BI-gay-kava

Feb 8, 2021 · 2,521 views bihide

Dosla mi sprava od neho, starsi prijemny bisexualny pan. "Pod pozyvam Ta na kavu?", len taka stroha sms. Bol cas obeda, z prace som mohol kludne vypadnut, tak som mu odpisal, ze dakujem za pozvanie a aj by som mohol prist, ale kam. "To som rad, idem pre Teba.". O par minut mi pise, ze je dole. Kolegom som povedal, ze idem na obed s jednym znamym a isiel som.
Nastupil som k nemu do auta, pozdravili sme sa, pohladil ma po kolene "som rad, ze Ta vidim, pojdeme teda ku mne na kavu domov, dufam, ze nevadi", nie, odvetil som, budem rad. Prisli sme k nemu, zaparkoval pred domom.
"aku si das, cappuccino, espresso?" a uz pripravoval kavovar, ja som sedel v obyvacke.
"presso, ale s mlieckom ak smiem", uskrnul sa, ked som mu to povedal, spravil mi espresso. Doniesol mi ho a s usmevom povedal "ale mliecko si musis dat sam.." a pohladil si rozkrok. Poznam ho a jeho radosti, podisiel blizssie ku mne a rozopol som mu razporok a ani nemal spodne pradlo, jeho ud skoro ako keby vystrelil stoporeny z nohavic. "Tak mozes kludne zacat, chcel si mliecko, alebo?", chytil som ho a vyhrnul predkozku, jemne som mu ho zacal onanovat, skor tak pomalsie, ale uzival si to, vzdychal pri tom a drzal, stal predomnou. Jemne som mu naslinil zalud, nech mu je to prijemnejsie, lepsie mi klze v ruke, ale aj mal som chut ho polaskat v puse, citit jeho muznost. Po chvilke, bolo vidiet, ze je uz velmi vzruseny zacal viac vzdychat az mi chytil ruky a penis sa mi chvel a zacal tiect a aj asi dva vystreky, nastavil sa nad moju salku, nieco preslo na stol a aj do kavy. Sadol si do kresla, ud mu stale stal. Vystrekol bez orgazmu, cize bol stale sexualne vzrusivy bez prestavky. To sa stava aj mne, pokial tesne pred vyvrcholenim to stihnem zastavit.
"Das si teda?", len som sa pousmial, ze som taketo necakal, ale velmi rad ochutnam taku kombinaciu. Zamiesal som si kavu lyzickou a nabral lyzicku kavy aj so semenom, slastne som si ju vychutnal v puse, pozeral sa a uzival si pohlad na mna. "Vyzlec sa, prosim pri pozerani na mna odvetil". Moc som nevahal a zacal sa vyzliekat, na boxerkach som uz mal flak od vzrusenia a ked som si ich stiahol, ud som mal v pozore.
Sadol som si spat ku kave a roztiahol nohy aby mal vyhlad aj ma moj ud, vzrusovalo ma to. Dopil som kavu a ukazal mi, ze este ma nejake mliecko na ude a kyvol na mna, nech pridem k nemu. Klakol som si pred neho, zobral jeho tyciaci sa ud do ruky a perami sa dotkol jeho zaluda, vsunul som si ho do ust a pooblizoval zbytky semena. Bol to taky jemny oral.
Chytil ma jemne za bradu a pritiahol k sebe, pobozkali sme sa, dotykmi jazykom citil aj semeno, ale to urcite aj chcel a vychutnaval si to ako ja.
Prisunul si ma k sebe blizsie, klakol som si kolenami na operadla pohodlneho makkeho kresla, tak by mal moj rozkrok pri svojej tvari. Chytil si ho do ruk, par krat stiahol predkozku a vsunul si ho medzi pery, lizal mi ho, sal a pritom ma drzal za zadok, hladil ho. Robil to pomalicky, velmi ma to vrusovalo, len som drzal a uzival si to.
Uz uz mi prichadzalo vyvrcholenie, dotkol som sa ho za rameno na znak toho, prestal mi ho drazdit pusou a rukou ho dal nabok a zacal rychlejsie stahovat predkozku az som dosiahol so vzdychanim orgazmus a vystriekal som sa.
Ako som klacal, cupol som si, vlastne moj rozkrok na jeho, jemne mi ho este hladil so svojim vztycenym penisom, chvilu som sa obtieral o neho a naznacil mi, nech idem nizssie. Jeho ud krasne pulzoval, citil som v ruke ako malo staci a zacal som mu ho drazdit hore dolu pohybmi, pridal som aj pusu a jazyk, "pod" vzdychal, a pred vystrekom som mu ho vybral a aj druhy vystrek bol docela plny semena, som ho dostal na tvar, bradu. Hm bola to taka prijemna kava i ked mozno sa to zda perverzne, ale bolo to vzrusujuce.
Trosku som sa cervenal, na otazky, ci som si to tak dnes predstavoval, sie s tym mlieckom nie, ale, ze sa prijemne zabavime, to ano.
On si dal napokon svoju kavu uz studenu po spolocnej sprche i ked tam doslo iba k dotykom, ale odviezol ma este do prace, kde samozrejme akokeby nic som nedal vediet, ale sibalsky v ociach by sa dalo citat...