Trocha vzrušení v práci

Mar 3, 2009 · 16,670 views willibald

Seděl jsem v práci u počítače a přemýšlel o tom, jestli dnes na chatu bude některá z mých oblíbených dam, které se ukazují a jestli se mi třeba nepodaří navázat kontakt s někým zajímavým.
Představa pěkných ňader ukázaných na webku a mušliček drážděných prsty nebo vibrátory mě docela vzrušila, bez ohledu na to, že jsem byl v práci. Na riflích se mi jasně rýsoval vyboulený obrys mého ptáka.
Protože moje vzrušení nepolevovalo, rozhodl jsem se zajít na záchod a ulevit si. Musel jsem přes celou chodbu, už se zdálo, že jsem šťastně došel a nikoho nepotkal, ale u dveří jsme se setkali s kolegyní ze sousední kanceláře. Je to pěkná padesátnice, opravdu pěkná a atraktivní, za mlada musela být moc krásná.
Dal jsem jí přednost, prohodili jsme pár slov a šli jsme každý na naši toaletu – jsou vedle sebe oddělené jen tenkou příčkou. Rozepnul jsem si kalhoty, slyšel jsem, jak kolegyně vedle čůrá, představil jsem si ji, jak sedí se staženými kalhotkami a z kalhot jsem vytáhl už úplně tvrdý penis. Začal jsem si ho honit, uslyšel jsem bouchnout dveře a myslel jsem, že odešla.
Naslinil jsem si žalud, aby to pěkně klouzalo. Spona na opasku mi cinkala a trochu to i mlaskalo, jak jsem si ho honil.
Vyděsilo mě zaťukání na dveře: „Romane, jsi tam?“ ozvala se kolegyně Bára z další kanceláře – 40 let, na první pohled obyčejná mamina s pěknýma velkýma prsama.
„Otevři, chtěla bych se podívat, co tam děláš…..“
„Ale já nic nedělám.“
„Já jsem tě slyšela…… Otevři nebo začnu křičet o pomoc….…“
Rychle jsem si natáhl kalhoty a otevřel jsem, dostal jsem strach.
Vklouzla za mnou dovnitř a smutně koukala, že mám natažené kalhoty.
Chtěl jsem protestovat, ale položila mi prst na rty, že mám mlčet, druhou ruku mi položila do rozkroku a usmála se, když nahmatala mého tvrdého čuráka.
„Přesně tohle jsem hledala… neboj se já mu neublížím a ani bych nekřičela….“
Začala mě v rozkroku hladit a rozepínat mi kalhoty.
„Co to děláš??..“
„Neboj se, bude se ti to líbit“, zamkla za sebou dveře kabinky, protáhla se kolem mě, otočil jsem se a ona si sedla na mísu a mě opřela o dveře.
Můj rozkrok se ocitnul přesně proti jejímu obličeji a v jejích rukách. Rozepnula mi kalhoty, stáhla je a pohladila bouli na mých boxerkách. Zápasil ve mně strach s chtíčem a chtíč jednoznačně vítězil.
Stáhla mi boxerky a tuhý úd vyskočil proti jejímu obličeji.
Pohladila mi stehna a koule, stiskla penis u kořene, aby vyzkoušela jeho tuhost.
Potom ho vzala do ruky a pomalu stáhla předkožku a obnažila rudý žalud, pozorně si ho prohlédla, pomalu se k němu přiblížila svý rty a políbila jeho špičku…. Jazykem zespodu pohladila uzdičku….
Otevřela pusu a pomalu pohltila můj vztyčený úd, bylo to tak vzrušující, že jsem měl pocit, že mi musí prasknout….
Nechala ho zase pomalu vyklouznout a v pusince si nechala jen žalud, její ruka začala pomalu jezdit po vztyčené žerdi a masírovat tuhý ocas….
…..Nemohl jsem se vůbec soustředit a tak jsem vnímal jen pevný stisk její ruky na ptákovi a vlhké rty na žaludu a říkal si, že ještě nesmím stříkat…..
….. Ale nedalo se to vydržet…..Jezdila po ptákovi stále rychleji, občas si ho vytáhla z pusy a přejížděla si s ním po tvářích, po bradě, po krku……
„Už to nevydržím….“ varoval jsem ji, ale neměl jsem odvahu ji chytit za hlavu a vrazit jí ptáka do lačné pusinky….
Ale jako by to tušila, vzala opět žalud do pusy, několikrát ještě přejela rukou po ztopořené žerdi, přidržela si mě, abych jí nevyklouzl, když mohutné stahy prostaty otřásly mými bedry a vystříkly dávku semene přímo do její pusinky…..
Byl jsem absolutně spokojený a měl jsem pocit, že se se mnou všechno točí….
Ještě mi párkrát projela ptáka, olízala do čista poslední krůpěje semene, vstala, přitiskla se ke mně, pohladila mě po tváři a zašeptala mi do ucha: „Teď si mým dlužníkem a počítej s tím, že si to brzy vyberu…..“