Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Aquarius
Sexual orientation: hetero
Marital status: divorced
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 89 kg

Dating Ads (2)

Fist, piss, gyno hrátky...

Man seeking woman
Czech Republic Pardubický kraj

Potřebuješ na chvíli uniknout z domácího stereotypu a odreagovat se? Pokud se Ti líbí různé perverzní hrátky jako fist, gyno a podobné nebo to chceš jen zkusit jaké to je a prožít nezapomenutelný orgasmus, ozvi se. U mě můžeš zažít fist, prstění, prohmatávání kundičky, dráždění poštěváčku, zasouvání prstů hluboko dovnitř, dráždění bodu G, gyno prohlídku a další... Zajímavé pomůcky k dispozici. Ráda děláš před mužem piss, nebo Tě to také láká zkusit, jaké to je když se na Tebe při tom dívá? Pokud ano, nestyď se a ozvi se také. Máš přesto obavy, tak můžeš přijít i s doprovodem... Jsem vysoký, štíhlý, sympaťák, s bohatými zkušenostmi... Vlastní nerušené zázemí k dispozici.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
latex
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Hrátky ve dvou:
Líbí se Ti fist nebo to chceš jen zkusit? Prstění, prohmatávání kundičky, dráždění poštěváčku, zasouvání prstů hluboko dovnitř, dráždění bodu G... chceš zkusit jaké to je a prožít nezapomenutelný orgasmus? Ráda děláš před mužem piss, nebo Tě to také láká zkusit, jaké to je když se na Tebe při tom dívá? Pokud ano, nestyď se a ozvi se. Jsem vysoký, štíhlý sympaťák, s bohatými zkušenostmi, vlastním zázemím.

Hrátky ve třech:
Chceš vidět, jak dělám fist Tvé partnrce? Chceš jí při tom držet roztažené nožky? Chceš, abych jí pěkně kundičku prstil, prohmatával, roztahoval, dráždil poštěváčka? Chceš mi u toho asistovat nebo jí jen držet za ruku a dívat se? Pokud ano, ozvěte se. 100% zdraví a diskrétnost zaručena.

Hrátky ve čtyřech:
Dva perverzní "gynekologové" a jejich "pacientka" hledají novou kamarádku - "pacientku" (Ty štíhlá, do 35let, lehké Bi vítáno) která má ráda perveznější sex jako fist, gyno hrátky, piss a další pikantnosti. Nemusíš být zkušená, sami si Tě zaučíme. Na Tvém stavu nezaleží - vdaná, zadaná, singl - absolutní diskrétnost zaručujeme a též požadujeme. 100% zdraví samozřejmostí. Prostry na setkávání máme k dispozici.

Jehliček se bát nemusíš, ty jsou pro naší stávající pacientku, tedy pokud je sama nebudeš chtít vyzkoušet.

Pánové, ušetřete mě trapných vzkazů a otázek pro naši "pacientku" , není tady a odpovídat vám ani později nebude a samotné muže také nehledáme!!!