povídka od feminky

Dec 31, 2020 · 5,214 views feminka

Vzpomínky na mou první Vánoční kabelu (soutěžní).
Příběh, který Vám chci vyprávět se odehrál někdy před 35 lety Všichni ho chceme, má různé podoby, může být sám se sebou, ve dvojici, trojici nebo i ve více lidech. Ano, uhádli jste, je to sex. Bylo jen pár týdnů, po tom, co jsem si prvně užívala s Tomášem. A už mě čekaly další sexuální zážitky s jinými muži. Tomáš se mi přiznal, že je kabelář a pokuď s ním chci být, musím být i kamarádka s výhodami jeho kamarádům. Milovala jsem ho a šukání s ním bylo něco úžasně krásného. Souhlasila jsem a stala se píchací kočka pro 9 nadměrně vybavených kluků. Na druhý svátek vánoční-Štěpána mě Tomáš vzal na první kabelu do bytu, kde se kabela vždy konala. Řekl mi. že si nemusím brát moc oblečení, protože ho nebudu potřebovat. Vešli jsme do dvoupokojového bytu,v jednom pokoji byl velký stůl s 15 židlemi a u stěny gynekologické křeslo a válenda, v druhé dvě ohromné letiště a na stěnách i stropě zrcadla.U stolu seděli 4 muži a na stole láhve s vínem. Už byli trochu v náladě, a vzájemně jsme se představili jmény. Sedli jsme si ke stolu, podali nám skleničku s vínem. Připili jsme si vínem, které jsem musela s nimi vypít na ex . Oslava probíhala v přátelském duchu. Začali se vyprávět vtipy o sexu, občas prohodilo l něco dvojsmyslného. Uděláme ti také pár cucáků, sdělovali. Řekli mi, že jsou na nahotu zvyklí a jistě nemáme před sebou žádný problém se svléknout. Řekla jsem jim, že pro mne to taky není žádný problém. Řekli mi abych se svlékla. Dva mi mne tam hned začali svlékat halenku i podprsenku. Konečně uviděli všichni moje prsíčka v plné kráse . Začali osahávat má prsa. Bradavky byly ztuhlé chladem ale i vzrušením. Jeden je prsty mačkal. Další mi neurvale mne chytil za mé krásné troječky. No vemena máš pořádný ty čubko. Tak pojďte chlapci pohrajeme si sní. Vzali si do rukou mé kozičky a jazykem si pohráli všichni s mými bradavkami. Přešli k sání a líbání mého poprsí a tvrdnoucích bradavek Hladili bradavky, natahovali je a cucali je. Každý jednu. Jsem tam nadměrně vzrušivá a cítila jsem, jak vlhnu a v podbříšku mi začíná mravenčení. Začínala sténat. Následovalo seznamování s mým tělem všemi přítomnými muži. Byli také zvědaví, jak vypadá má broskvička. Nejdříve mi sundali sukni a poté i černé tanga. Konečně uviděli tu nádhernou, hladce vyholenou pičku s malým chomáčem chlupů nad mou čárkou a stála jsem před nimi nahá. Přitulili se ke mně a začali jsme se mazlit a líbat. Byla jsem nahá. Začali jsme se něžně líbat. Líbání postupně přešlo v hlazení, mazlení a dotýkání se všech možných zákoutí našich těl. Postupně ze sebe svlékli všechno i spodní prádlo. Zavedli mě do vedlejší místnosti a položili na válendu. Roztáhnuli mě nohy. a ujali se mé kundičky. Pochválili, že je pěkně upravená a jen proužek nad a je již pěkně vlká Bude se dobře mrdat i lízat,řekli. Právě jsem si vychutnávala prstění mé kundičky. Jsi už pěkně mokrá, to si užijeme. Také, že jsem pěkně nadržená a ráda se nechám pěkně zmrdat.
Ležela jsem nahá na zádech, ruce jsem měla rozpažené, nohy lehce pokrčené a zvednuté, jako kdybych ležela na gynekologickém křesle. poslouchala jejich hlášky, že jsem se na jistě móóóc těšila na sexuální hrátky bez jakýkoliv zábran. Lehce mi rozhrnovali pysky. Před nimi byla nádherná růžová štěrbinka s malým knoflíčkem zvaným poštěváček. Tak jak to máš ráda zeptal se ten nejstarší - hádala bych mu tak kolem třiceti let. Hodná holka, ozvalo se nade mnou a už jsem cítila čísi jazyk v kundě, dva řádili na mých kozách a ostatní si kolem mne honili péra. Tak a jde mrdat, řekl,tak jí hezky připrav ať jí pěkně ošukáme. Měl pěknýho čuráka i když zatím nebyl ve 100% pohotovosti. Vražte jí ho někdo do kundy někdo, zařval a už se na mne vsunul Jirka a napíchl do mne svůj ocas, kterému už stál v pozoru. Měl z nich největšího a nejsilnějšího čuráka a já myslela, že mne snad rozpůlí. Máš těsnou kundu ty děvko, a já jsem ucítila, jak do mě proniká obnažený žalud tlustého a dlouhého penisu a razí si cestu až nadoraz. Jsi nádherně těsná! Řekl spokojeně za chvíli ti jí pěkně vykropím. citil, jak se mu začiná křečovitě svírat kořen ocasu a jak se mu všechna nashromážděná mrdina pomalu tlačí silně chlíistat semeno. Bylo to strašně silný stříkání, zarazil ocas až na dno kundy a tekl a tekl.. Druhý se snažil dostat se svým čurákem do mé huby. Beze slova jsem ho chytla do ruky a pomalu stáhla předkožku.olízla žalud a strčila ho do pusy,bylo to skvělé. Cítila jsem, jak mi do pusy začala stříkat hořká tekutina, ale nebylo vyhnutí, musela jsem to spolknout . Chválil mě, že si to umím pěkně vychutnávat, protože jsem se dvakrát udělala. Když mi začal sát prsa, pusou nasál bradavku. Chvíli jí jazykem objížděl ze strany na stranu, pak ji skousl. „Mmm, velký a pevný. Široký pěkný dvorce, ztvrdlý bradavky jako kámen. Dostavil se mi orgasmus jako hrom. Další se prstama snažil najit mezi mýma faldama kundy poštěváček a opravdu ho objevil: Byl velice tvrdej a nezvykle velikej, začal ho rychle prsty masírovat. Současně s drážděním klitorisu mi masíroval bradavky. Začala jsem blahostně sténat a on poznal, že nejsem daleko od orgasmu. Začala jsem zrychleně dýchat a za pár minut jsem začala celá škubat v orgasmu.


Tomáš klukům nakonec prozradil, že mám moc ráda, když mě mrdá ze zadu do pičky na pejska. Řekla jsem mu. To víš že můžete tak také a nastříkejte mi ji plnou semene. Bez zaváhání jsem si klekla na všechny čtyři, a roztáhla do široka své dlouhé nohy. Tomáš zaklekl a pyjem se ponořil do mé těsné a pevné pičky. Začal mě pomalu jebat a postupně zrychloval až se do mě udělal. Ostatní kluci mě také tak chtěli potěšit.Jeden po druhém je do mě zasouvali a já jim zadečkem vyjížděla vstříct, aby se dostali celou délkou dovnitř, nešetřili mě a pěkně mi jí vykropili. Semeno ze mne vytékalo a stékalo po stehnech.
Hráli si střídavě se mnou s malými přestávkami skoro celou noc, a já si milování s nimi moc užívala.