Má velmi bujná fantazie

Nov 8, 2020 · 3,638 views aliftea

Uviděla ho na jednom večírku v klubu.Byla to akce určená pro určitý okruh lidí zabývající se praktikami BDSM. Trochu s touto tématikou koketovala,ale nic výrazného,byla to spíš zvědavost,co ji sem přivedla.
V místnosti bylo celkem šero,jen jakési podium osvětlené. Všimla s iho,stál nedaleko a pozorně si prohlížel všechny příchozí,trochu ji zamrazilo,když se jejich pohledy setkaly,ten temný výraz byl dosti zvláštní.
V tom už přicházeli dva muži ,celí v černém,na hlavách masky a na obojku vedli dívku,zcela nahou jen s roubíkem v ústech. Postavili ji k jakémusi závěsnému zařízení a začali svazovat provazy a postupně ji znehybněli a zavěsili.
i když se snažila soutředit na představení,cítala jak ji neznámý pozoruje,což ji dost znervozňovalo.
Jak se ale objevil,tak zmizel..při odchodu ji šatnářka předal obálku se vzkazem :Zaujala jsi mě,přijd zítra na udanou adresu, chci vlastnit Tvé tělo a i když se budeš bránit, tak i Tvou mysl, ale to vše i pro Tvé dobro.
Dost ji to zaskočilo...nemá ve zvyku takto skákat na "písknutí", navíc to působilo dost arogantně. Ženy se přece musí lovit, muž si musí jejich pozornost musí zasloužit...
Snad ji vedla zvědavost..snad něco jiné, přesto zahodila svoji hrdost a na určené místo se vydala...však mu tu jeho drzost vytmaví, panu záhadnému a drzému.
Otevřel dveřa a než stačila něco říct, zakryl jí ústa a pokynul ať jde dál.To ji zaskočilo a jako ve snách poslechla.
Uvedl jí do místnosti a začal mluvit hlasem,jenž nerozkazoval,ale vysvětloval: Včera jsi mě opravdu zaujala....pro mé touhy máš mysl velmi nevinnou a přece vím,že v tobě dřímá touha,kterou ti mohu pomoci naplnit. Nech se mnou vést, plň mé příkazy, neodmlouvej a věř mi, neublížím ti, ne víc, než by se ti líbilo, jen kývni pokud souhlasíš.
Byla to vůbec ona,kdo přikývl ?
Dobře holčičko, teď se pomalu svlékni. Chci vidět tvé krásné plné tvary, tvá ňadra jsou jako stvořená k mučení a vlasy si rozpusť, chci se kochat tvojí černou hřívou...jsi jako mladá divoká klisnička a já si tě osedlám.
Cítila stud,když před ním zůstala stát jen, cítila že si ji celou prohlíží. Přistoupil k ní a přivoněl k vlasům, zprudka trhl pramenem až zvrátila hlavu, začal jí hladit na krku,krouživými pohyby kolem ztvrdlých bradavek, pak do nich štípl až sykla bolestí. Pssst, bude hůř ..řekl, ale bude se ti to líbit.
Byla zvyklá na tvrdší šukání,kdy ji muži drželi za vlasy a bez citu přiráželi své čuráky do její nenasytné kundy,sama takové dosud vyhledávala, ale tohle bylo jiné,tohle ji roztřepalo kolena.
Jejím tělem proudilo něco,co neuměla popsat a nerozumněla tomu. Chtěla se bránit,když jí nasazoval roubík,ale opět ji upokojil..ten muž měl na ni zvláštní vliv. Usadl ji do křesla a celou dobu ji soutředěně pozoroval. Vlasy jí stáhl opět do culíku a tačal ji svazovat připravenými provazy. Roztál nohy a pevně připoutal,až ji provazy řezaly ,ruce ji připoutal k jakési konstrukci,zprudka dýchala,občas ji zlehka pohladil,snad aby ji tak upokojil.
Začal se kochat jejími ňadry,laskal je,mačkal....věděl jsem že jsou stvořená k hrátkám ... a začal je pevně podvazovat,sama cítila že jsou pevná,tvrdá a trčící.Bolelo to,ale v jejím těle se vytvářel jakýsi dosud nepoznaný pocit a velká touha....po čem snad ani sama nevěděla.Podíváme se jak jsi sladká jinde holčičko....vzal vibrátor a začal ji dráždit v rozkroku. Při vší té slasti a bolesti ze svázání byla silně vzrušená,štáva z její mušličky jí snad stélala po stehnech.Dráždil ji,až se celá vzepjala,měla pocit,že exploduje,v tom on přestal,to bylo součástí jeho plánu,ještě s ní měl své záměry...ještě s ní neskončil. Vibrátor ji vsulul do kundy a nechal působit jen kvůli touze. Byla jako v mrákotách , neschopna žádného uvažování,jen ji napadl,že se zřejmě dostala do určitého "podstavu" o kterém kdysi četla.
On pomalu sklopil křeslo, její ňadra trčela jako dva štíty a začal je polévat rozpuštěným voskem..bolestí a slastí se opět vzepjala,jenže vibrátor odváděl zčásti její pozornost a ona pocítila opět silné vzrušení,vosk jí pomalu obaloval bradavky a stékal na prsa,pálilo ji to,ale i působilo další slast.
Teď ti sundám roubík,ale psst..nemluv!
Na pysky jí začal připínat jeden kolíček za druhým..už ji to snad ani nebolelo,zmítala se mezi rozkoší a chtíčem,celá omámená. Vytáhl vibrátor..s chutí ji ochutnal a zlomyslně podráždil opět ten malý hrášek o kterém si doposud myslela že jen on způsobuje její slast. Po té ho vzal mezi prsty a připl na něj kolíček..to už opravdu bolelo.....dýchej, vím že to bolí a to se mi moc líbí,,,děláš mi radost. Poslechla a ke svému údivu zjistila že je to další úžasná věc.
Pomalu se blíží konec tvého utrpení...prsty jí začal dráždit jeskyňku a krouživými pohyby se dostával dovnitř až v ní zmizela celá ruka,uvolnil kolíček na klitorisu a sál ho svými ústy, v kundě ji dráždil svými prsty...a pak se to stalo..její tělo se vzepjalo,přestala dýchat ,jejím tělem projela křeč a začala se celá zmítat a třást. Zažila orgasmus jako ještě nikdy.
Nespěchej,povídá jí..klidně dýchej..poskytla jsi mi mnoho rozkoše.jsi úžasná a začal ji pomalu rozvazovat...celé tělo ji promazal vonným olejíčkem,snad aby trochu předešel reakci na uvolnění provazů.
Při odchodu ji políbil a jestě jednou pochválil....příště mi můžeš holčicko poskytnou ještě větší potěšení..já se dneska dost krotil.......