Moje první kuřba.

Mar 11, 2021 · 4,527 views Chcitoodtebe

Rozepnul jsem mu zip u kalhot a vyskočil přesně před můj obličej velkej a tvrdej čůrák. Na špičce žaludu se objevila malá kapička tekutiny. Stáhl jsem mu kalhoty až dolu, abych uvolnit vše co jsem potřeboval pro moji zábavu a jeho uspokojení.

Jednou rukou jsem chytil jeho velké a těžké koule a druhou ruku jsem jemně sevřel jeho péro těsně u kořene. Na špičce žaludu se začala hromadit první mrdinka a samotný žalud se díky mému sevření ještě více zvětšil.

Jazykem jsem jemně slízl jeho vlhkost a začal jsem ten horký žalud po obvodu olizovat. Rukou jsem začal jezdit nahoru a dolu a po chvilce jsem si jeho mokrý žalud od mých slin vsunul do úst a sevřel pevně rty. Několikrát jsem pohybem hlavy zasunul a vysunul jeho žalud ze sevření mých rtů. Byl velký, tvrdý a horký.

Zasunul jsem si jeho péro více do pusy a začal ho sát a kouřit. Má ruka jezdila nahoru a dolu. Druhá ruka si pohrávala s jeho koulema. Jemně jsem přejížděl přes hladce oholený pytel a jemně se prstem občas dotkl jeho řitního otvoru. Ještě více a hluboce jsem si strkal jeho péro do pusy. Začal přirážet a jeho velký penis začal čím dál tím více mizet v mé puse.

Jeho žalud mi začal dráždit mandle a trochu jsem se začal dávit. On stále přirážel více a více. Z pusy mi začaly téct sliny, protože jsem nemohl polykat. Jeho péro bylo permanentně v mé puse a jazyk se nemohl ani hnout.

Reflexně jsem polknul, když jeho žalud opět dráždil mé mandele. V tu chvíli se otevřel můj krk a on mi svým přírazem zasunul své péro ještě hlouběji až jsem se mohl vyplazeným jazykem dotknout jeho koulí. Cítil jsem jak mi žalud dráždí krk a já pomalu zjišťuji, že se nemohu nadechnout. Mírně jsem zpanikařil a rychle odtrhl hlavu, abych jeho péro vyndal z mé pusy.

Na jeho žaludu zůstal hlen, který nás spojoval. V ústech se mi nahromadilo tolik slin a hlenu, že mi to samo vyteklo z pusy. Navíc jsem se rozkašlal a z očí mi vytryskly slzy. Zjiistil jsem, že tento zážitek se mi líbí a rád bych si ho zopakoval a tak jsem si jeho mokré péro opět strčil až do krku. Polkl jsem a už jsem se opět dotýkal vyplazeným jazykem jeho koulí.

Několikrát jsem si nechal vrazit jeho péro tak hluboko jak to jen šlo. Hlasitě vzdychal a přirážel a jeho koule mě bouchaly do brady.
Začal jsem cítit jak se jeho péro začíná škubat a zvětšovat se. To byl signál pro výstřik blahodárné dávky spermatu.

Jak láva ze sopky začala stříkat mrdka z jeho žaludu. První dávka semene vystřelila zrovna v době, kdy jsem ho měl co nejhlouběji, přímo v krku.
Cítil jsem jak mi trubicí teče horká láva jeho semene a mírně mě pálí. Chtěl jsem si jeho mrdku pořádně vychutnat a tak jsem jeho péro vysunul z pusy a nechal si tam jen jeho horký žalud, který vystřikoval stále mrdku.

Jeho mrdka byla mírně pálivá a nahořklá a začala mi plnit celou pusu. Musel jsem ji spolknout celkem rychle, protože další salva spermatu následovala.

Začal jsem sát jeho žalud a rukou masírovat jeho koule. Mrdky už bylo méně, ale pořád mi to do pusy teklo. Několikrát jsem mrdku v puse jazykem vychutnal a připravil na velké polknutí. Krkem mi projela ta mírně štiplavá tekutina a zůstal po ní akorát zvláštní odér.

Jeho péro bylo stále velké a tvrdé a ze špičky žaludu jsem již vysál poslední kapku.

Zajímá tě co bylo dál...?