Searching

Man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
photo shooting

Personal information

Age: 42 years
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 180 cm
Weight: 78 kg

Dating Ads (7)

Někdo na mazlení bez O/A sexu?

Man seeking man
Czech Republic Zlínský kraj

Líbilo by se Ti, kdyby Ti někdo dlouze hladil, líbal nebo jazykem masíroval celé tělo? Něco jako takové uctívání pěkného těla (bez análního a orálního sexu). Hrozně se mi na chlapech líbí pěkný zadek a nohy a miluji mazlení a doteky (klidně jen takhle - jednostranně). Může a nemusí být i s honěním (ať už jednostranně nebo oba) - není to pro mě podstatné a záleželo by na situaci. Hledám někoho zdravého, nepromiskuitního a diskrétního, někoho s kým je rozumná řeč a férová domluva. Podmínkou je sportovní postava, věk do 45let a možnost vlastního soukromí. Nehledám za každou cenu = musí být vzájemné sympatie a musí v reálu nějak zafungovat i ta chemie, bez toho by to nemělo cenu. Více na profilu.

Sex hobbies and interests

foot-fetish
sexy lingerie
SM
sneaking
uniforms

Personal description

Hledám někoho na hezké chvíle bez klasického (orálního a análního) sexu. Jsem především velký mazel a tuleň. Na chlapech se mi líbí pěkné nohy (hlavně lýtka, chodidla), hezký zadek a trochu netradičně i ruce (prsty) a těmto partiím se věnuji nejraději. Celkově mám moc rád dlouhé hlazení, tulení, objímání, válení se po sobě, líbání celého těla, mazlení se zadkem - jsem rád v tomhle ten aktivnější. Může a nemusí být i s honěním, ať už jednostranně nebo oba (rád jsem někdy jen jako divák), tohle není pro mě to podstatné a záleželo by všechno na situaci a na domluvě. Zajímavá představa je společné honění, ale každý sám za sebe, nad svým péčkem v mobilu :-) Líbí se mi také sportovní styl, tenisky, ponožky, spodní prádlo (je toho víc). Důležité je dělat jen to, co se líbí oběma. Středobodem veškerého zájmu není pro mě, tak jako to tady má většina ostatních, to, co má chlap mezi nohama, stejně jako pro mě není hlavním cílem nějakého setkání hlavně se udělat. Naopak - daleko větší náboj, to může mít bez toho "finále". Hledám někoho zdravého, nepromiskuitního a diskrétního, někoho s kým je normální, rozumná řeč a férová domluva. Podmínkou je alespoň trochu sportovní postava, věk cca do 45 let a možnost vlastního soukromí.

Nehledám za každou cenu - musí být vzájemné sympatie a musí v reálu nějak zafungovat i ta chemie - nějaký náboj, bez kterého to jinak nemá cenu. I když nehledám vztah, musím si mít s dotyčným zároveň co říct. Sebedokonalejší tělo samo o sobě, je pro mě nezajímavé, když mi nevyhovuje ten zbytek "od krku výš".

Scházet se s někým na nějaké rychlé akce, jen z momentální nadrženosti, u mě vážně nefunguje. Na to mám svou pravačku. Sebe a svého zdraví si vážím víc, než abych se tady zahazoval s někým, kdo chce právě teď (protože mu zrovna stojí), zítra si už nevzpomene a je mu v podstatě jedno s kým, hlavně aby si ON udělal dobře. Když ne se mnou, tak s kýmkoli jiným, kdo je zrovna online nebo s tím, kdo mu pošle foto největšího ptáka.

A proč bez klasického sexu ? Protože jsem na něj jen okrajově a představit bych si to dokázal jen s někým koho hodně dobře a dlouho znám a mám v něj 100% důvěru, ideálně s partnerem.