Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Sexual orientation: hetero
Eye colour: brown
Hair colour: brown

Dating Ads (1)

Oblečená žena s nahým onanem

Man seeking woman
Czech Republic Pardubický kraj

Hledám kamarádku na občasná posezení, procházky a povídání, která by mi dělala společnost při mé onanii a výstřikům spermatu v soukromí nebo v přírodě. Nejde o sex. Ty oblečená, já zcela nahý a onanující. Tvůj věk i postava nehraje roli. Jsem štíhlý milý něžný 45letý sympaťák s vyholeným 20cm penisem. Mám auto i zázemí. Možná i FO pro tebe. Pojď se netradičně kamarádsky seznámit.

Sex hobbies and interests

deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Milý 45letý štíhlý sympaťák milující nahotu a autoerotiku v přítomnosti ženy, touží najít kamarádku které by nebylo nepříjemné si občas jen tak popovídat se zcela nahatým vzrušeným a onanujícím mužem, sledovat při tom jeho něžnou rozkoš, postupně gradující vzrušení i spontánní vyvrcholení, případě mu v tom i pomoci. Pojďme se seznámit u kávičky na přátelské povídání. Pokud ti budu skutečně sympatický, můžeme se domluvit na schůzku v soukromí. Budu ti rád oddaným kamarádem v kontrolovaném vzrušení a pevném ztopoření vyholeného mužství. Nejde o sex! Vážný vztah ale do budoucna nevylučuji. Hledám zatím kamarádku, tudíž na tvé postavě i věku mi nezáleží. Pojď se zkusit poznat.

Inzerátek:
Oblečená dáma s nahým onanem
Hledám kamarádku na občasná posezení a povídání, která by mi dělala společnost při mé onanii a výstřikům. Nemusí jít o sex. Ty oblečená, já zcela nahý. Tvůj věk i postava nehraje roli. Příjemný milý usměvavý 45letý sympaťák a dychtivě vášnivý štíhlý onanista s vyholeným 20cm penisem kypícím spermatem. Mám auto i zázemí. Možná i FO pro tebe. Pojď se netradičně kamarádsky seznámit. Více i v texu profilu.


A jak by to například mohlo vypadat?
Posadíš se na pohodlnou pohovku jako královna na svůj trůn a já se budu cítit jako nahý už v této chvíli, protože oba budem vědět proč jsme se sešli a co přijde, pokud tedy opravdu budeš chtít zažít následující řádky.
Po krátké konverzaci u kávičky a ujištění toho proč tu jsi, odejdu do koupelny si odložit veškeré své svršky, abych se za tebou vrátil zcela nahý. Budeš sedět na své pohovce jako dáma a já ti v tu chvíli budu zcela submisivně chtít být vším co si jen budeš přát.
Pocit úplné nahoty před oblečenou ženou mne hrozně vzrušuje, takže to ihned poznáš vztyčením mého přirození směrem k Tobě. V tomto stavu budu také rychle lačnit si ho vzít do dlaně a něžně a pomalu onanovat před tvou ženskostí. Budu se kochat tím jak mne takto sleduješ a budu obdivovat tvé krásné oči a líbezné rty. Ztopořený penis s pulzujícím žaludem na jeho špičce bude stále vášnivěji toužit po stále rychlejší onanii. Pohybující se ztěžklá varlata mi ihned budou plnit semenné váčky bílou tekutinou touhy. Za nimi mi už bude pulzovat prostata snažící se rychle vypumpovat přetékající horké sperma právě pro tebe, tvé oči, rty a tvé ženství. Budu tiše a rozněžněle sténat se široce otevřenými ústy v nadrženém tranzu. V duchu Tě budu toužit políbit, cítit tvou ženskou vůni, tvé hebké rty a hladit tě po tváři, ve vlasech. V duchu budu toužit po tom, aby jsi svou dlaní zastavila houpání mých varlat a stiskla je obě ve své dlani. V duchu budu toužit aby jsi se dotkla mého lačného žaludu svými prsty druhé ruky, obkroužila prsty kolem dokola, pohladila po uzdičce a vzala pevně do ruky i celý žádostivý penis, aby jsi tak jako já cítila jeho obrovskou tvrdost. Budu se z plných sil v té představě snažit neejakulovat hned a hlídat se jen těsně na hranici orgasmu a co nejdéle si tak mohl vychutnávat toho transu maximálního vzrušení, které ve mne vyvoláš jen tvou samotnou přítomností. A vychutnávat si každičké chvilky co nejdéle to jde, než dříve nebo později neodvratně ucítím, že pulzování za varlaty již nezadržím a sperma z přeplněných varlat se prodere celým v orgasmu masivně pulsujícím penisem až ke zbytnělému zrudlému žaludu lačnícímu stříkat až konečně vypustí dávku spermatu gejzírem z jeho špičky.
Tak moc tě chci poznat v této roli. Tak moc to toužím zažít. Prosím, ozvi se mi ať se můžem poznat.