Searching

Man
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sex:
Sexual orientation: hetero hetero
Eye colour: green
Hair colour: brown brown
Height: 183 cm 175 cm
Weight: 73 kg

Dating Ads (1)

Whelnes hotel Fridrich

Couple seeking couple
Czech Republic Moravskoslezský kraj

Ahoj, v pracovní dny začátkem června se chytáme na jednu noc na Whelnes pobyt v hotelu Fridrich na Těrlicku. Pojďte si odpočinout od shonu běžných dní s námi. Budeme rádi za příjemnou společnost. Více ve zprávách.

Sex hobbies and interests

oral sex
sex in public
sexy lingerie
swingers
sneaking

Personal description

Ahoj, hledáme zde šikovného muže, který nás pozve do svého prostředí. Na věku a postavě až tolik nezáleží. Na zdraví a sympatiích ano.

Pokud se ti líbím a máš zájem se reálně setkat (ve třech) a poté pravidelně scházet (již jen ty a já), napiš něco o sobě a připoj civilní fotku. Také by jsi měl být dárce krve a mít zájem o dlouhodobý "vztah".

A protože je skutečně nelehké zde najít takového muže, rádi poznáme i pár na dlouhodobé přátelství ale s tím, že případné postelové hrátky by probíhaly pouze za pasivní přítomnosti mého muže. A pokud by jste měli motorku a jezdíte společně, bylo by to nejlepší.

Děkujeme za každý vzkaz i když není v našich silách na všechny odpovědět. Na drtivou většinu vzkazů odpovídá manžel, ale v případě oboustranného zájmu o reálné setkání, je možný videohovor s námi oběma. Hezký den všem.