Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex

Stories (1)

Anonymní uvolnění

12 months ago 14 4100 52

Zaparkoval jsem v boční ulici, podíval jsem se na hodinky, bylo za tři minuty osm. Dojel jsem tak akorát, tak jak bylo dohodnuto na chatu n amatérech. Všude už tma, nikdo nikde, co taky čekat na malé…

Dating Ads (1)

ANONYMNÍ UVOLNĚNÍ

Man seeking man
Czech Republic Středočeský kraj
Without trans
Age 18–45

*160* Přečti si příběh na mém profilu a zda bys něco i ty rád takového podnikl, bude fajn, když se ozveš. Pokud jsi na stejné vlně, určitě by bylo fajn se domluvit.

*160* Detaily můžeme pak domluvit tady a napsat si něco víc o sobě.

*160* Podmínkou je férové jednání a zdraví.

*160* Ty ve věku od X do 45ti let.

Sex hobbies and interests

anal sex
dominatrix - slave
oral sex
piss
SM
bondage
sneaking
fingering

Personal description

Zaparkoval jsem v boční ulici, podíval jsem se na hodinky, bylo za tři minuty osm. Dojel jsem tak akorát. Všude už tma, nikdo nikde, co taky čekat na malé vesnici.

Znovu jsem otevřel Apku, abych se podíval na další instrukce. Popravdě jsem byl už po předchozí domluvě na chatu tak trochu rozpolcený, jestli jet nebo zůstat doma, ale znáš to, nadrženost udělala své.
Chtěl jsem zažít něco nového, nepoznaného. Jen jsem věděl, že se stanu nástrojem doteků, honění, možná kouření. Prostě a jednoduše, že domů pojedu lehčí o dávku svého semene. Ostatní bylo tak trochu zahaleno tajemstvím. Snad víc odvahy mi dodalo ujištění, že vše proběhne v rámci bezpečného sexu bez nějakých extrémů.

Apka naběhla a hned se načetla zpráva kam mám jít dál. Zamkl jsem auto a vydal jsem se do boční ulice, kde jsem našel tu správnou branku. Napsal jsem, že jsem na místě a po pár vteřinách jsem uslyšel bzučák a vešel jsem na zahradu a zamířil jsem přímo k domu. Dveře byly pootevřené a na chodba byla tlumeně osvětlená, tak jak to bylo domluvené. Zavřel jsem za sebou dveře a vyzul jsem si boty a začal jsem se svlékat. Nakonec jsem tam stál jen v triku a trenýrkách. Z police jsem vzal připravenou pásku a zavázal jsem si oči.

Stál jsem mírně rozkročený a ruce za hlavou a čekal jsem co bude dál. V hlavě se mi mísil koktejl pocitů. Napětí, očekávání, vzrušení.

Po chvilce jsem zaslechl blížící se kroky. Někdo vešel do chodby, ucítil jsem něčí ruce na svých ramenou a tlakem na ně jsem pochopil, že mám jít směrem vyvíjeného tlaku. Tak jsem se ocitl v další místnosti, pod nohama jsem ucítil měkký koberec. Ruce mi zmizely z ramenou a hned na to začala hrát příjemná hudba.

Z nenadání jsem zaznamenal, jak mi někdo rukou přejíždí přes záda až mezi půlky a druhá ruka mě hladí po hrudníku a břiše. To hlazení bylo příjemné, ale toužil jsem, aby ty doteky končily na mém péru, které bylo zatím jen lehce naběhlé.

Po chvíli to ale přišlo, dolů šlo triko a vzápětí na to i trenýrky, které spadly k mým kotníkům. Pak už se doteky a hlazení odehrávaly i v mých tříslech, koulích a úžasné bylo, když jsem cítil, jak mi začíná mnout zadek. Už jsem se tomu začal plně oddávat. Doteky byly jemné a pomalé, a moje vzrušení pozvolna sílilo. Cítil jsem hlazení a pak náhle pevný stisk mého naběhlého péra, které už trčelo a toužilo, aby si s ním někdo pohrál až do výstřiku.

Bylo to úžasné cítit na sobě ty tahy rukou po mém těle, které pak směřovaly do intimních míst a možná to vše umocňovala i ta páska přes oči, že jsem daleko intenzivněji vnímal a vše prožíval. Nakonec asi to, jak moc mi to dělá dobře bylo navenek vidět, že mi lehce vytékala z péra šťáva vzrušení.

Nastala chvíle, kdy jsem cítil velmi jemné přetahování předkožky, ale až nadoraz, až jsem vnímal chvílema šponování uzdičky. Potom to vše ale pozvolna přešlo do intenzivního honění a zezadu jsem cítil, jak mi stéká asi olej mezi půlky a ruka projížděla až k mé díře. To se nadalo a už jsem cítil, jak se mi zatahují koule a péro se chystá k výstřiku. V tu chvíli vše ustalo a já tam stál s pérem jak kámen. Kurva, kurva v hlavě mi běželo, co je? Už jsem mohl být… Netušil jsem, že se vše bude ještě znovu a znovu opakovat a vždy to skončí těsně před tím, než začnu stříkat. Sakra už se chci konečně udělat. Věděl jsem, že už mi moc k vyvrcholení nezbývá. Stačilo by ještě chvíli dráždit a udělal bych se do poslední kapky.

Najednou mi zas někdo zatlačí na ramene ale tentokrát zepředu, začal jsem couvat a pod zadkem cítím něco o co jsem se zastavil, tlak na ramena neustává, a tak se pokládám na záda, nakonec se uvelebím celý na záda. Přemýšlím, co pode mnou je a odhaduji, že to bude podle výšky asi masážní lehátko.
Na mé tělo padají další kapky oleje. Péro mám zatím v klidu a volně a klidně dýchám a začínám si vychutnávat pár rukou, jak mi masírují paže, nohy, hrudník. Příjemný relax ale po tom všem ale začínají mě lehce bolet koule, jak nejsem vycákaný a stále plný semene.
Po chvíli jsem z té úžasné masáže v polospánku opět cítím tlak rukou na moje ramena. Začnu se tedy sunout z lehátka, ale pak mě ty ruce zarazí. Ležím dál ale s pokrčenými koleny u okraje lehátka. Cítím, jak mi rozevírá kolena od sebe a bere můj povadlý penis do úst a začíná ho sát. Polospánek je v tu ránu pryč a v hlavě tepe jen chtíč ze sebe dostat celou dávku semene. Moje péro pulzuje slastí, jak je pohlcováno tou lačnou pusou.

Pak ale dojde k něčemu, co jsem zažil poprvé. Jedna ruka mi sklouzla na paži a druhá mi začala mezi prsty mnout moji bradavku a druhou bradavku cítím, jak mi saje. Rajcuje mě to tak, že začínám sám penisem lehce přirážet na dotýkající se hrudník, který mi lehce přitiskl moje péro k mému břichu, aby dosáhl z té pozice na moje bradavky. To trvá chvíli a zas cítím, jak mi znovu začne sát péro a pži tom mě pevně drží za kořen penysu a koule. Po chvíli říká uvolní koule a zajede mezi moje půlky a cítím, jak prst krouží kolem mé díry. Netuším, že prst promazaný olejem nakonec skončí n mé díře a začne mi masírovat prostatu. Uf nikdy jsem to nezažil a asi jak už jsem byl rozrajcovaný vůbec jsem neprotestoval, když jeho prst skončil nakonec v mojí díře. Jen jsem se lehce prohnul smíšeným pocitem takového trochu nepříjemna, které se po pár vteřinách proměnilo v úžasný a vzrušující pocit, když prstem přibylo ještě dráždění na prostatě.
Moje vzrušení nabírá na obrátkách a rukama se chytnu za boky lehátka a začínám sténat a prohnu se jak luk, moje péro vyklouzne z pusy, ale vzápětí je dál pevně a rychle honěno. Začínám ze sebe pumpovat jednu dávku za druhou až nakonec poslední kapku vytlačí z mého péra ruka, která ho doposud měla v moci.

Poslední můj hluboký vzdych a uvolněný ležím a oddychuju. Někdo mě otírá ručníkem od semene a oleje. Pak se nechám odvést zpátky na chodbu, kde se oblékám a odcházím. V hlavě se mi honí myšlenky, jak to bylo rajcovní i bez šukání. Prostě parádní uvolnění. S čistou hlavou sedám do auta a vyjíždím zpět s myšlenkami na to, že tohle chci zas znovu prožít.