Káva s Lenkou

Dec 11, 2020 · 3,190 views franti-see

Někdy není nad to, vrátit se v dnešní digitální době ke staré klasice, zkusit se poznat z očí do očí. Následně si chvilku píšeme, vyměníme lechtivé fotky. Nakonec se dohodneme na kávě u ní, v době kdy má být sama doma. Těším se užívám si pohledu na fotku, představuji si co není vidět a vychutnávám pohled na podvazkový pás jak se zařezává do faldíků břicha, a k tomu vzrušující obliny stehen.
Přišel jsem na domluvenou kávu, otevřela v šatech s velkou 8 , které zakrývaly jen kalhotky, samodržící punčochy byly plně na odiv, ano o účelu domluvené návštěvy se mluvilo, ale to to mě vyrazilo dech a krev se nahrnula do jiných míst. Nezmohl jsem se ani na pozdrav, až po chvilce.
Polibky na přivítanou, má ústa si berou její rty, pravá ruka hladí zadek. Odvádí mě do koupelny, kde si svléká šaty, já ze sebe také sundávám obleční, a stojí přede mnou už jen ve spodním prádle. Otáčím ji , tisknu se k ní zezadu, pravá ruka od konce punčoch hladí to krásně mohutné stehno až k lemu kalhotek v klíně, levá ruka hladí levou půlku zadku. Vzrušeným penisem se dotýkám kalhotek na zadku. Mé ruce se posouvají přes boky nahoru na ty krásná prsa v podprsence 95D uvězněné, přejedu přes ně hladím je a vyndávám z košíčků.
Přes to sexy bříško přejedu k lemu kalhotek a přes kalhotky začínám hladit. Šeptám do ouška jak ji to sluší a jak po ni toužím, jazykem přejíždím po krku a šíji. Rukou vjíždím do kalhotek a cítím tu vlhkost, prsty se topí. Svlékám kalhotky. Prsty nasbírám šťávu a ochutnávám jak chutná. Její ústa si v polibku beru. Práva ruka si hraje s levým prsem. Svléká si punčochy, já na ni koukám a umývám se, čekám na tebe pod tekoucí vodou sprchy. Umyji ti prsa a záda. Pak mě posílá počkat na postel.
Lehám si na postel pouštím Minguse a čekám, přichází zas v sexy prádle, rukami mě začíná hladit po chlupaté hrudi, pak jednou rukou po vnitřní straně stehna, přes koule bere do ruky můj penis a začít ho honit, pomalu olizuje žalud a strká si ho do pusy. S vlhkými kalhotkami mě přejíždí po obličeji. Prsa v podprsence se o mě začínají třít. Přes kalhotky se tam dobývám jazykem, vysávám tu šťávu co z ní teče, šíleně ji vzrušuje ten dotyk mokré pleteniny, saji její poštěváček zabaleny v kalhotkách. Až se z toho udělá, tak krásně teče a kalhotky jsou ještě více mokré.
Převaluji ji na záda, tisknu se k její pravé noze, tvrdý penis přes punčochy cítí na svém stehnu, práva ruka hladí levou nohu až k pohlaví. Stahuji ti kalhotky, abych viděl tu vzrušenou kundu. Pobízím ji ať si branku pěkně roztáhne a nabídne se, ať vím kam mám ten naběhlý a horký žalud dát. Vnikám do ni, okamžitě mě bere nohami do kleští. Tak to mám rád, když si mě v sobě drží a určuje jak hodně mohu vyjíždět a pak mě zas do sebe hluboko přimáčkne. Pojď, pojď pěkně si to užívej – hecuji ji. Práva ruka ji přidržuje za zadek, abych mohl co nejhlouběji. Jo jo chci cítit tvůj orgasmus ji říkám, abych se i já do tebe mohl vystříkat. Začíná přerušovaně dýchat a já cítím jak mě svírá v hromadě drobných orgasmů, v tu chvíli se udělám i já.
Ležíme vedle sebe, hladíme se, když pronese: „Tak nyní mám chuť na tu kávu.“