Mých několik poprvé 2

Jan 31, 2021 · 4,282 views meridea

Když jsme se seznámili, psal jsi mi, že až budeš doma, mám přijet na návštěvu a nakonec jsme se přece jen domluvili a já jedu za tebou. Celou cestu se mi honí hlavou co to jako dělám. Ve 40ti letech jedeš za kámošem a děti necháš doma?
Nasedám do vlaku a vyrážím směr Praha. Poprvé za posledních 20 let jedu někam úplně sama, bez dětí. Mám sbaleno jen to nejnutnější, hlavně vínko na uvítanou, jsem přece holka z Moravy :-D
Přesedám jen jedenkrát a pak už jen 3 hodinky cesta přímo do Prahy. Jsou tu dnes dva krásní stewardi, bonus na cestu. Dojedu na hlavák a mám pocit, že se tady, ve velkém městě, ztratím. Ale jsem holka šikovná a vše zvládám v pohodě. Navádíš mě přes WhatsApp, říkáš kam pokračovat a já „s tvou pomocí“ nasedám na metro a pak na bus, který mě přiváží za Tebou. Už čekáš na zastávce, já vystupuji a jdu směrem k Tobě. Chtěla bych ti dát pusu, ale teď v době korony, s rouškama, to není možné :-( Ale později si to vynahradíme.
Vedeš mě jen kousíček od zastávky, k sobě domů. Vcházíme z rušné ulice průjezdem do úplného ráje. Vidím zahradní jezírko, prozatím bez vody, záhonky, lavičky a koutek pro děti. Přízemní byty tu mají svoji předzahrádku, místo balkónu. Vcházíme do tvého bezbariérového bytečku balkónovými dveřmi, aby sis zkrátil cestu. Máš ho moc hezky zařízený a především praktický pro tebe. Celé místnosti vévodí postel, nejpoužívanější vybavení pro naše společné chvíle.
Protože jsem po čtyřech hodinách cestování úplně hotová, ptám se tě, jestli si můžu sednout na postel, jelikož židle, na kterou bych si mohla sednout je již plná mých věcí. Říkáš, že klidně můžu. Prosím tě o vodu. Osvěžím se vodou a napřed si sedám, pak i lehám na postel a odpočívám se zavřenýma očima, ruce mám za hlavou. Jsem fakt moc unavená. Jezdíš za postelí a snažíš se dostat co nejblíže ke mně. Nechám tě chvíli čekat, ale nechci tě trápit, tak si sedám na kraj postele a ty se ke mně nahýbáš k našemu prvnímu sladkému polibku. Máš hebké a měkké rty. Říkáš, jestli si uděláme pohodlí a lehneme si do postýlky, pak můžeme jít na procházku. Odpovídám, že ráda. Vysvlékám si triko, sundávám podprsenku a dávám si jen mé domácí triko, to, které znáš z fotek a tak moc se ti líbí. Svlékám kalhoty a jdu si lehnout do postýlky. Koukám na tebe, jak se zvedáš z kárky a přesedáš za mnou na postel. Máš nádherné ruky, víš to?
Leháš si na postel a přitahuješ si mě k sobě opět k polibku. Tento už ale není jemný jako ten první, ale tvrdě si bereš mé ústa a zkoumáš je svým jazykem. Mám pocit, že se mi chceš dostat až do krku, ale je to nádherné. Takhle mě ještě nikdo nelíbal. Jako bys ze mě pil. Hladím tě přes šíji a ramena až na tvé svalnaté ruky, které máš díky kárce nádherně vypracované. Lehám si na tvou hruď a nechávám se obejmout a jen tak odpočíváme.
Jsem sice unavená, ale taky natěšená, proto nezůstává jen u odpočívání, ale začínáme se mazlit. Rukou přejíždím a zkoumám tvé krásné tělíčko. Beru do pusinky tvou nádhernou, již naběhlou bradavku, k druhé se přesunuje má ruka. Olizuji ti ji ze všech stran, pak přes ni brnkám jazykem, saju a nakonec do ní jemně koušu a tahám za ni jemně zoubkama, stejné pohyby jako jazýčkem dělám i rukou s druhou bradavkou. Jazykem přejíždím přes hrudník ke krku, který lížu a olizuju, pak jemně saju, ale jen trošku, aby ti tam nezůstal flíček. Vidím, že se ti to mé hraní líbí, stejně jako mně. Přejíždím k oušku, a protože vím, jak jseš na něj citlivý, přejíždím přes něj jen lehounce. Olíznu ti jej po celém obvodu, pak jemně zkousnu lalůček, chtěla bych zajet i do mušličky, ale to mi teď nedovolíš. Otočíš hlavu a opět mě hladově líbáš, při tom mi na krk přikládáš ruku a napřed jen zlehka přitlačíš a jak polibek prohlubuješ, tak tlačíš rukou silněji. Ooooooh, co se to se mnou děje, jsem vzrušená, jako bys mi dráždil poštěváček, uffff. Tak toto jsem ještě nezažila, je to nádherné.
Bereš do ruky mou ruku a posouváš ji níž a níž po svém bříšku, až k tvému péru. Beru ho do ruky a pevně stisknu a párkrát pohoním, ale pomalu se přibližuji i pusinkou a poprvé tě ochutnávám. Chutnáš skvěle! Rukou ho držím u kořene a jazýčkem olizuju žalud, pak se přisaju a nakonec celého polknu a saju. Učíš mě, co se mu líbí a co ti dělá dobře. Beru péro do ruky a pevně jej sevřu. Jezdím napřed pomalu rukou nahoru a dolů přes celé tvé péro, říkáš, ať přidám na rychlosti. Honím tě jako o život a ty mě zase líbáš a přidáváš svou ruku na můj krk, k tomu mi mačkáš bradavku, ale…. sevřeš ji až na hranici bolesti, fakt to chvíli bolí, ale z toho mě zaleje nádherný pocit vzrušení, který se mi přelívá do kundičky, oooooh, co to se mnou provádíš?! Sevřu ti ocas ještě tvrději a přidávám i na rychlosti, krásně naroste a vidím, že jseš na pokraji svého vyvrcholení. Olizuju, saju a koušu tvou bradavku a u toho tě honím. Cítím, že už budeš. Je to krása, skropíš své bříško i mou tvář a ouško. Beru na jazyk trochu tvé mrdky a nakláním se k tobě k polibku, chci, abys ochutnal svou chuť. Přijímáš a vracíš mi sladký polibek. Mrdku ti vtírám do bříška, ale jde to těžko, neb je jí hodně. Péro pak beru do pusinky a krásně do sucha ho celého olížu a vysaju, zase trošku stojí, potvůrka.
Taky by sis se mnou chtěl pohrát, ale bohužel mám „kouřící dny“, jak mě jednou poučil kámoš z Amíků.
Vracíš mi to aspoň tím, že mě při líbání přidusíš a pak Tvá ruka putuje k mé bradavce a mačká ji tak surově, až to bolí, ale rázem se bolest mění v nádherné vzrušení. Už teď vím, že to miluji.
Usínáme si v náručí s propletenýma nohama. Takhle jsem už dlouho neusínala.
Být s Tebou je balzám pro tělo i duši ♥