Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
sex

Personal information

Age: 46 years
Sexual orientation: bi
Height: 190 cm
Weight: 100 kg

Dating Ads (1)

Hledám perverzního kámoše

Man seeking man
Czech Republic Královéhradecký kraj

Hledám hodně perverzního aktiva, kouřím, polykám, lížu nohy, koule, zadek. Mám rád dlouho nemytý ocas, zapařené koule, nohy když jsou hodně cítit, nemytý i špatně utřený zadek, flusání, piss. Hledám pouze real, ty pouze s vlastními prostory. Jen ty na mě, žádné oplácení, nehledám svoje uspokojení. Můžu být v tangách a silonkách, ale není to podmínkou. Přijedu Vrchlabí, Hostinné, Jilemnice, Dvůr Králové, Jaroměř, Hradec, Náchod, Broumov a okolí.

Sex hobbies and interests

deepthroating
foot-fetish
oral sex
piss
sperm

Personal description

Hledám perverzního kamaráda - aktiva, kterého bych mohl orálně uspokojovat. Rád lížu nejen ocas a koule, ale i zadek a nohy. Užívám si, když můžu mít v puse ocas, který je hezky cítit po celém dni, když můžu lízat nemytý zadek, a klidně i špatně utřený, když můžu olizovat chodidla, celý den zavřené v botách. Olížu tě, očistím a nakonec krásně vykouřím. Můžeš mi klidně i čůrat do pusy.

Jsem mobilní, přijedu, ty bys měl mít vlastní prostory (žádné auto, příroda) a měl bys být z Vrchlabí, Jilemnice, Hořic, Dvora Králové, Jaroměře, Náchodska, Broumov, popř. i Hradec a okolí. Přijedu, kleknu si, posloužím ti, uspokojím tě, olížu, očistím a zase odjedu. Já od tebe nic chtít nebudu.

Láká mě na tom to, jak je to perverzní, jen já tebe, nic víc.

I když jsem v tomhle směru čuně bez zábran, jsem jinak normální, čistotný a zdravý chlap. Totéž požaduji.
Rád bych jednoho (nebo dva) stálého perverzního kamaráda se kterým budeme posouvat hranice a zkoušet nové vzrušující věci.

Můžu mít na sobě tanga a silonky, ale není podmínkou.