Seznámení s Čubičkou

Oct 30, 2020 · 3,752 views franti-see

Chvíli jsme si společně už zpestřovaly společné večery komunikací přes WhatsApp, z lechtivé komunikace se občas někdo z nás musel na chvilku odmlčet, aby si to mohl udělat, protože to prostě nešlo vydržet.
Vzhledem k tomu, že čubička je exhibicionistka, bylo o místě setkání v mé hlavně ihned rozhodnuto. Parkoviště obchodního domu, oblečená v sukni, s kolíčkem v prdelce. Bude stát u auta a na kapotě rovnat dokumenty.
Již z dálky tě vidím, starší baculka s větší prdelkou narvanou v sukňovém kostýmu.
Přicházím k tobě a dle domluvy slyšíš jak říkám Pšššt, rukou tě pohladím po zádech, plácnu přes zadek. Otáčím si tě k sobě, poprvé si hledíme do očí a říkáme ahoj, beru si v polibku tvá ústa.
Levou rukou na tvých zádech si tě tisknu k sobě, pravá ruka tě hladí po zadku. Po chvilce nacházím zip sukně a rozepínám ho, sukně z tebe sjíždí na zem a odhaluje tvé bílé krajkové kalhotky.
Uhýbám a ani nevíš jak, jsi přehnutá přes kapotu auta, postupně ti na ruce připevňuji pouta na suchý zip. Otvírám dveře auta, ty si sedáš na sedadlo, zapínám karabinky k sobě – máš ruce v klíně.
Z kapoty posbírám dokumenty, ze země zvednu sukni – vše hodím na zadní sedadlo auta.
Přes okna vidím jak mě nedočkavě sleduješ, rozhlížíš se po parkovišti.
Sedám na místo spolujezdce, odsouvám tě se sedačkou co nejvíce dozadu, i se svojí sedačkou zajíždím co nejvíce dozadu. Rozepínám ti ruce a nařizuji ti rozepnout si halenku a vytáhnout prsa z podprsenky, už se těším na tvé bradavky až je vezmu do úst.
Jakmile jsou ty její Déčka venku, čubičku pochválím a lehce ji přes bradavky plácnu, až vzdychne vzrušením.
Je čas na kontrolu kalhotek, nejprve přes ně rukou přejezdu, jsem spokojen, cítím jak jsou trochu vlhké. Dostáváš příkaz si je svléknout, vzrušuje tě představa, že by někdo mohl jít kolem a vidět tě přes přední sklo vozidla. Jakmile jsou kalhotky dole dávám pod tebe na sedadlo dětskou podložku na přebalování.
Klepnu tě dlaní přes poštěváček a čekám až Pána poprosíš, aby si s tebou pohrál. A mé uši už slyší na co jsem se celou dobu těšil: „Pane jsem tvoje čubička, pěkně si se mnou hraj, prosím!!“
Pak již přijde první zastrčení prstů do tebe, pro hmatem kontroluji kolíček v prdelce. Beru tvoji pravou ruku a karabinkou ji připínám k opěrce hlavy spolujezdce, tvoji levou ruku zvedám k hlavě a tam ji připínám k opěrce hlavy. Tím se ti vypne hrudník a kozičky jsou lépe dostupné.
Nakláním se k tobě, do pusy beru bradavku co je ke mně blíž, pravou rukou si hraji s druhou, za jednu tahám zuby, za druhou prsty. Po chvilce ti při cvaknu na bradavky skřipce s řetízkem.
Řetízek si vezmu do zubů, abych ti mohl tahat za bradavky. Pravou rukou dvěma prsty tě začínám prstit, palcem narážím na poštěváček, moc se ti to líbí, již hlasitě vzdycháš, přidávám třetí prst a v tu chvíli cítím tvůj první orgasmus, prsty mě svíráš a tečeš jak divoká řeka. Vzduch je plný tvé vůně, prostě nádhera. Pouštím řetízek ze zubů a začínám tě vášnivě líbat. Mokrá ruka hladí tvé faldiky a sune se nahoru k tvému levému prsu, které masíruje.
Ptáš se za můžeš? Odpoutávám ti ruce a nechávám tě mě svlékat tričko, hladit moji zarostlou hruď. Rozepínáš poklopec
"Bez rukou pokračuj!" syknu polohlasně a z Mého hlasu je slyšet, jak jem vzrušený do maxima. Rty přejedeš po horním okraji boxerek a pusou je stahuješ dolů, Můj ocas okamžitě vystřelí,až tě žalud lehce trefí do nosu, na špičce je již vidět první kapička vzrušení, dotýkáš se ho jednou i druhou tváří, pomalu na něj dýcháš z pootevřených rtů, pomalu ho nasáváš do pusy, v tu chvíli přirazím a máš mé péro až v krku, dávíš se naběhlým žaludem, tvé sliny mě začínají stékat na koule, levou rukou tě tahám za řetízek co drží skřipce na bradavkách. Pravou rukou ti přidržuji hlavu a hluboce ti mrdám krk.
„Chutná?“ ptám se s úsměvem a na moment tě nechám se nadechnout. Slintáš, kašleš, lapáš po dechu. Jsem moc vzrušený a tak ji ho zas vrážím až do krku. Krásně saješ a já už to déle nevydržím a stříkám ti do pusy. Ukazuješ mě plnou pusu a polykáš. Děkuji čubičko
Chvilku sedíme každý na svém sedadle a vstřebáváme zážitky.
Hlasitě oddechuješ a snažíš se nabrat do plic co nejvíce vzduchu.
Po chvilce zvedáš nohy na volant a přístrojovou desku, tak abys měla přístup ke kolíčku.
V tu chvíli uslyšíš mé drsné: „Ještě Ne!!“ Poslušně si s roztaženými nohami zas sedneš.
Beru tvé ruce a zas je připoutávám k opěrkám. Hladím tvoji mokrou kundičku a začínám tě prstit dvěma prsty, v zubech zas držím řetízek, postupně přidávám třetí prst, následně z ruky udělám kalíšek a již do tebe začínám zajíždět až po hranu palce, ještě chvilku v tobě takto jezdím, až konečně jsem v tobě po zápěstí. Prsty si tě vevnitř pořádně prohmatávám a připravuji se sevřít ruku v pěst. Jsi můj Maňásek na ruce navlečený, vzrušeně dýcháš a přichází na tebe orgasmus, krásně tečeš a stříkáš, jsou slyšet mlaskavé zvuky jak pěst jako píst v tobě řádí. V tu chvíli mě začneš drtit ruku v krásném a dlouhém orgasmu.
Vytahuji z tebe ruku, oblizuji ji, dávám i tobě ochutnat, jak jsi krásně tekla. Odepínám ti ruce, sundávám skřipce, poroučím upravit si halenku, já si oblékám tričko. A nařizuji odjezd.
Vyrážíme na víkend.

PS: Povídka je jen výplod mojí představivosti, tak prosím omluvte případnou nereálnost.