Báječně strávená pracovní doba II

Oct 19, 2020 · 4,490 views ewuschka

Čas od času má práce obnáší vyjet do terénu. Měla jsem možnost si zvolit, na jakou pobočku pojedu tentokrát. Je jich ještě několik, které jsem za dobu svého působení ve firmě nenavštívila, a tak jsem si řekla, že to je skvělá příležitost poznat nepoznané. Pondělí, asi jako všude, u nás bývají dost zmatečná. Toto nebylo výjimkou. V momentě, kdy jsem se pídila po služebním autě, jsem zjistila, že všechna jsou rozebraná. To jako vážně??? Oukej, vše bylo dohodnuté. Druhá strana se mnou počítala, musela jsem jet tedy svým osobním. Do navigace jsem si zadala místo mé kontroly a vydala se. Měla jsem zkreslenou představu, jak se tam jede. Dle mé původní představy by to šlo sice taky, ale byla by to zajížďka asi 10km, takže proč jet zbytečně, že? Jaké tedy bylo mé zjištění, že jedu polovinu cesty stejnou, jakou jezdím za svým nejlepším kámošem.
Když jsem míjela zámek, v jehož zahradě jsme si to kdysi rozdávali, neodolala jsem a napsala mu e-mail, jestli by si na mě neudělal čas, až se budu vracet ze služebky. Po té jsem jako vzorná řidička telefon uklidila a nevšímala si ho. Při jednání taky nebyl prostor na kontrolu mobilu. Po skončení jsem zjistila, že můj dotaz byl bez reakce. Co? To nebývá zvykem. Zaslala jsem mu tedy sms.. během chvíle odpověď, že samozřejmě a pro setkání na jeho pracovišti jsou ty nejlepší podmínky.
Setkali jsme se na parkovišti. Já jako zákaznice, on jako prodavač. Ale jen do té chvíle, než za námi zamkl. Políbili jsme se na uvítání a už mě táhl do odlehlé, byť prosklené místnosti. Ihned jsme se začali líbat. Vášnivé líbání s námi udělalo své a už si mě otáčel a opřel o jejich největší exponát. Jen vykasal sukni, odhrnul kalhotky a už začal přirážet. Já, ačkoli zapřená, měla jsem co dělat, abych jeho divoký rytmus ustála. Neviděli jsme se asi 14 dní, a tak první orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. Byla zrovna doba oběda a kámoš se postaral o to, abych neměla hlad. Pěkně mě nakrmil.
Já spustila sukni, on vytáhl kalhoty a vedli jsme přátelský rozhovor. Věděli jsme oba, že společný čas se nám pomalu krátí a budeme se muset vrátit zpět do práce. Ani jednomu se evidentně nechtělo rozloučit. Minimálně ne bez ještě jednoho čísla.
Kámoš mi předal jejich reklamní brožurky. Proč mi je dává, jsem hned nepochopila. Nechal mě kleknout na židli a ať si zatím počtu, než on si pohraje.
Vysoukal mi sukni, stáhnul kalhotky a začal se mi věnovat jazykem. Ohoo, a u toho mám jako číst, jo? No, to ani náhodou! Pěkně se mu vyšpulím. Ví, že to miluji a dává si záležet. Jeho jazyk mi rejdí po pičuli sem tam. Se vzdycháním se snažím kontrolovat, ale tohle nejde. Je to úžasná rozkoš. Vychutnávám si každičký pohyb. Už i na něj je to hodně, roztáhne mi půlky a vrazí mi ho tam až po koule. Tak tohle si necháme líbit. Kámoš si mě nabodává, přiráží tak moc, až sykne, že ho bolí pták. Poskytnu mu tedy svou židli, dřepnu si a klacek prohlížím. Důkladně. Zblízka. Nejprve mu ho pofoukám, jemně políbím a už je v puse úplně celý. Teď si zase vychutnávám já jeho. Jazykem pomazlím i koule, pocucám, pokouřím péro a už chytám další várku jeho dávky.
Náš čas vypršel. Musíme se zkulturnit a vydat se zpátky do své pracovní rutiny. Já mám před sebou ještě kousek cesty a než dojedu, čeká na mě SMS, kde kámoš děkuje za návštěvu a oceňuje můj nápad se vidět.

Napadá mě myšlenka: Máte i Vy nějaké oblíbené místo, u kterého Vám jede fantazie na maximum? :-)