Searching

Purpose of search:
talking

Personal information

Age: 35 years
Language skills: Čeština
Zodiac sign: Libra
Sexual orientation: hetero
Height: 172 cm
Weight: 85 kg
Skype: Mám, nepoužívám.

Personal description

Vše co je v profilu uvedeno, platí, nic tady není napsané "jen tak" ani protože "většina žen v profilu píše"...

*HETERO! Ne ženy, ne páry!!!🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

*Vážně NEJSEM submisivní! Člověku, který se obtěžuje s přečtením profilu a má IQ nad hranicí mentální retardace, dojde, že toto opravdu NENÍ profil submisivní ženy!!!

*Milovníci BDSM, pokračujte na další profil, nemáme o čem!

*Pokud hodláš začínat konverzaci větou jako Čau jsi baculka? Jsi ze Zlína? Nebo Nejde ti napsat vzkaz... Rovnou se na to vykašli a piš jinam! 😂 Ne, opravdu nepřejdeme do normální konverzace, pokud vůbec budu reagovat, maximálně se s tebou rozloučím. Tyto provokace nepovažuji za vtipné a autory za ne moc inteligentní, pokud sis nemohl pomoct, dobře ti tak! 🤣

*Reálná setkání nehledám, nestojím o ně a opravdu se nedomluvíme. 😉

*Ano, mám nastavené skupinové přijímání vzkazů. Psát si můžeme v chatu, žádosti o přátelství bez předchozí domluvy ODMÍTÁM.

*Pánové... V profilu je uveden pouze Zlínský KRAJ! NE, NEJSEM ZE ZLÍNA!!! 🤦🏼‍♀️

*Objevuji se v místnostech baculky a boubelky a prsaté baculky, takže opravdu nejsem kůží otapetovaná, (tedy potažená) kost (nikoliv potetovaná, fakt si to zkuste neplést🤦🏼‍♀️) ani plochá dráha. Pro ty méně chápavé ANO, JSEM BACULKA!

*Kdo to nepochopil z kolonky HLEDÁNÍ, chodím si sem POKECAT, nic víc! Ne nutně s každým. Pokud je to pro tebe neúnosný problém, jednoduše mi stačí NEPSAT!