Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
photo shooting

User videos (2)

Personal information

Marital status: single
Height: 185 cm
Weight: 77 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
fisting
foot-fetish
latex
oral sex
piss
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
uniforms
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Odevzdej se mi. Chceš být čubka v kukle s rozpěrkou na nohách, chceš horký žilnatý péro, který naráží na tvoje mandle. Cheš se cítit vyplněná, použitá, chceš cítit bolest a slast, chceš dostat ránu přes zadek, ale vědět, že jsi v bezpečí. Chceš roubík v puse, kolík v zadku a jazyk v uchu.

Potřebuješ se odevzdat někomu, kdo převezme kontrolu nad tvým tělem a orgasmem. Potřebuješ přestat myslet a potřebuješ mít roztažené nohy. Potřebuješ někoho, kdo ti podváže kozy a pak ti je bude něžně líbat. Bude tě obdivovat. Potřebuješ pěst v kundě. Někoho, kdo nemá předsudky, někoho, s kým si budeš plnit svoje představy, které se stydíš říct kamarádkám. Někoho, kdo má plné koule, spousty hraček a bude obdivovat tvoje úchylky. Někoho, kdo je dospělý, ale rád si hraje jako dítě, pro koho je důležité vzájemné porozumění a respekt. A po tom, co se ti posadí na obličej s tebou skončí v dlouhém objetí, bude tě hladit ve vlasech a povídat si s tebou o hlubokých tématech nebo tom, co zrovna v životě prožíváš. Kdo tě pak pozve na večeři a bude obdivovat tvoji krásu a intelekt.

Potřebuješ si užít to, že jsi mladá. Potřebuješ nemít tajemství a otevřít se. Potřebuješ mi napsat a být sama sebou. Čekám na tebe s otevřeným srdcem ♥️