Searching

Purpose of search:
sex

Personal information

Language skills: Čeština

Dating Ads (1)

Orál?

Woman offering services
Czech Republic Plzeňský kraj

Nabízím orál bez až do konce u tebe v autě za 1000. Podmínky? Nehledám psaní, ale setkání. Nesmlouvám o ceně, v případě, že chceš i něco jiného rozhoduje nabídka. Naslepo ani podle fotek neslibuju nic, už vůbec ne sex. Čas mám převážně večer nebo o víkendu. Než odešleš odpověď, zamysli se, zda máš pocit, že tvá zpráva mě přiměje odpovědět. (Malá nápověda: "Ahoj" nebo "?" To asi nebude 😉).

Personal description

Hledám vždy to co je v inzerátu. Vím co chci ale zároveň vím co nechci. Už mi není 15. Takže prosím o dodržování požadavků.

Kdo hledá něco jiného má přeci možnost vybrat si nějakou jinou. Já mám konkrétní představu a své důvody.

A po spoustě zkušeností musím doplnit. Pokud neodpovídám, nemám důvod odpovědět. Věta "Proč nepíšeš?" mi ten důvod také nedá.

Pro jistotu. Zrcadlo doma mám. Vím, že jsem jen tlustá kurva. Takže kdo neustojí ani odmítnutí od tlustý kurvy, tak to už je extra důvod proč si rozmyslet komu psát. Já hledám chlapa, ne zamindrákovaný trosky.

Dočetl jsi až sem a stále máš chuť se ozvat? Super. A nebo jsem si tu jen napsala nějaké nesmysly a budu se dobře bavit nad vztekáním dalšího nevyrovnaného honiče? Proto, je tu tenhle text. Zjistit kdo to vůbec čte ☺️