Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Language skills: Čeština
Sexual orientation: hetero
Skype: Mamtorad,live:.cid.1d83ec0a0414555

Dating Ads (1)

Láska v silonkách

Man seeking woman
Czech Republic
Women
Without trans
Age 28–51

Ahoj, rád bych poznal milou a přátelskou ženu, které by nevadilo že rád nosím silonky a dámské prádlo.(Ne veřejně, jen při sexu a když se tady ukazují) Třeba jen na pokec, kávu nebo Když mě budeš chtít vidět, pošlu Ti video i s mým obličejem.

Sex hobbies and interests

foot-fetish
latex
oral sex
piss
sex in public
sexy lingerie
nylons
sneaking
uniforms
high heels
transvestism
fingering
caressing
tenderness

Personal description

Ahoj,jsem úplně normální chlap,jen mám rád ŽENY,silonky,latex a krajkové prádlo. Nejsem na nich vyloženě závislý,je to spíše o tom,aby ta alba měla nějaké téma a abych na sebe upozornil, rád dělám bláznivé věci.
SEX A BĚŽNÝ ŽIVOT NELZE SPOJOVAT.

Je to takový můj koníček,v běžném životě jsem 💯%chlap, oblékám se pouze do pánského, mám mužské koníčky,nepřipadám si ani trochu jako žena,jsem muž, který má jen svůj fetiš.Život je příliš krátký na to,abychom si odříkali to co se nám líbí.
Nejraději mám mazlení nožiček v silonkách, lízání mokré kundičky, piss, když si to budeš přát,mohu ti naplácat na kundičku nebo na prdelku..Rád bych poznal milou a přátelskou ženu s podobnými zálibami.Nebo jen vzájemné šmírování, rád se ukazuji, vzrušuje mě honit si v silonkách před ženou a také se dívat na sex nebo masturbaci druhých.Nebo si můžeme zajet jen tak na výlet,a sex, když si nesednem nemusí Mám to tady takový relax když jsem singl . Ozvi se, alespoň na povídání.