Co se všechno nestane..

Oct 31, 2020 · 2,845 views aliftea

S Petrem se potkali na jednom erotickém chatu.Co mělo být jen pouhým písmenkovým laškováním přerostlo v občasné reálné setkávání.....za účelem kvalitního sexu :-) Prostě se shodli v mírných nemravnostech,lehkých úchylkách a možná trochu perverznosti.Proč ne,když se tím nikomu neubližuje.
Jednou k večeru ji Petr vyzvedl na smluveném místě ....co se bude odehrávat předem domluvené neměli.Většinou to tak bylo,ale tentokrát on chtěl že se nechá vše pozvolna plynout....prý změna.
Ale ona už tak trochu věděla ,čím ho potěšit ,podvázaná prsa mívala na setkání skoro pravidelně,oběma se to líbilo,když byla tvrdá a pevná na pohlazení i na stisk.Punčochami taky určitě nic nepokazí,lodičky na vysokém podpatku a přehozený jen plášť přes
ramena,aby mohl jen zlehka sklouznout a on se mohl kochat jejím tělem,které se mu zcela oddá.
Trochu se to zkomplikovalo protože on si musel ještě něco vyřídit u kamaráda,prý k němu jen zajedou ...bude to chvilka.Před domem chvíli o něčem mluvili,potom k ní Petr přistoupil,otevřel dveře od auta,políbil ji na tvář,pohlédl do očí a zeptal se,jestli je jeho poslušnou kurvičkou. V té chvíli jí projela silná vlna vzrušení,začala tušit,co se bude odehrávat.....něco o čem ve svých fantaziích mluvili se patrně stane realitou,jak ve snách se nechala dovést do domu....ten plást sklouzl a prohlíželi si ji dva páry očí.
Budeme si hrát holčičko,usmál se Petr a zavedl ji do vedlejší místnosti,co se dělo dál se jen domýšlela,oči jí zakryli škraboškou,na krk dostala už dávno slibovaný náhrdelník,takový co zdobí každou čubku,voněl kůží a kovem.Posadili ji na židli,nohy a ruce připoutali. Teď nás čubko ochutnáš ,řekl Petr a své čuráky jí dali pře obličej.Nepoznala kdo byl první kdo jí dal ocas do pusy,jen co začala jazykem kmitat po žaludu a sát jej,někdo jí přejel něčím přes mokré pysky její už hodně vlhké kundy......ale no tak naší kurvičce se to líbí....povídal kamarád a začal jí ji projíždět umělým čurákem,věděl jak....takže se stalo ,že začala stříkat.
NO to je šikovná čubička,pochvalovali si ji pánové,jenže Tvůj Pán má chuť aby jsi potěšila jeho otvůrek,ukaž jeho kamarádovi jak ho umíš laskat jazykem. Zpočátku takovým věcem nebyla zcela nakloněna,ale při dobré hygieně zjistila že to není problém,takže jazykem zlehka kroužila kolem řitního otvoru ,kolem té jemné kůžičky,věděla že ztopoření jejího pána bude velké,což ji hodně vzrušovalo,ona sama potřebovala ....šukat to sevření kundy už bylo nesnesitelné,což si Petr uvědomoval,věděl že když se ona dostane do velkého chtíče potřebuje uspokojit,vášnivě,tvrdě....
Odpoutal ji...sundal škrabošku.ohnul ji přes židli a vnikl do ní zprudka
.Vtom si všimla jeho kamaráda,stál před ní se ztopořeným ocasem a honil si ho. Dál už to bylo velmi rychlé....měla vystříkanou kundu a mrdka kamaráda skončila na jejích kozách.