Relax

Byl to asi poslední tak teply den v 2020 roce.
4.10.2020, neděle. Kolem 16 nebo 17 hodiny ( natáčel )

Bylo to na Divoké Šarce večer ... po "opalování"... no... úplně nahé slunění si dopral taky )))

Nějaké lidé procházeli stezkou v asi 50 metrech ode mne nahatého … mne to vůbec ne vadilo ( spíš – naopak ) : rad se ukazuji sebe ( asi jsem exhibicionista … takové zjištěni své povahy a záliby ) rajcuje mne to ))). Svého těla vůbec se ne stydím )))

...cestou domu dostal chuť na "sex" , na masturbaci , na cokoliv , co by shodilo napětí v rozkroku a v náladě ...
Byl to hezky výstřik ...jen , bohužel ,ne byl vedle mne nikdo , kdo by ho chytil , ten výstřik , na sebe(nebo do sebe))) ... možná kdosi příště...)))...nebo já potkám někoho čistotného a zdravého ( na veku ne zaleží ) , kdo by rad vystříkal do mé pusy vše a hodně...možná to bude odvážná a nestydatá ženská...možná - chlap...

Tak toulám Divokou Šarkou v přírodě s foťákem kolem krku s tajnou nadějí, že nějaký majitel (majitelka) pejska nebo obyčejný člověk na procházce najednou dostane chuť na orální sex se mnou v hezkém soukromí divoké přírody , bez diváků a lidských očí , dosáhnout vyvrcholeni , jehož tekutiny naplní moji pusu… to je můj sen … a kdyby mne ten ( ta ) dotyčný (á ) oslovil ( á ) i sám ( á ) jako první tak strašné rad vyhovím vzájemné vášni ( nadrženosti )

Díky předem všem, kdo se ozve se nebo ocení )))
Cekám na vaše dopisy a přátelské poznámky )))


*24**71**49**92**362**124**39**174**175*

984 views 6.10.2020 13:47
39 users like it
Like