Blogs (1)

Přiznání

4 years ago 13 2864 43

Jsem v tomhle děsnej lajda, ale už máme půlku března, tak je čas se do toho pustit. Přesně tak, jde o daňový přiznání, takže většinu asi zklamu, ikdyž… Než se člověk dopracuje k tomu přiznání se, je…

Personal information

Age: 47 years
Language skills: Čeština

Dating Ads (1)

od tantry až po peklo:-)

Woman seeking man
Czech Republic Pardubický kraj
Men
Couples men & men
Without trans

Obyčejně neobyčejná, neobyčejně obyčejná, samostatná, soběstačná, veselá, pohodová, hravá, fanda jednoduchosti, s chutí objevovat a užívat život, by ho ráda občas sdílela s někým podobným. S mužem s duší kluka, otevřenou náruči a úsměvem na tváři, kterej nehledá doplněk nebo svou druhou polovičku, protože je celej. Někoho, s kým se mi bude dobře povídat ale i mlčet. I když trávím většinu času doma, kde se dokážu dobře zabavit, nemám problém se během chvíle sbalit a vypadnout někam za dobrodružstvím, když se pro něco nadchnu. Nechci vážnej vztah, ale vztah plnej radosti, smíchu, vzrušení a pohody.
Jak často se uvidíme, je jen na nás. Čím blíž budeš Litomyšli, tím víc času strávíme spolu a ne dojížděním. Věk je jen číslo, ale nejsem na výrazně mladší ani starší (já 47). Nebudu si Tě přivlastňovat, ale zároveň nechci přemýšlet, jestli ti můžu napsat teď nebo musím čekat, až budeš sám. Takže ženatí a zadaní prosím ne. Přečti si i profil. Fotka není nutná hned, ale pokud to myslíš vážně, stejně na to jednou dojde.
Vzkazy přečtu všechny, ale na všechny zřejmě neodpovím. Zvlášť strohý vzkazy nebo kde cítím, že se míjíme - nemělo by to smysl.
Děkuju za přečtení a přeju všem hodně štěstí:-)

Personal description

“There is no way to happiness. Happiness is the way.” Buddha
-------------------------------------------------------

Tuto část bych tu raděj neměla, ale nemůžu nechat většinovou skupinu uživatelů bez povšimnutí. Pokud se k této skupině neřadíš, klidně přeskoč a začni číst pod další čarou:-)

Chodím sice na BDSM chat, ale můj životní styl to není a NEŠEPTÁM. A určitě nejsem domina:-).
O sexu si s cizíma lidma nepíšu. Tyhle věci o mně potřebuje vědět ten, s kým je chci sdílet.
Šustění bankovek mě nevzrušuje.

Odpovědi na běžný vzkazy:
ahoj.....ahoj
jak se máš?....většinou skvěle:-)
co děláš?.....pořád něco
co máš ráda?....pohodu, klid, fajn lidi, přírodu, smaženej květák, noční oblohu ...
rád bych tě poznal /psal si s tebou......netřeba mi to oznamovat, prostě do toho jdi:-)
sejdeme se?.....scházím se jen tehdy, když to tak cítím a ne po pár vzkazech
odkud jsi?.....ze středu Pardubickýho kraje (žádná periferie jako jsou PCE:-)))

Na tyto a podobný vzkazy proto už ve vzkazníku neodpovídám. Šetřím nám čas:-)

Děkuju za návštěvu, přeju hodně štěstí, východ je tudy:-)

Dva, čtyři, šest...téda, vás tady ale zůstalo:-).

-------------------------------------------------------

Vítejte na jejím hřišti:-).

Je pravda, že mi chybí ten někdo, s kým bych ráda usínala, probouzela se, plazila se do kopců s jazykem na vestě - už tomu tak moc nedám:-), snila, dělala hlouposti a plánovala blbiny, lopotila se kolem baráku, lenošila, zažívala nový věci, koukala na hvězdy, posouvala se dál (ať už to znamená cokoliv), seděla u ohně a popíjela něco dobrýho. Někdo, vedle koho bych ještě víc rozkvetla jako to blaznivý víly umí - přesně tak, je to romantička jako poleno:-). Spíš takový střední polínko bych řekla:-).

Nejsem tu kvůli hledání ale pro zábavu a poznávání. Nejvíc asi sama sebe:-). Přímým kopem na branku se nikam nedostaneš. Je mi jedno, jestli hledáš vztah, jsi sub, líbí se ti to nebo ono a podobně. Důležitej je ten základ, jakej jsi člověk, co ti dělá radost, jestli jsme tak nějak na stejné vlně. Nerada se seznamuju a vyplňuju dotazníky, to snad ani nezkoušejte. Raděj se bavím a když to jde dobře, člověk po čase zjistí, že poznal někoho fajn a pak není problém jet i stovky kilometrů jen kvůli kávě:-).

Díky všem pohodovým lidem, mějte se krásně a víc se usmívejte:-)

-------------------------------------------------

--- you were born to dance to the beat of your own heart ---