Squirt panička

Mar 15, 2021 · 7,033 views Milfkyrad

Ahoj začnu vám postupně psát příběhy které mají reálný základ v životě a skutečně se mi stali. Samozřejmě jména budou změněny ale vše ostatní je realita. Zároveň ti co koukají pouze na pravopis a ne na obsah tak můžou klidně přejít na povídky někoho jiného, díky.
Bylo mi cca 30 a lákal mě sex s starší paničkou, mít ji třeba jako milenku nebo aspoň jednorázově. Jedna taková byla v mém sousedství, 45 let ,menší blondýnka, malá prsa, rozvedená a věděl jsem že je sama.
Sehnal jsem si na ní telefon a jeden podvečer ji jako omylem zavolal. Po zvednutí se představila a já hned reagoval slovy ,, Jeee to je omyl omlouvám se ale já si spletl číslo" a chtěl jsem to položit, když v tom ona zareagovala a ještě řekla ,, A kdo volá? " Představil jsem se tedy ale nevěděla přesně tak jsem jí slíbil že až ji uvidím venku tak se k ní přihlásím a představím.
Uteklo pár dní a skutečně jsem ji potkal cestou z obchodu. Postavil jsem se ji do cesty a řekl ,, Tak konečně se vidíme, já jsem ten co si spletl telefon a volal vám". Usmála se a odpověděla že ani nedoufala že se jí někdo skutečně představí. Chvíli jsme ještě povídali a já ji řekl že jí rád zase někdy zavolám nebo napíšu pokud nevadí. Jen se usmála a odpověděla ,,no proč ne,ozvi se mi". Hned jak jsem přišel z obchodu jsem ji napsal ,že jsem rád že jsme se konečně setkali a jak to bylo příjemné setkání. Odpověď přišla obratem a v ní bylo že i ona je ráda že jsme se setkali a že jsem sympatický. To mě utvrdilo že mám skutečně šanci ji dostat do postele tak jak bych si přál.
Pár týdnů uplynulo a my si psali víc a víc , poznávali se a začali si hlavně tykat a psát si i intimnější zprávy. Až došlo konečně k tomu že jsem ji jednu sobotu kdy jsem byl celý víkend sám doma pozval k sobě abychom mohli to tykání zapít a popovídat si osobně a lépe než jen po sms. Souhlasila a já ji v sobotu večer čekal s vychlazenou lahvinkou vína v lednici.
Přišel den D , pípla mi SMS že zrovna vyšla z domu a za chvíli zazvoní abych ji otevřel bzučákem vchodové dveře. Cinknul zvonek, já už netrpělivě u bzučáku který ji otevřel a po chvíli se rozjel výtah ke mě do třetího patra. Nechal jsem přiotevřené dveře a ona hned vklouzla do bytu aby ji nikdo ze sousedů nezahlédl. Přešli jsme do obýváku,sedli na gauč a ona mi předala také víno, prý nechtěla přijít s prázdnou. Vytáhnul jsem své vychlazené víno z lednice a dal chladit její. Nalil jsem a ona mi říká ,, Tak na co si připijeme ?" , říkám ji ,,No na to tykání a hezký večer " Usmála se a odpověděla ,,To jsou ale dvě věci, musíme postupně" Taková výzva se mi líbila tak jsem ji podal sklenku a říkám ,,Michal" ,,Blanka" odpověděla a přiblížili jsme se k sobě rty a já si říkal tak a teď se uvidí zda je stejně nadržená jako já. Rty jsme se dotkli ale ani jeden neucuknul a v tu samou chvíli jsme oba vymrštili jazyky proti sobě na pár vteřin. Opravdu po chvilce jsme se přestali líbat a shodli jsme se na tom že takové potvrzení tykání bylo příjemné. Seděli jsme, povídali, víno ubývalo a atmosféra byla uvolněnější. Při otevření nové lahvinky ji říkám ,, Úplně jsme zapomněli přece připít na ten hezký večer " I když ten už krásný byl. Opět přiťuknutí ale tentokrát jsme se už líbali dlouho a přestali jen kvůli položení skleniček na stůl. Strkala mi jazyk hluboko do krku a já ji ze stehna přejel rukou na zadek a přes rifle jej zmáčknul. Ona mi rukou zajela pod triko a hladila mě po hrudníku a nechala se líbat na krku a naprosto se oddávala mým polibkům a svou rukou sjela do mého rozkroku kde mi přes kalhoty mačkala péro. Sundal jsem z ní tričko a jedním pohybem ji z podprsenky vysvobodil jedno ňadro a přisál se k němu. Lehce zasténala a já cítil jak se snaží dostat do mých kalhot, přestal jsem se věnovat jejímu ňadru a zpět začal líbat krk,ona toho využila a rozepla mi kalhoty a rukou zajela hned pod boxerky a poprvé ho ucítila v ruce. Divoce mě začala líbat, já se lehce nadzvedl a sundával si kalhoty abych ji pomohl,ona sjela z gauče mezi mé nohy,sundali mi kalhoty a bez zbytečného zdržování si vzala mého tvrdého ptáka do pusy. Chvilku jsem pozoroval jak ho kouří a olizuje a hladil ji ve vlasech,byla skutečně velmi šikovná ale taky velmi divoká, už to dlouho neměla a bylo to znát.
Chytnull jsem ji za hlavu a přitáhnul ke rtům kde jsem ochutnal svou šťávu a rukou ji rozepnul a odhodil podprsenku a vzápětí ji hned rozepnul kalhoty a zajel do kalhotek. Přestala mě líbat a řekla ,, Víš já ale trochu víc teču tak ať tady nemáš moc mokro" ,, Jasný v pohodě to se neboj, vše se dá přece uklidit" To jsem ještě netušil co to její ,, trochu teču ,, skutečně znamená. Sundal jsem ji kalhoty a na kalhotkách už byl pořádně velký mokrý flek, už jsem strašně chtěl lízat tu nadrženou zralou kundičku takže jsem pouze kalhotky odsunul bokem a jazykem zajel do toho rozmočeného klína. Vzdychala,držela mě za hlavu a mezi vzdechy jen opakovala ,,Ano,ano, ještě prosím, ještě " Ani mě nemusela moc pobízet, krásně chutnala a já přidal ještě prsty a z kundičky ji doslova tekl potůček šťávičky.
,, Prosím už to chci pojď už do mě " po téhle větě jsem zvednul hlavu z jejího klína a sednul si na gauč vedle ní a ona si ještě olízla mého ptáka a začala nasedat na koníčka. Byla tak krásně mokrá že tam zajel bez sebemenšího odporu úplně celý až po koule, začala na mě rajtovat a já si vychutnával vášnivý sex s paničkou po kterém jsem toužil a do našich vzdechů se víc a víc ozývalo čvachtání mokré kundičky. Ona zrychlovala,zavírala oči, vzdychala už velmi hlasitě že nás museli sousedi slyšet ve všech patrech a najednou strnula ve svém pohybu a můj klín zaplavila teplá šťáva její rozkoše a svými prsty se mi zaryla do zad. Vůbec jsem netušil co se stalo,co to ohromné teplo v klíně způsobilo.Chytnul jsem ji pod zadkem a zvednul se s ní z gauče. Pod námi úplně promočený jeden díl gauče, položil jsem ji na záda vedle toho mokrého fleku, vytáhnul z ní ptáka a s velkou chutí se vrhnul zpět na lízání a prstění její kundičky. Prsty mě v té rozmáčené a rozmrdané kundě zmizeli a já začal na jazyku i prstech cítít jak začíná opět víc téct. Přestal jsem lízat, jednou rukou ji začal dráždit bradavku a druhou rukou zrychloval pohyby prstů v její promočené kundičce, její dech se zrychloval, vzdychání se stupňovalo a občas jen zakřikla ,, Jooo to je ono, udělej mi to , dělej nepřestávej !!" Vytáhla mi ruku z kundy a najednou vytrysknul proud jejích šťáv, poprvé jsem viděl squirt na vlastní oči a hned rukou začal dráždit ještě poštěváček a kmital po něm, následovali další výstřiky a já i gauč a koberec jsme byli úplně mokří. ,, Už dost prosím"okřikla mě. Sednul jsem si k ní a říkám ,, Tohle jsem ještě nezažil ,to bylo úžasné"" Říkala jsem ti že víc teču ale takové orgasmy jsem už také dlouho neměla, tak teď je řada na tobě." Klekla mi mezi nohy a začala sát a olizovat péro,špičkou jazyka mě dráždila na žaludu a honila u toho můj mokrej klacek. Potom rozjela kuřbu a šukala si pusu a to už jsem nemohl vydržet a ještě řekl ,,jooo už budu cákat " přestala kouřit a přimáčkla se kozičkami k péru a dávky semena ji pokropili nejen prsa ale i krk. Oba jsme skončili v objetí a jen odpočívali a mazlili se spolu.
Potom vstala a šla se osprchovat po návratu ze sprchy se mi omlouvala za to velké mokro která způsobila ale to mi samozřejmě nevadilo. Na rozloučenou byl samozřejmě krásný dlouhý francouzský polibek a oba jsme se těšili na další sex.
Tenhle milenecký vztah trval asi dva roky,potom jsme ho vzájemně ukončili. Ona chtěla normální vztah a já jen sex.

Tak tohle byla jedna ze vzpomínek které se opravdu stali. Snad se líbila aspoň trochu.