Pražský sen

Oct 22, 2020 · 1,830 views DaMza315

*tento príbeh sú len naše fantázie, ktoré sme napísali spolu s ďaľšou amatérkou jeden krásny večer :)

Je piatok večer, práve som sa vrátila z práce, zhodila veci do kúta, prezliekla sa do teplákov a veľkého vyťahaného trička, sadla som na gauč pred telku, rozbalila balík cukríkov a čakala kým sa Michal ozve... Je v Prahe na služobnej ceste. Máme dohodu, že si vždy okolo 19.00 voláme a ak niečo vyvedie, nech mi o tom radšej nehovorí. A stalo sa… A povedal…

Stretnutia a rokovania sa mu klasicky predĺžili, už sa mu nechce a ani nemá energiu na dlhú cestu domov na Slovensko. Ostáva teda ešte na jednu noc. Po večeri v hotelovej reštaurácií a sprche sa prechádza starým mestom, pred jedným z klubov zbadal partiu mladých slečien z ktorých sála energia a chtíč. Aj tak nemá čo iné robiť, jeden - dva drinky mu neublížia a po celom dni si ich zaslúži. Sadol si do tmavého kúta, kde bude mať dostatok kľudu na tých pár minút čo sa tam zdrží. Klub sa postupne začína plniť skupinkami mladých ľudí. Prehrabáva sa facebookom a instagramom, sem tam zdvihne hlavu, obzerá sa okolo, prezerá si ich, premeriava, sleduje čo všetko sa zmenilo od čias kedy bol ako oni. V tom na bare zbadá ženu, blond vlasy, približne v jeho rokoch, ako tam sedí sama. Žiadna partia nablízku. Oblečené má úzke džíny, biele napasované tielko na jej fitness postavu a čierne lesklé lodičky. Hneď ako ju zbadal, tak ju mu tým smerom utekal pohľad, Pomaly pije svoj drink, pozerá okolo seba, očividne jej zatiaľ nikto nepadol do oka, už stihla odpálkovať pár zúfalcov… Pár krát sa im stretli pohľady a hlboko sa na seba zadívali. Ako prichádzajú ľudia, čašníci nestíhajú. Pohár majú obaja už pár minút prázdny, takže Michal sa musí zdvihnúť a ísť na bar osobne. Po očku ho slečna sleduje, hneď ako spozorovala, že sa blíži k baru, spozornela, nenápadne sa snaží upraviť, prehodí prameň vlasov za uško, skontroluje make-up v odraze v mobile, trošku popraví dekolt. Keď ju zbadá, hneď mu v hlave preletí tisíc myšlienok ako rád by ju videl na lopatkách. Obaja sú nervózny, nedá sa to skryť. Slečna sa usmieva, cíti rovnaký šteklivý pocit hanby a vzrušenia. Už je to pár rokov, čo sa Michal snažil niekoho zbaliť. Predsa len naposledy balil mňa… Aj to bola dosť komédia. Snaží sa nespraviť žiadne trápne gesto… neskoro. Volá barmana, vedú spolu krátku debatu. Po krátkej chvíli a príprave barman pristúpi k slečne, podáva jej nový pohár a ukazuje smerom na neho. Usmeje sa a v duchu si hovorí „ tak konečně...“. Usmeje a krížom cez bar mu posiela pusu. Je v tom až po uši. Zbiera v sebe všetku odvahu, zdvíha sa a kráča smerom k nej.

Samozrejme, použil tie najhoršie a najtrápnejšie možnosti ako ju zbaliť. Ale bola k nemu milá, a páčil sa jej. Po pár trápnych pokusoch jej ešte objednal ďalšie pitie a pomaly sa ľady začali lámať. Z trápna to prešlo na celkom milú priateľskú konverzáciu. „Ak si tu sama, čo tak nejaké kľudnejšie miesto kde sa budeme aj navzájom počuť? Mohol by som ťa na dnešný večer ukradnúť?“ … (dobrý krok…) … „Budu moc ráda ukradená. Stejně je to tady nějaké mrtvé.“ Hneď ako to povedala, zoskočila zo stoličky a pritočla sa k nemu tak blízko, že sa jej prsia tlačili na jeho hruď. „Opravdu mě chceš vodit po Praze?“ spýtala sa ho po jeho návrhu na ďalší bar alebo reštauráciu… „Skôr som mal namysli že ty budeš viesť mňa,“ nesmelo dodal… „Mám ale hotel kúsok odtiaľto s pekný výhľadom. Všetko potrebné si môžeme nechať doniesť na izbu.“ „ To uvidíme až se k tomu dostaneme…“ Razantne odvrkla s hlbokým pohľadom do očí. Konečne mu to chlapcovi došlo… a pevne ju chytí za riťku.
Pritisne ju k sebe… Padne prvý bozk. Ani nie vášnivý, ani nie z lásky, ale z chuti poriadne si to rozdať a už nikdy viac sa nevidieť.

Nestihli sa v podstate ani zoznámiť, ale už preskakujú hlavný chod večere rovno k dezertu, on jej rýchlo podáva kartu od izby a kráča smerom k recepcií zabezpečiť nejaké dobré vínko a ovocie, noc ešte bude dlhá. Ona sa na neho len zamyslene díva a premeriava si ho, pousmeje sa a nervózne preskakuje kým čaká na výťah.

Keď zaklope na dvere, všimne si že nie sú zatvorené, pootvorí ich a vchádza dnu. Nikde nie je počuť žiaden zvuk, všade ticho, len z izby je vidieť vychádzať jemné svetlo. Jeho neznáma sa stihla vyzliecť, z kabelky vybrať kolíček. Leží tam, na posteli, v krásnych telových podväzkoch cez prsia má prehodenú plachtu, rozpustené vlasy a cez lampu na nočnom stolíku prevesené jej tielko. „Doufám, žes vzal nějakou láhev, možná ji využijeme nejenom na pití…“ Stojí tam ako obarený, zhadzuje sako a hneď sa zvalí k nej, pomaly jej pohladí vlasy, potiahne ju a pobozká na krku, odhŕňa plachtu, rukou hladí na bedrách a stehnách. Vášnivo sa bozkávajú, rukou jej prebehne cez kundičku a cez prdelku. Sú v sebe zamotaní. Michal to už nevydrží a pomaly jej prsty vsunie do kundičky, ona len z rozkoše zakloní hlavu a hlboko vzdychne. Masíruje ho rukami cez nohavice, tiež už potrebuje dostať to čo chce. Vytrhne sa z jeho náruče, presunie sa nižšie a rozopne mu nohavice, rýchlo len stiahne trenky a chytí ho oboma rukami, pomaly ho bozkáva a líže z každej strany. On jej hladí vlasy, pomáha jej dať ho poriadne hlboko, tak ako to len ide. Nedovolí jej povoliť. Tiež sa ho snaží mať v sebe čo najhlbšie a najdlhšie. Sliny jej tečú z úst a trošku sa začína dáviť. Má roztečený mejkap a uslintanú bradu a prsia. Už ju má tam kde potrebuje, zvalí ju na posteľ, roztiahne jej nohy a hlavu si zaborí medzi jej horúce stehná.
Najprv ju len tak pár krát prebehne jazykom, pridá prsty, najprv jeden, dva, potom skúsi tri, potom štyri, tlačí koľko sa dá. Stoná a vzdychá, krúti sa. Veľmi nevládze hovoriť, preto mu len podáva kolík. Cíti ako jej v kundičke pulzuje, má ju celú mokrú. Michal teda vezme kolík, nasliní ho a pomaly jej ho zatlačí to zadočku. Pritiahne si ju bližšie k sebe, a do kundičky jej zasunie mokrého vtáka. Tvrdo do nej bez váhania priráža. Pevne ju drží za členky, bozkáva jej nohy a palcom jej dráždi klitoris. Vzdychá nahlas, má zatvorené oči, vankúšom sa snaží stlmiť jej slastné výkriky. Zhlboka sa nadýchne , otvorí oči a so šokovaným výrazom sa pozerá priamo na neho. Stehná sa jej roztriasnu, prehne sa a s dlhým výdychom a vzdychom sprevádza mokrý orgazmus. Len bezvládne leží a trasie sa. Michal z nej vytiahne vtáka až z nej prúdom vystrekne na jeho stehná. Nakloní sa k nej, a poriadne jej kundičku prebehne jazykom. Potom jej ho tam zase vrazí a pokračuje ako by sa nič nestalo. Šuká ju tak tvrdo a rýchlo, že sám cíti ako sa jeho penis sem tam stretne s kolíčkom v prdelke. Je to príjemný pocit pre oboch. „Ach, ano! Vymrdej mě pořádně prosím. Tak jsem to chtěla už když jsem tě viděla !“ Kričí na neho… pretočí ju, dá ju na všetky štyri, zasunie ho do kundičky a sem tam ju preplesne po zadočku. Kolíkom jej šuká druhú dierku. Chodí mu naproti, aby ho dostal celého poriadne hlboko. Prehne sa k nemu, chytí ju za vlasy tak silno, že v podstate len kľačí a je celá opretá o neho. Už nedočiahne na kolíček, ale obopne ju rukami a zozadu ju držím za prsia s ktorými sa hrá, ťahá ich a stláča. V ich divokom opojení a hlasných vzdychoch však nepočuli že niekto klopal na dvere. Hotelová služba s tým dávno zabudnutým vínom a ovocím. Slečna s malou dušičkou vošla aj s vozíkom dnu. Tí dvaja si ju vôbec nevšímajú a nechávajú svoje telá splynúť v jedno. Ona sa nechá šukať ako posledná štetka a on jej to rád dopraje. Slečna z recepcie len v nemom úžase stojí vo dverách do spálne. Až keď ju chce Michal prehodiť nabok, si všimnú že tam nie sú sami. Drobná malá čiernovláska, ktorá v ruke drží madlá na reštauračnom vozíku na ktorom sú položené dve flaše vína, misa s ovocím a nejaké drobnosti. Všetci traja tam len stoja bez pohnutia a slova. Je počuť len hlboké dýchanie oboch aktérov po ich športovom výkone. Vymieňajú si pohľady. Nikto nevie čo má povedať… Ona, spotená, lesklá a zadýchaná sa začne schuti smiať. Michal chápe že viac pokaziť sa to už snáď nemôže, tak pozrie na recepčnú a hovorí: "Pokiaľ sa nechcete pridať, tak to tu kľudne nechajte, my sa o to postaráme.“ Slečna sa najprv zarazí ale so smiechom a zrejme to v prvej sekunde ani nemyslela vážne, "proč ne, stejně mi padla"… „Ja Vás tu teda nechám…“ rýchlo dodá a otočí sa smerom k východu. Michal ju chytí za rameno, otočí k sebe a povie: „My sme tu počuli niečo iné…“ Akokoľvek to myslela, chytí pritiahne ju k sebe a rukou jej prejde cez rameno až pod zadoček.

Nikto sa zatiaľ urputne nebráni, je vo vzduchu cítiť, že je to napätá atmosféra, nitko nevie čo si má myslieť a už vôbec nie čo robiť. Trochu hanblivo sa posadí na posteľ. Michal jej postupne rozopína gombíky na blúzkovej uniforme, druhá slečna jej pomaly rozopne podprsenku a rozpustí vlasy. Žienky sa začnú navzájom, ešte trochu opatrne, bozkávať a hladiť. Michal ich sleduje, otvára víno a rozlieva do pohárov. Recepčná sa oklepe, postaví sa k Michalovi, vytrhne mu fľašu z ruky z ktorej sa okamžite napije silnými dúškami. „bez tohto to nedám“… odvetí, položí fľašu a začne ho vášnivo bozkávať. On ju pevne chytí za zadok, pritlačí ku posteli kde už na ňu čaká nenásytný jazyk prvej kočky. Tá si prstami dráždi kundičku, leží na chrbte a dôkladne vylizuje vyholenú kundičku recepčnej. Občas zájde aj k druhej dierke, … po chvíli ju stiahne k sebe na posteľ, a Michal našej recepčnej pomaly zasunie vtáka do kundičky zatiaľ čo sa slečny medzi sebou venujú prstami a jazýčkom. Recepčná len potichu drží a snaží sa nevydať ani hlások. Veľmi jej to nejde, a to ešte viac toho môjho chlapa vzrušuje, priráža a dáva jej svoje maximum.
Po výmene rôznych polôh a kombinácií si ho slečny stiahnu k sebe na posteľ, uložia ho a striedajú sa na ňom. Kým jedna divoko jazdí, druhá mu dáva ochutnať svoju horúcu a vlhkú kundičku. Všetci sú rozhorúčení, lesklí a v tom prítmí je to nádherný pohľad, ženské krivky sa v tom svetle krásne vynímajú a penis dostáva opticky iný rozmer. Už si nikto ani nepamätá ako, ale nejako sa medzi nimi objaví už prázdna fľaša od vína. Podávajú si ju medzi sebou a navzájom sa ňou dráždia, striedajú kundičky a ostatné dierky. V jednom momente dokonca recepčná dostáva triple… On ju šuká do kundičky, snaží sa jej tam natlačiť aj kolík, zatiaľ čo z druhej strany dostáva fľašu. Je roztiahnutá, vidieť že viac už nezvládne… Zvalí sa v triaške, v bolesti a rozkoše nabok a len kričí do vankúšov, zatiaľ čo jej z kundičky vyteká jej šťavička. Michal a naša slečna z klubu na ňu len s vášňou pozerajú. Nie že by jej nechceli ešte dopriať, ale ona je jeho hlavný cieľ. Chce z nej vyšukať energiu rovnako ak z drobnej recepčnej. Neváha, zvalí sa na k nej, položí ju na chrbát, pritlačí k sebe a obe dierky jej šuká raz penisom, raz kolíčkom, a naopak. Ťahá ju agresívne za vlasy, plieska po zadočku až tam má odtlačky jeho dlane, škriabe po chrbte a stehnách. Sú v totálnom ošiali, bozkávajú sa , on jej šuká všetko čo môže, ona len stoná z posledných síl.
V momente keď jej stiahne kundičku, odtlačí ho nohami, na posteli ju celú prehne, roztrasie sa, vypadne jej zo zadočku kolík a začne striekať všade naokolo. On sa nedá odbiť, pritiahne ju k sebe a snaží sa jej výstrek zašukať naspäť poriadne hlboko. Keď je v nej len minimálne tak mu okolo penisu vždy trocha vytečie a vystrekne. Recepčná len bezvládne leží na boku a sleduje ako sa oddávajú vznešenému tancu. Ešte sa sem tam trochu cukne ako jej odoznieva orgazmus z pred pár minút. Hneď ako sa slečna z klubu trochu spamätá tak ho skopne na posteľ, recepčnú pritiahne za vlasy k nim a začnú ho na striedačku fajčiť, strkajú si ho tak hlboko ako to len dokážu, sliny im obom tečú po celom jeho rozkroku.

Slečna z klubu sa chlípne priplazí k jeho tvári, „po ceste“ mu od koreňa penisu až po ústa urobí mokrú stopu jazykom a do ucha mu niečo zašepká. On ju chytí a nasadí si jej zadoček pekne na vtáka. Ona na ňom pekne drepuje, drží ho za hruď a užíva si poriadnu jazdu. On zrýchli, pevne ju chytí za zadok a priráža tak rýchlo ako len vládze. V momente keď prestane, začne ťahať posteľnú plachtu, zavrie oči… Ona vie čo bude nasledovať preto sa poriadne a hlboko napasuje a ani sa nepohne. Zadočkom obopína jeho vtáka s najväčšou silou akou dokáže. „Vystříkej se mi hluboko prosím. Chci si to odnést až domů…“ povie…
Vyplní ju vriacim semenom, presne tak ako chcela. Nesmie nič vyjsť na zmar. Drží ho pod krkom a pomaly povolí tlak a zdvihne sa. Napriek tomu, že sa snaží, trochu z nej kvapne na jeho brucho. Bez slova si do zadočku zasunie kolík, zohne sa a zvyšky z neho pekne zlíže, a s recepčnou si ešte trochu vychutnajú jeho vtáka, kým nezačne mäknúť. Krásne si zmes slín a jeho mrdky predávajú tam a späť, bozkami, keď sa im jazyky stretnú na jeho semenníkoch a penise.
Potom slečna z klubu vstane a cestou do kúpeľne hovorí: „Lehni si a odpočívej.“ On veľmi nereaguje, postupne sa mu zatvárajú oči. Objíme recepčnú s ktoru sa schúlia pod perinou a obaja zaspia. Keď sa ráno prebudí, v izbe okrem neho už nikto nie je. Na stole má odkaz na obrúsku s nápisom „Ďěkuji lásko♥“ a rúžom otlačené pery. Ani jednu z tých žien už nestretol a pravdepodobne ani nestretne...