BiSportosaurus30

BiSportosaurus30

Sex:
Man
Czech Republic Czech Republic

Dating Ads (1)

Brno pekna fajn holka?

Man seeking woman
Czech Republic Jihomoravský kraj

Ahoj. Nejde mi primárně o sex. Nemám očekávání. Takže mi přijde fajn dát si jen tak víno nebo kávu, povídat si a klidně se i poznat (záleží na nás, na Tobě..)
Když skočím na chvíli k sexu, tak co by mě potěšilo, abych tady našel? Představ je hodně stejně jako testosteronu.
Mám takovou ideální představu, kterou už jsem párkrát zažil, ale chybí mi. Chtěl bych vedle sebe v posteli holku, která si vezme svoje hračky nebi prstíky a zkrátka si to bude dělat. Já bych si ho honil vedle ní, šahal ji na prsa, na bříško, a když by si řekla pomohl bych ji, když ne, tak bych se díval na to, jak si to dělá - to mě rajcuje. S jejím svolením bych se udělal na ní zároveň jak by se udělala i ona. Láká mě erotika hodně se mi líbí nahé ženy i jejich pěkné prádlo. Nejraději mám když si žena udělá dobře. Nejsem s žádným očekáváním. Jediný co: zajistit, aby se měla příjemně hezky.
Je mi 30 let, 180 cm, svalnatý - štíhlý ( 70 kg, penis 17 a tlustější, tvrdý , věčně nadržený. Jsem člověk co žije zdravě a sportuje. Přátelský, příjemný a určitě milý. Za tím milý se skrývá slušné nasazení, pokud na to dojde. Ale to už odhaluje mých více tváří.