Denník učiteľky - STK

Jan 17, 2021 · 5,464 views nina315

"Dnes sa chcem cítiť sexy", pomyslela si a vytiahla zo skrine čierne čipkované bodystocking a k tomu červené priliehavé minišaty, v ktorých vynikal jej štíhly driek.
Do vlasov si dala svoju obľúbenú sponku.
Jej modrozelené oči viac zvýraznila zeleným odtieňom šminku a svoje pery s červeným rúžom.
Obula si červené kotníkové čižmy s vysokými podpätkami. Usmiala sa na seba do zrkadla a celkom spokojná so sebou sa vybrala na stanicu STK……
Štefan, pracovník technickej kontroly vôbec nevyzeral, ako mladý futbalista, ktorý jej nedávno vrátil úsmev na tvári a lesk v očiach. Mal asi 40 rokov a vysokú silnejšiu postavu. Svojimi hnedými očami a krátkymi, na ježka ostrihanými vlasmi pôsobil ako milý macko. Svoju prácu mal rád a robil to veľmi dôkladne. Prísnym pohľadom sledoval všetky hodnoty v počítači, nič mu neušlo. Veľmi rýchlo zbadal aj chybu na učiteľkinom červenom autíčku.
"Nesvietia Vám obrysové svetlá a lampy máte nastavené vyššie ako limit "
Predtým sa o autá staral jej manžel a ani vo sne by ju nenapadlo, že by niečo nebolo v poriadku na aute. Ženská hrdosť jej však nedovolila aby sa priznala manželovi, že sa nevie postarať o svoje autíčko.
"A čo sa s tým dá robiť? “
“Musíte napraviť chyby, a potom sa vrátiť v opravnom termíne.”
“A ako napravím chyby? Veď som sama a ani automechanika nepoznám. Nevedeli by ste mi poradiť?”. Usmiala sa naňho zvodným mnohovravným pohľadom a vystúpila z auta. Opravár si nemohol nevšimnúť, že je bez nohavičiek. Jej krásne oholená kundička vyčnievala spoza okraja minišiat. “Budem Vám veľmi vďačná.” - Bola odhodlaná spraviť všetko, aby malo autíčko papiere v poriadku.
“No, keď už ma tak pekne prosíte, choďte do mesta, kúpte si žiarovky do auta a ostatné Vám spravím ja. Počkajte ma prosím v kancelárii!”
“Ako by som cítila, že sa mám obliecť pekne", pomyslela si a vybrala sa do mesta, kúpila žiarovky a vrátila sa do kancelárie.
Bola to malá útulná miestnosť. Nič iné sa tam nezmestilo iba jeden rohový veľký písací stôl, skrinka na dokumenty a dve menšie kreslá pre zákazníkov (zákazníčky). Steny ozdobovali krásne fotky veteránov. Naďa si položila svoj kabát do jedného kresla a do druheho sa pekne posadila. O chvíľu sa Štefan konečne objavil v kancelárii. “Doniesla som žiarovky ako ste kázali”. Postavila sa tesne pred neho a položila mu žiarovky do jeho ruky. On žiarovky položil na skrinku, pritiahol si k sebe Naďu a hneď ju pobozkal, aby si ani náhodou nemohla rozmyslieť ten nevyslovený ale predsa ponúknutý barterový obchod.

Chvíľku sa jemne bozkávali a potom sa ich ruky vybrali cestou objavovania druhého tela. Ona bozkávala jeho krk a uši. Ruky si zasunula spod jeho tričko a nechtami jemne dráždila jeho chrbát. On jednou rukou chytil jej hlavu a s prstami ju hladkal medzi vlasmi. Bol to veľmi príjemný ale vzrušujúci pocit, ako na krku cítila jeho vzdych a jemné bozky, vo vlasoch jemné dotyky jeho dlane. Druhou rukou pomaly sťahoval zips na chrbte na jej minišatách, kým ona sa rozhodla zbaviť sa jeho trička. Šaty jej padli na zem a ona tam stála pred ním v sieťkovanom spodnom prádle s červenými “šukacími” čižmičkami, ako jedna krásna bohyňa. Nechala mu sekundu aby ju obdivoval. Pomaličky pristúpila k nemu a začali sa vášnivo bozkávať. Ich ruky pokračovali v objavovaní krás toho druhého, tentokrát ale nižšie.
Ona mu rozopla nohavice a začala hladkať jeho penis. “Aké milé prekvapenie! Ty nemáš spodné prádlo". Vzdychala a ešte intenzívnejšie sa začala venovať jeho úplnému vzrušeniu. Pevne chytila jeho úd do dlane a začala ho honiť. Druhou rukou sa oprela o jeho hruď a bozkávala jeho uši, krk, bradavky…. a potom sa vybrala jazykom tou istou cestou naspäť… bradavky, krk, uši…
Ani ten náš opravár nezostal nečinný. Jednou rukou jej roztiahol nohy, aby jeho prsty mohli hladkať jej stehná a potom už tak roztúženú kundičku. Najprv zasunul len ukazovák do jej mokrej kundičky a súčasne hladkal jej klitoris. Keď videl, ako sa jej zrýchľuje dych, tak pridal prostredník do jej mokrej jaskynky a o chvíľku aj prstenník. Svojim malíčkom sa dotýkal jej análu. Takto využívajúc všetky prsty zrýchľoval svoje pohyby a za krátky čas priviedol učiteľku k orgazmu.
Od jej dotykov, vzdychov a orgazmu bol sám tiež veľmi vzrušený, nechcel sa však urobiť tak rýchlo od jej rúk, chcel ju vychutnávať a tak ju usadil na stôl tak, aby sa ho nevedela žiadnym spôsobom dotýkať a začal ju znova dráždiť. Rukami začal masírovať jej malé prsia a ústami sa vybral do iných hlbín. Najprv bozkával vnútornú stranu jej pravého stehna. Postupne sa pomaličky posúval vyššie jazykom, na chvíločku sa pozastavil pri mokrej jamôčke lásky, ochutnával ju a pokračoval ďalej po vnútornej strane ľavého stehna…. Zdalo sa jej, akoby to trvalo večnosť, kým sa ústami zase vrátil k jej už zase roztúženej pičke. Inštinktívne vysunula panvu vpred aby mohla čím skôr cítiť jeho jazyk v kundičke. Najprv lízal jej štavnatú mušličku, potom sa prisal na jej klitoris, vymeniac svoj jazyk za prsty v jej kundičke. Lízanie a dráždenie jej klitorisu bolo vždy jej slabou stránkou, teda nebolo treba dlho čakať kým sa znova urobila. Bolo to tentokrát oveľa intenzívnejšie a hlavne mokrejšie. Vystriekala sa mu do úst a trvalo to chvíľku kým prestala mať kŕče rozkoše.
"Urob sa prosím Ťa do mňa!", prosíkala.
"Tak ľahko ma nedostaneš", usmial sa na ňu a postavil ju pred stôl chrbtom k sebe.
Pritlačil jeho tvrdý penis k jej pevnému zadku, aby cítila, čo ju čaká.
Začal ju bozkávať na krku a rukami stiahol dole rukávy bodystocking-u.
Kým on jej masíroval prsia, ona krúžila zadkom pri jeho penise. Chcela ho už v sebe cítit a robila všetko preto, aby to už konečne aj dosiahla. Štefan ju ohol nad stôl a konečne do nej vnikol. Najprv boli jeho pohyby pomalé, ale drsné zároveň. Žaluďom pomasíroval jej klitoris, čakal pár sekúnd a potom do nej tvrdo zasunul celý penis až po koreň. Vždy keď ho cítila v sebe robila pohyby panvou a snažila sa prebrať vedenie a diktovať tempo, ale neúspešne.
"Keď chceš aby som Ti opravil auto, tak buď poslušná a nechaj aby som s Tebou robil čo chcem!", znel jasne a stručne jeho príkaz. Pevne chytil jej driek a pokračoval v jej dráždení. Učiteľka vzdychala, vedela že onedlho zase exploduje, ale rozhodla sa počkať na spoločný orgazmus. Vzdychala, priam až kričala od rozkoše ako tam ležala ohnutá na stole a ako do nej opravár tvrdo prirážal. Jeho pohyby sa zrýchľovali a konečne po pár minútach spoločne explodovali.

"Teraz máte auto aj papiere v poriadku. Ďalšia kontrola bude o 2 roky. Odporúčam Vám pred STK skontrolovať všetko. Kľudne sa mi ozvite predtým". Usmial sa na ňu a podal jej svoju vizitku.

Prvú časť poviedky nájdete tu:
https://www.amateri.com/sk/poviedky/8665/dennik-ucitelky

Ďakujem Vám za inšpiráciu, trpezlivosť so mnou a aj samozrejme za korektúru :)