Splnenie absurdnej predstavy

May 9, 2021 · 5,168 views Autor5

S mojou manželkou sme pred rokom začali chodiť do sauny a na masáže, do jedného komorne ladeného masážneho salónu s ponukou klasických masáží.
Manželku zvykol masírovať masér v jednej kóji, zatiaľ čo mňa v inej zasa masérka. Ukecaná holka, niečo nad 40, perfektne udržiavaná postava, vždy oblečená športovo, no nie vyzývavo.
Počas prvej masáže mi prebleskla hlavou jedna z tých flash myšlienok, ktorá proste priletí a hneď odletí, bez toho, aby ju niekto o to žiadal. Napriek tomu, že som si uvedomoval, kde som, s kým tam som a za akým účelom, napadlo mi, aké by to asi bolo, keby sa z ničoho nič masáž s touto kočkou zvrtla na zakázané dobrodružstvo.
Vzápätí som túto myšlienku zavrhol s výčitkou, ako je možné, že mi to napadlo, veď som predsa ženatý, a navyše, som pod rukami masérky, ktorá je profesionálka, a isto by akýkoľvek náznak, čisto teoreticky, razom skončil prinajlepšom blamážou namiesto masáže. Nadôvažok, keby aj, kto by už len mal chuť na erotické čokoľvek práve so mnou? (Samozrejme, okrem mojej manželky, ktorá ma zrejme vníma nielen po stránke fyzicky estetickej...)
Všetko dlhú dobu prebiehalo maximálne profesionálne, do sauny a na masáže sme chodili raz či dvakrát do mesiaca. Postupne sme sa s masérmi spriatelili, a popri masážach sme preberali mnohé témy, od profesijných, cez spoločenské, až po naše súkromné životy, pričom sme sa občas nevyhli ani tým šteklivejším témam. Vždy som sa na tieto masáže tešil, fakt mi pomáhali, človek sa uvoľnil, oddýchol si, príjemné si pokecal s príjemnými ľuďmi. Manželka na tom bola tak isto. Vždy som to bral úplne normálne, nevinne. Viem, že existujú masáže erotické, tie však netreba hľadať v "civilných" profesionálnych masážnych salónoch. A rozhodne nie za "civilné" ceny. Masáže vždy prebiehali profesionálne, bez náznakov akýchkoľvek neštandardností, ani zo strany mojej, ani zo strany mojej masérky, to, čo malo byť zakryté, vždy zakryté aj bolo, žiadne dotyky za hranicou slušnosti, či čokoľvek podobné. Aj keď sme, ako som už spomenul, občas zašli aj do intímnejších tém, vzhľadom na to, že sme tiež prebrali masérsku etiku, na to, že masáže prebiehali v masážnom salóne, kde sa nachádzali vždy minimálne štyri osoby, z ktorých jednou bola moja manželka, nenapadlo by mi očakávať, že sa akokoľvek môže stať, čo sa na poslednej z masáží stalo.
Nejak dlhšie sme sa zakecali o intímnejších veciach, konkrétne o nevere, o tom, aký má kto z nás postoj k jej konaniu a k jej riešeniu, ak ju spácha náš partner. A cez líčenie na rôznych príbehoch som sa dostal k vyhláseniu, že ak už sa muž dostane do situácie, že so ženou flirtuje do tej miery, že už nejde cúvnuť, respektíve flirtovanie zo strany ženy príjme a zapojí sa do hry, ktorá dôjde do obdobného bodu, už, hoci s vedomím spáchania nevery, ale nemal by partnerku vo flirte ponížiť tým, že v poslednej chvíli si všetko rozmyslí a cúvne. Po chvíli ďalšej konverzácie, pri masírovaní mojich lopatiek, padla jej "nevinná" poznámka:
"Je to celkom vzrušujúca konverzácia, nie?"
"Vzrušujúca?"
"Hej."
"Tak to na teba zapôsobilo?"
"A na teba nie?"
"Čoby nie," povedal som v podstate pravdivo, ležiac na bruchu na masážnom stole.
"Aj na mňa, normálne som z toho zvlhla," povedala so smiechom. Rozprávali sme sa už ako priatelia, preto som nebol zaskočený týmto jej "vtípkom", a ona zasa vedela, že si ho môže u mňa dovoliť.
"To fakt až tak?" spýtal som sa.
"No..." prikývla, smiala sa.
"Tak tomu neverím," zasmial som sa aj ja.
"Neveríš?" spýtala sa, stojac pri mojom ľavom boku, opierajúc sa o moju ruku. Ani som si neuvedomil, že jej masáž už je len symbolická. Pri tejto otázke sa už nesmiala.
"Neverím. Ale nie som ďaleko od toho, aby som to skontroloval," odpovedal som so smiechom, stále ešte predpokladajúc, že naša konverzácia je v rámci kamarátskeho doťahovania sa, hoci mi už prebehlo hlavou, že sa ocitáme tak trochu na tenkom ľade. Na jednej strane som si na chvíľku predstavil, aké by to bolo, naozaj sa osmeliť a siahnuť na zakázané ovocie, ma druhej mi však blikal maják: je to predsa nemiestne a absurdné.
(V tom momente som si spomenul na to, čo mi prebleslo hlavou pri prvej masáži, ktorú som u nej absolvoval. Vtedy som tú flash myšlienku zavrhol s podobnými argumentmi o absurdnosti.)
Myslel som si, že tu vec proste skončí ako náramná sranda. Avšak, asi som sa prepočítal. Tiež som si mal uvedomiť zmenu v tóne jej hlasu pri poslednej otázke. Pretože vzápätí odpovedala ďalšou:
"Skontroloval by si?" ktorú položila spôsobom, akým chcela, aby som práve v tom momente položil svoju ruku na jej rozkrok: pomaly, potichu, so zatajeným dychom, avšak s priam nástojčivým očakávaním.
V ten moment moja ruka aj za mňa pochopila, že už je len jediná cesta - tých niekoľko centimetrov putovala nekonečne dlhých pár sekúnd, počas ktorých sa erotické napätie v miestnosti vystupňovalo na doslova výbušnú úroveň.
Tomu, že sa dotýkam rozkroku inej ženy, zatiaľ čo o dve miestnosti ďalej leží moja žena, nahá, pod rukami skúseného maséra, som stále nejako nemohol uveriť. Moja myseľ v rýchlom tempe spracovával informácie, ktoré práve prijímala, a márne sa snažila rozhodnúť, či sa jedná o moju predstavu, či som počas príjemnej masáže zadriemal a je to iba sen, alebo sa to deje naozaj, a ja prežívam ťažko uveriteľnú realitu.
"Áááá..." vzdychla, keď sa moja ruka dotkla jej najintímnejších partií. Mala pravdu. Bola mokrá tak, že jej vlhkosť mohli hánky mojich prstov cítiť aj cez látku jej čiernych legín. Pomaly som nimi prešiel hore a zas naspäť, hlbšie medzi jej stehná. Vnímal som každý milimeter jej vzrušením zdurenej kundičky, ktorá sa rysovala cez legíny.
Odtiahol som ruku, avšak jej stehná sa na ňu o trošku viac pritlačili. V tej chvíli už bolo rozhodnuté. Bol to moment, keď už bolo jasné, že cúvnuť sa nedá a ja sa musím zachovať tak, ako som pred niekoľkými minútami proklamoval.
Znova som sa rukou dotkol jej premočené ho rozkroku. Tentokrát som ho pomaly skúmal bruškami prstov. Po chvíľke som ruku odtiahol, ale už preto, aby som sa zodvihol z masážneho stola. Celkom nahý som si sadol na jeho kraj, nohami som ju obkročil a rukami objal okolo pása a pritiahol si ju bližšie k sebe. Usmiala sa a potichu sa vzrušeným hlasom spýtala: "Už mi veríš?"
A ja som si uvedomil, že moja flash fantázia z prvej masáže sa mi práve do bodky začala napĺňať....