Holky 4

Dec 30, 2020 · 3,730 views ongbak

Pokračování povídky Holky 3
V sobotu ráno jsem se vzbudil v posteli sám. Při vzpomínce na večer a noc mi proběhlo mravenčení po celém těle. Můj znovu ztopořený klacek už se rozhlížel kdepak jsou holky.
Sešel jsem dolů, odkud byly slyšet jejich hlasy. Byly v kuchyni, obě nahé. "Ale, oni už jsou oba vzhůru!", vtipkovala Květa. "Ha, ha!", odpověděl jsem a dal jim oběma pusu. "Hele, jdi si dát sprchu ať nás tam potom nevyrušuješ", vyhnala mě Eva. Květa mi chytila čuráka do dlaně a táhla ke koupelně. Cestou neodolala a několikrát pohonila. "Tady máš ručník a ať voníš !" A byla pryč.
Po sprše jsem se oholil a pořád nahý jsem se vrátil. "Kafe máš na stole, teď je řada na nás.", řekla Eva a zmizely. Jejich nahé zadky se zatřepotaly ve dveřích, Květa se ještě otočila s kozama v rukou a vysmátá s nimi zatřásla. Vypláznul jsem na ni jazyk. Rozesmála se a zmizela za Evou v koupelně.
Vzal jsem si hrnek s kávou a pomalu upíjel. Pustil jsem rádio a bezmyšlenkovitě jsem poslouchal zprávy. Nedalo mi to, zašel jsem nakouknout do koupelny na holky a vidím klečící Evu. Před ní leží Květa, drží se za kotníky a roztahuje nohy. Z její kundy stříkají na Evin obličej proudy šťáv. Květa skučí a tělem jí cuká doznívající orgasmus. "Já bych navrhoval, abyste dneska odložily kosmetiku. Tímhle způsobem by vám to trvalo jednak dlouho a stejně by to bylo jen na chvíli," dělal jsem si z nich legraci.
"Kdepak," rezolutně odmítla Eva:"musíme se vyholit, a vůbec ty tomu nerozumíš!"
Zůstal jsem v koupelně a pozoroval jak si holky holí nohy, podpaží a třísla. Jedna druhé vyprávěly, jak a kdy a proč začaly s holením píči.
Po procedurách, který teda za mě trvaly neskutečně dlouho, Květa vypadla ze sprchy, utřela se a odešla. Eva se ještě rozkošnicky laskala pod proudem vody. "Ale stejně jseš parchant," povídá najednou. "Nevím, co si mám teď myslet. Vždycky jsem opovrhovala lidmi, o kterých psali v novinách, jak obtěžují děti..."."Jestli to není tím, že Květa ví co chce, je dospělá. Nikdo ji k ničemu nenutil. Tebe mimochodem taky ne!" " Měla jsem už dlouho sexuální prázdniny a v té chvíli se nedalo odolat," vyhrkla. "Tak to máme podobné," odvětil jsem. Cítil jsem jak moje vzrušení stoupá a rukou pohonil čuráka. Eva si mě zamyšleně prohlédla. Vzala hlavici sprchy a odšroubovala jí. Místo ní nasadila nástavec na vyplachování análu, pustila znovu vodu a zasunula do prdelky. "Ne abys ses vyhonil," řekla přísně:"víš proč se teď vyplachuju!" Bodejť bych nevěděl. Střeva měla ve chvilce čistá. Vyšla ze sprchy, otočila se, předklonila a vyšpulila na mě zadek. "Tak co? Dobrý?"
Roztáhnul jsem půlky jejího úžasně měkkého zadku a prohlídnul obě dírky. Rty jsem přisál k análu a horlivě jsem jazykem kroužil kolem svraštělého svěrače. "Hm! Pokračuj! Už ani nevím, kdy naposledy mi někdo tak hezky lízal zadek," vydechla zastřeným hlasem. Neodpověděl jsem, jen jsem jazyk zasunul co nejhlouběji do jejich střev. Náruživě jsem ji vylizoval a mezitím jsem zasouval prsty do píči. "Pojď už do mě, chci abys mi pořádně rozmrdal prdel. Chci tě cítit co nejhlouběji!" Poroučela a sama si roztahovala půlky. Uvolněná růžička análu vystupovala ven a já do ní lehce zajel. Trochu jsem si pomohl tělovým olejíčkem a já cítil jak můj ocas obepínají těsně střeva. Zdivočelý nadržeností jsem hodil za hlavu něžnosti. Zarazil jsem čuráka po koule a bez ohledu na kvílení a prosby Evy jsem ji brutálně mrdal. Její kňučení po pár přírazech přešlo v nadržené sténání. "Ty parchante! Mrdej mě jako fenu! Víc! Pořádně!", povzbuzovala mě a prudce se sama nabodávala. Po mým tlakem se neudržela na kolenou, lehla si na podlahu, v rukou držela cecky a při jejich tahání do nich zarývala nehty. Bezhlavě jsem do ní vrážel čuráka a posouval jí po podlaze koupelny. U zdi se zapřela a znovu zvedla prdel do výšky ať se do ní snadněji dostanu. "Jestli vám to nikdo neřekl, tak řvete na celý barák.", přišla nám sdělit Květa. Vzrušením vztyčené bradavky jí propichovaly tričko, které si mezitím oblikla. "A já to mám jenom poslouchat?" Když ale viděla že můj čurák mizí v Evině zadku, zarazila se. Bezmyšlenkovitě si chytila bradavky mezi prsty a začala za ně tahat. "Já," začala ostýchavě, "já chci taky vyzkoušet mrdání do zadku!" Vyhrkla rychle. "Tak pojď, už jsi nás přerušila a já stejně potřebuju vydechnout od toho úchyla," těžce se zvedala Eva z podlahy.
Květa se opřela lokty o pračku a vyšpulila prdelku. Eva jí do rýhy nalila olej a prsty začala masírovat anální otvor. Roztahoval jsem ji půlky od sebe a pomáhal jazykem. "Tak teď trošku zatlač, ať to jde lehčeji", komandovala Eva a zlehka vtlačila ukazováček do análu. Květa jen vydechla a víc se prohnula v zádech. Eva přidala druhý prst a krouživými pohyby jí roztahovala a uvolňovala svěrač. Z druhé strany se ozývaly lehké steny a sykavé nádechy. "Tak co? Opravdu chceš jeho čuráka do zadku? Nebo už stačí?" "Jestli teď přestanete, tak vás neznám," vydechla Květa zastřeným hlasem. Rozkročila se a rukama si roztáhla zadek co to šlo. Její prdel mě přitahovala, takže jsem se už nezdržoval a přiložil žaluda k uvolněnému otvoru. Pomalu ale nekompromisně jsem si razil cestu dovnitř. "Au! Máš ho moc velkýho, hrozně mě roztahuješ!" Květa se chtěla vykroutit, ale já ji držel pevně. Vtom můj žalud prošel skrz svěrač a já na chvíli přestal zasouvat. Květa se přestala cukat a vstřebávala pocit naplněného zadku. Pokračoval jsem v průniku do jejich útrob. Eva fascinovaně přihlížela a dráždila se na poštěváčku. Za chvilku jsem byl v Květě až po koule. "Tak co? Líbí?" Vydechl jsem ji do ucha. "Je to, je to úžasný!" zakvílela a začala se opakovaně nabodávat. Během pár okamžiků, jsme už divoce mrdali. Z Květy vycházelo divoké skučení a když ji máma začala prstit kundu vydala ze sebe pološílený orgasmický skřek a upadla. Ležela na podlaze, z kundy jí stříkaly proudy šťáv, jínekontrolovatelně se třásla, oči v sloup. Když jsem ji chtěl políbit, odstrčila mě a dál se svíjela. Když pominula její extáze, ležela tiše dál a sledovala nás s lesklýma očima. Potom se vzchopila a beze slova odešla do pokoje. Pomohl jsem Evě ze země a šli za ní. Seděla na gauči, tak jsme přisedli každý z jedné strany a hladili ji. Vzdychla, podívala se na nás a oba nás k sobě přitáhla. "Tak to byl orgasmus, o jakém jsem ani nečetla," zašeptala. " Měla jsem pocit že umřu a chtěla jsem aby to nikdy nepřestalo."
Co se na to dalo říct? Tulili jsme se k sobě, líbali a hladili.
Po nějaké době se Eva narovnala a povídá:"Chci být u toho až budeš mít v sobě dva čuráky! Nemáte hlad? Pokud si pamatuju, bude se snídat!" Začali jsme se chechtat, ale museli jsme jí dát zapravdu, že pokud se souloží, je třeba doplnit energii. Květa se u jídla tvářila nějak zamyšleně a občas po Evě koukla. "To jsi myslela vážně? O těch dvou?" "Jasně, ale neboj, to nebude hned." Kdo by to byl řekl, jak se v tu chvíli plete. No, ale to vám možná sepíšu jindy..