vzdycháš u toho a to mě bere, v danou chvíli stříkám jako fontána. Za chvíli zase a zase....úžasný. Tvůj nadržený úsměv mluví jasně. Chytáš mě za vlasy, bolest mě donutí se zvednout. Shodíš mě na lavičku, našpulím ti zadeček. Začneš mě lízat, dráždit.. Jsem neuvěřitelně vzrušená a nechci nic víc, než abys mi ho vrazil, hluboko a tvrdě do análu! Vyděláš mi kolík ze zadku, dáváš mi ho do pusy, abych ho ještě za tepla hezky olízala. Po té ho hodíš na zem. Strčíš mi své žezlo do análu a já přestávám dýchat. O můj Bože! Na to jsem čekala. Přirážíš pomalu, rychle, tvrdě, jemně..hraješ si semnou. Dráždím si svůj stopořený klitoris a přichází orgasmus za orgasmem. Ta euforie mi prochází celým tělem. Nedokážu se ovládat. Křičím, vzdychám, cukám sebou..teču rozkošem ze všech dírek.
Tato euforie trvá několik minut. Slyším tvé vzdychání, které už dobře znám. Jsi taky vzrušený, naše těla se opět spojila v jeden nadržený šukací stroj...

Šahám ti na koule, mačkám je a v tom víc vzdycháš a já cítím, jak mě naplňuješ mrdkou. Párkrát ještě přirazíš a vyčerpáním si sedáš na lavičku. Ty spocený, uspokojený, já kvalitně vyšukaná s úsměvem koukáme na sebe...

Jakmile jsme popadli druhý dech, nasedáme do auta. Za pár minut jsme před mým bytem. Na rozloučenou si strčíme jazyky do pusy. Při výstupu mě párkrát plácneš přes zadek a se šibalským úsměvem odjíždíš. A já můžu jít spokojeně spát, protože moje díra byla bezkonkurenčně VYŠUKÁNA!