Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship

Personal information

Age: 33 years
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Hair colour: brown
Height: 168 cm
Weight: 58 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
sandwich
group sex
sperm
bondage
swingers
sneaking
fingering

Personal description

Můj partner je kanda a miluje pohled na mě, když si to užívám s mužem, ženou nebo párem.

Hledáme diskrétní ženu nebo pár ...přátelé, kteří budou respektovat náš vztah doma a přitom nám budou blízkými v posteli.

Vážíme si žen a párů , které jsem odmítli a i přesto, že mi zaslali své fotografie, neztratili úroveň a nezahlcují nás sprostými komentáři. Děkuji všem slušným a přeji hodně štěsti jinde.
A co se mi líbí?
HLEDÁME EROTICKÉ VRUŠENÍ, ZÁBAVU A ÚTĚK OD REALITY.

Vždy si vybereme a nikdy neinzerujeme jen tak z dlouhé chvíle. Slušným vždy odpovídáme.
Osobně jsem vice submisivní a potřebuji vice dominantní připstup v rozumných mezích. Od mazlivého začátku až po pořádný sex, dominantnější přístup muže nebo i ženy, pořádně tvrdou erekci i velikost. Hledáme ženu, pár, co by nám byli co nejdelší dobu erotickými přáteli, uměli to semnou i s partnerem a občas mě doslova i tvrdě šukali.
Proto nyní dám šanci dominantnějším nad 25 let do 45 let, ale se sportovnější postavou,
Sympatie jsou pro mě důležité, také to aby jste přesně věděli co hledám. Proto si přečtěte můj profil. Nic jiného nechci.
Na schůzky a kávy, obědy nechodím, peněz mám dost a jsem dobře zajištěná i svým příjmem. Nehledám pervezi, bolest, prasárny všeho typu s své spodní prádlo neprodávám. Nehledám svého otroka ani subíka...vy nepište.
Ale jestli mě opravdu chcete a dáváte přednost “tahu na branku - rychlou domluvu” a chcete ženskou v páru, tak jak chce pořádný chlap, tak tady poradím podmínky a jak se rychle domluvit.

Po každé ten, koho jsme poznali museli tyto podmínky dodržet. Požadujeme inteligentní oslovení s civilní fotkou a po případě i erotickou postav, u muže s erekci….potom vždy odpovíme.

Tady je přesná rada, která mi potvrzuje, jestli tvůj zájem je vážný. Aktuální civilní fotka se nafotí před zrcadlem a to bez maskování, brýlí, čepic...s pěkným úsněvem a aby byla zaručena aktuálnost, tak s gestem palec nahoru nebo papír s datumem.
Erotická fotka je podobná, celé postavy bez obličeje a u mužů s prokazatelnou erekci...tomu říkám inteligentní oslovení s cílem nás přesvědčit a oslovit k setkání.
Fotky opravdu nesbíráme!!!
nekomplikuji lidem soukromí a tak nám jiné fotky ani neposílejte.

Pokud máte odlišný nebo jiný postup seznámeni, nezlobíme se, neposílejte nic a hledejte skromnější, hezčí nebo hodnější.

Krásný erotický život vám všem slušným i když někdy zadaným.
Renata