Searching

Man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Personal information

Language skills: Čeština
Sexual orientation: gay/lesbian
Height: 186 cm

Dating Ads (7)

Diskrétní orál

Man seeking man
Czech Republic Hlavní město Praha
Men
Couples men & men
Without trans

Rád bych touto cestou našel chlapa jakékoliv orientace na diskrétní schůzky, plné vášnivého orálního sexu. Umím hulit pomalu a intenzivně, rychle, nebo ti nastavím tlamu na deepthroat, klidně i ten extrémní (sliny, slzy, dávení). Fantazii se meze nekladou, mám to rád poctivě a chci si sex užít, to nabízím i požaduji. Prosím pouze kluky a muže s výbavou 17cm (reálných) a více, nebo s menším ale hodně chlupatým. Na úvod pošli foto penisu. Prostory mám. Díky a těším se na odezvy.

Sex hobbies and interests

deepthroating
oral sex

Personal description

Něco málo k mému profilu

MÁ FILOZOFIE SEXU

Již od začátku mého sexuálního života (který začal hned v patnácti letech), jsem si všímal mé nezkrotitelné a obětavé vášně k mužskému přirození a jeho nositeli (muži).

Vnímal jsem, že mám sex častěji než ostatní a více ho prožívám, také jsem byl (a stále jsem) ochotný do sexu investovat více času a úsilí (např. cestovat i dál než za hranice jednoho města), než je běžné.

Sex je dar, který lidé obdrželi a jako k takovému, by se k němu (při něm) měli chovat, neodbývat jej, vnímat jeho úžasnost a rozvíjet jej.

JÁ A ORÁLNÍ SEX

Postupným získáváním zkušeností a objevováním sebe sama (a nejen sebe sama), jsem zjistil, že hlavním ,,tahounem”mého sexuálního života, bude zřejmě orální sex (mimo anální sex, který miluji ale provozuji jen málo a aktivně jej nevyhledávám).

Všímal jsem si, že i velká péra, zvládám hlouběji (i fakt velká péra), než ostatní kluci. Věta: ,,Takhle mě nikdo nikdy nevykouřil.” nebo ,,Takhle hluboko jsem se nikdy nedostal.” se stávala běžnější a běžnější. Takže bez nadsázky mohu tvrdit:

MŮJ KRK JE JAKO KUNDA!

CO ZDE HLEDÁM

Jsem velmi otevřený a intuitivní, jak jsem zmínil, miluji orální sex, hlavně tedy v deepthroat podobě. Miluji pocit, kdy se z mého krku stane živý fleshlight, má ústa a krk vylučují spoustu vazkých slin a čurák klouže dovnitř a ven bez sebemenších překážek. Vydržím to dlouho a delší akce jsou velmi žádoucí (velmi rád zakloním krk z postele).

ALE

Pokud nejsou podmínky, čas, prostory, apod. miluji také posloužit na předem domluveném místě (u mě, u tebe, venku, v lese, na wc) jako hulič, který rychle pomůže s přetlakem a poslušně polkne.

CO JEŠTĚ MÁM RÁD

Miluji chlupy, vousy, přirozenou vůni ocasu po moči a potu, a to i velmi intenzivní (bez smegmatu), když jsou sympatie, také velmi rád držím i análně (ale upřímně, moc se to nestává). Také jsem velkým milovníkem různých druhů poppers při sexu.

Velmi rád koukám a obdivuji krásu chlapského těla, jeho vůně, detaily, apod.

Vždy jsem byl nositelem velké vášně a nadšení pro sexuální vzrušení s ŽENATÝMI a HETEROSEXUÁLNÍMI či BISEXUÁLNÍMI muži.

PS:
Jsem velmi potěšen, když sexuální přátelství přeroste i v přátelství klasické a tehdy, jsem ochoten a je to velmi žádoucí, dát přednost hodnotě ušlechtilejší, než setkávání za účelem sexuálního uspokojení (TOHLE VŠAK NENÍ PODMÍNKA ANI STANDARDNÍ SITUACE).

Pokud ses dostal až sem, neváhej se ozvat.