Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 59 years
Zodiac sign: Gemini
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: blue
Hair colour: bald
Height: 168 cm
Weight: 74 kg

Dating Ads (4)

Hledám milenku

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha
Women
Couples women & men
Couples women & women
Groups

Nejsem nezadaný, ale moji současnou partnerku s příchodem menopauzy nejen úplně přestal bavit sex, ale dokonce se jí hnusí. Ale mně neskutečně chybí. Věřím, že se tu najde žena, která má podobný problém. Možná Váš partner má milenku, nebo s příchodem stáří ho opustila síla, nebo prostě jen vyprchala touha. Můžeme si spolu zavzpomínat, jaké to bylo za mlada. Jsem z Prahy 59/167/75 a mám rád předehru, mazlení a uspokojení ženy pro mě je vždy prioritou. Nemyslím pouze na sebe a miluji mazlení s dámskou mušličkou. Baculky vysloveně vítám! Umím dát dohromady více, než jednoslovnou větu, vím co je mýdlo i parfém. Soukromí pro naše schůzky jsem připraven zajistit, civilní fotografii si s Vámi ochotně vyměním. Další Vaše dotazy jsem připraven obratem zodpovědět. Moc se těším na Vaši první zprávu.

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
foot-fetish
oral sex
piss
sandwich
group sex
SM
sperm
swingers
dominator - slave
fingering

Personal description

Mám rád erotiku a sex na mnoho způsobů. Rád se mazlím, rád dávám i přijímám něhu, rád si milování vychutnávám beze spěchu. Nabídnout Ti mohu i uspokojení ústy a hodně si to užívám, pokud to máš ráda, ale orální sex sám nevyžaduji. Tvoje uspokojení je pro mě jedna z priorit.

Ale máš-li ráda nějaké erotické hry, tak i ty mě velmi baví. Umím si hrát na doktora (rekvizity mám), na Pána a subinku, i obráceně, nebránil bych se připojit ani k páru a to třeba i kandaulistickému. BDSM hry mě baví hodně. V kinky komunitě jsem i aktivní.

Neslibuji zázraky, nedělám ze sebe žádného supermana, ale ujišťuji, že udělám všechno, co budu umět, aby se nám to líbilo oběma a chtěli jsme si to zopakovat. Na Tvém věku, ani na tom, zda máš partnera, či manžela, nezáleží tak, jako na Tvém zájmu o to užít si svou sexualitu a vytěžit z ní chvíle, na které budeme rádi vzpomínat.

Měl jsem tu i fotogalerii, ale po nějakém čase jsem zjistil, že je asi kontraproduktivní. Za celou dobu měla jen 18 lajků a to stejně především od mužů. Zdejší systém trvá na tom, že galerie musí být erotická a já naprosto chápu, že většina žen si nepotrpí na to, "kochat" se mužskými intimními fotografiemi. Pokud by mě přesto nějaká zájemkyně chtěla vidět nejprve nahého, kontaktujte mě, fotografie Vám pošlu.

Budu se moc těšit na Vaše zprávy, reakce i dotazy. Slibuji, že opdpovím každé a nebudu se zlobit, když mě odmítnete, když prostě jiskra nepřeskočí a nebudu Váš typ.