Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
sex

User albums (1)

Blogs (1)

Pravidla doggingu pro všechny

2 years ago 12 3544 41

Díky, že čteš tuto informaci předtím, nežli nám napíšeš nebo se rozhodneš s námi setkat. Vážíme si tvého času a zároveň věříme, že tím předejdeme nedorozumění na obou stranách. Dogging nebo návštěva…

Personal information

Sex:
Age: 44 years 38 years
Zodiac sign: Pisces Sagittarius
Sexual orientation: bi hetero
Marital status: married married
Eye colour: blue brown
Hair colour: bald brown
Height: 183 cm 168 cm
Weight: 75 kg 55 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
dominator - slave
fingering

Personal description

Tento profil nejčastěji obsluhuje On. Je to milenecký profil, ale žena se v průběhu času může měnit. Obvykle je výrazně submisivní, někdy switchuje. Stejně jako on.

Má rád zaučování, výchovu i zralé, zkušené čubky. Některé mají rády exhibování na povel, jiné chtějí jen ve dvou, ale nebrání se fotkám či videu, jiné milují dogging či gang bang.

V roce 2022 jsme hodně jezdili dogging s větší skupinou mužů, aktuálně hledáme spíše jednoho či dva slušné muže, kteří berou ženu vždy jako princeznu či královnu, ač pro něj je to fena, klisna nebo coura na mrdání. Pro muže, které přizveme je to vždy o slušnosti, pokud se nedomluvíme jinak.

Nehledáme teď nic a jestli něco budeme, tak dáme vědět. Díky za pochopení, netřeba psát.

Aktivně muže NEHLEDÁME* a akce píšeme do fóra o doggingu nebo ad hoc, pokud zrovna máme chuť. Ženám či párům jsme otevření a rádi se domluvíme, pokud
* si libují v sexu v přírodě či mají své zázemí (nebo společně sdílený azyl)
* mají vyplněný profil, nadhled a soudnost
* mají čas přes všední dny v průběhu dne (ne večer/ne víkendy)
* naopak je nám jedno, jestli jste zadaní či nikoliv, pokud si umíte domluvit čas.

U žen či párů budeme vždy chtít slyšet v hlasové zprávy především Ji, ať předejdeme rozčarování. Nevadí nám muži - to kdepak, rádi s vámi užijeme -, serou nás lháři!

* pro fakt kognitivně slabší kusy: Význam slova nehledáme tkví v tom, že nestojíme o vaše zprávy typu ahoj, kdy zase někam pojedete či chcete mě? Nepomůže tomu ani nabídka peněz (která je obvykle fakt směšná) ani sebelepší fotka. Je nám to líto, ale Amatéři jsou zlé místo, kde samotní muži s chutí na sex násobně převyšují páry/ženy ochotné s nimi takovouto aktivitu mít. Sebelepší zpráva od vás to nezmění. Fakt. Nepište nám ji.