Kadeřnice Eva

Mar 28, 2021 · 6,391 views Sadder-Mar

Byl pátek, jeli jsme z práce a měl jsem v plánu se nechat ostříhat. Kamarád ma narozeniny a tak abych taky trochu vypadal jako člověk. Moje kadeřnice mi po telefonu oznámila, že nepracuje, protože je nemocná. Ještě mám dost času, tak si nechávám zastavit v Praze u prvního kadeřnictví, které míjíme. Za zeptání nic nedám, vstupuji do kadeřnictví a doufám, že bude volno. Není. Na křesle sedí nějaká paní okolo padesátky, ptám se zdá je někde holička, odpovídá: "Paní Eva, si jen odeběhla pro barvu, za chvíli je zpátky."
"Děkuji", zní má odpověď.
Po pár vteřinách že dveří vyjde baculatá zrzka s brýlemi. Pro mě velmi zajímavý typ. Má na sobě legíny, které ji zvýrazňují boky a velký zadek. Vršek těla má schovaný pod volnější košilí, pod ní tipuju tak čtyřky prsa.
Povídá: "Už jsem tu paní Nováková".
Pak si mě všimne a říká: "Dobrý den, máte přání?"
Jak tak na ní zírám: "Dobrý den, potřeboval bych ostříhat. Měla byste teď volno?"
"Jestli si počkáte, tak asi za 20 minut.", odpovídá.
"Super", říkám, "hned jsem zpátky. "
Došel jsem do auta, kolegové prý nebudou čekat, tak se domlouváme, že to pak vezmu MHD. Loučíme se nimi a přejeme si hezký víkend.
Vracím se zpátky a prohlížím si paní Evu trochu lépe. Umí se hýbat, ruce ji jezdí ve vlasech klientky s úžasnou lehkostí. Velmi šikovné prsty, pomyslím si. Sedám si na židli a dál se dívám na tu postavu. Silná stehna, široké boky a přesto se hýbe velmi lehce. Při povídání s paní v křesle se občas zasměje, je velmi sexy.
Jak tam tak sedím padl mi do ruky časopis o módě, jen ho tak prohlížím a čekám až bude řada na mě. U barvení se ty dvě baví, zjišťuji, že bude ještě tak půl hodiny trvat než budou moci pokračovat dál. Během toho rozhovoru vstoupí do kadeřnictví, starší pán a prosí Evu o ostříhání, protože mají za 20 minut focení a nevěděl o tom.
Říká mu: "Už tu mám jednoho pána na stříhání." Kývá hlavou ke mně. Vidím na tom muži napětí  tak mu povídám: "Klidně běžte, mám stejně spoustu času."
Poděkuje a za pár minut už sedí na křesle. Pro mě to znamená vlastně hodinu čekání. No nic, aspoň se můžu kochat pohledem na Evu a její pohyby. Pán asi za čtvrt hodiny odchází a do křesla míří paní Nováková, na dodělání.
Jdu ven se trochu protáhnout, na telefonu zjišťuji kdy mi asi pojede autobus. Jak tak venku chodím, nějak jsem přestal vnímat čas. Jde kolem mě paní Nováková: "Pane už můžete jít."
"Děkuji", odpovídám, "hezký účes. Na shledanou."
"Na shledanou." rozloučí i ona.
Vešel jsem zpět do salónu, omluvil se za zdržení a sedl do křesla. Začala mě rozčesávat, s mými dlouhými vlasy, které mám stažené v culíku to měla docela na dlouho. Jak kolem mě kmitala, byl cítit její parfém, lehká nasládlá ale nevtíravá a příjemná vůně. Během česání jsme se dali do hovoru, ptala se odkud jsem a jak jsem našel tohle kadeřnictví. Nejen, že byla vzrušující postavou ale byla i velmi milá na pokec.
Dočesala mi vlasy, s tím, že mi je teď umyje, presel jsem k mytí, mezitím si odeběhla. Pár vteřin a byla zpět, vypadala trochu nervózní.
Začala s mytím, musím říct, že je to spíš masáž hlavy. Začíná mi být horko a na kalhotech v rozkroku se dělá boule. V tu chvíli končí s mytím a sušením. Povídá: "Běžte, prosím do křesla." To se mi s trčícím ptákem úplně nechce, tak povídám: "Můžete moment počkat." Podívá se mi do očí, pak na rozkrok, kousne se do spodního rtu a vyhrkne: "Můžu vám nějak pomoct?" Jsem v šoku a jen pokrčím rameny. V očích se ji zračí vzrušení a odhodlání. Klekla si přede mě, hladí bouli na kalhotech, rozepíná zip, párkrát ještě přejede po trenkách na kterých už prosákla kapička touhy. Stahuje mi konečně trenky, je jako uhranutá a já taky jen vzdychám. Lehce mi ho honí a přibližuje k žaludu rty. Už má pusu u mého ptáka, vyplazuje jazyk a slízne další kapku ze špičky žaludu, poté ho vsaje mezi rty a začíná božsky kouřit nechávám ji určovat tempo ale po chvilce zabořuju prsty do jejich vlasů a přebírám iniciativu. Ruku mi položí ke kořenu a prsty prohrabuje koule. Zavírám oči, zakláním hlavu a pouštím všechno do její pusy. Labužnicky se olízne, usměje se a začíná se zvedat.
"Tohle jsem tedy nečekal, nějak nevím co říct." Vypadlo ze mě a blbě čumím.
"A nechcete pomoct teď vy mě?" Zní její otázka. "Velmi rád!" Odpovídám.
Vstávám, kalhoty sjíždí ke kotníkům a začínáme se líbat, rukama hladím chvíli ty parádní kozy, poté sjíždím mezi její nohy a přes legíny masíruju její kundičku, tlačí se mi proti ruce cítím to úžasné teplo a vlhko. Přestáváme se líbat, rozepíná si košili a sundává podprsenku. Podebírám jednu kozu, olizuju bradavku druhé se věnuji prsty druhé ruky. Mezitím si stahuje legíny i s kalhotkami pod zadek a odtahuje se o kus dál. Měníme si místa a sedá si do křesla a roztahuje nohy. Poklekám a skláním hlavu mezi ta macatá stehna. Má ji krásně orosenou, jazykem ochutnám a hned ho bořím do té nádhery, docela hlasitě vzdychá. Přisávám se k poštěváčku a místo jazyku dovnitř vsouvám nejdřív jeden, pak dva prsty. Po chvilce pridávám další dva prsty, je neskutečně pružná už mi v ní mizí skoro celá ruka. Řve ať nepřestávám, rukama mi tlačí na hlavu až nemůžu skoro dýchat. V tu chvilku povolí sevření a krásně se udělala, vytahuju z ní ruku sleduju jak je roztažená a pomalu se stahuje. Péro už mi zase stojí, líbám její stehno a hladím druhé. Probrala se rychle a bere mi ruku a směřuje si s ní opět ke kundičce ale místo do k ní ji tlačí níž až k prdelce. Je pěkně rozjetá, pronikám svěračem jedním prstem. Pomalu s ním hýbu a zrychluju, zase vzdychá, já si stoupám, spojujeme naše rty, už v ní mám dva prsty, druhou rukou mačkám střídavě její kozy. Netrvá to dlouho a má druhý orgasmus. Teď ho vydýchává o něco déle, prohlížím si to nádherné tělo. Pohladím ji ve vlasech a ona mi rukou začíná honit ptáka, když se ji zdá už dost tvrdý přestává a rukou si roztahuje pysky, roztahuje víc nohy od sebe a dává stehna na opěrky křesla. Přistupuji k ní, žaludem přejíždím přes klitoris dolů a zase zpátky. Nevydrží to a řve: "Už pojď dovnitř!"
Nenechávám se dvakrát pobízet, zasouvám žalud dovnitř a pomalu zasouvám jde mi naproti, vlastně se sama napichuje. Tak pridávám na rychlosti, stáhne moji ruku na poštěvák, masíruju ho a oba vydáváme zvířecí skřeky. Nedá se to dlouho vydržet, oba už jsme na hraně ona je o chvilku dřív, řve jako šílená. Mně už chybí jen kousek, ještě pár přírazů a stříkám, vše jde do jejího lůna.
Mám před očima tmu a nalehám na ní.
Po pár minutách se probíráme, usmívá se vypadá šťastně a spokojeně.
Prohodíme ještě pár slov, dostříhá mě a pozve do sprchy, telefonem se omluvím kamarádovi a jdu si užívat ještě společnosti té divoké kadeřnice.