Hodinový hotel

26.3.2023 17:23 · 835 zhlédnutí ten_korporatni

Štvrtok. 14:30. Nikde nikto. Self check in. Prachy z účtu dávno strhnuté. Nie je cesta späť. Držím jej spotenú ruku. Obaja nervózne kráčame chodbou. Pomaly.

Izba 113. Karta otvára dvere, vchádzame do apartmánu. Dávam jej dolu sako. Vonia. Dávam si dole sako. Sadá si a vyzúvam ju. Lodičky ma vždy brali. Jemne jej pohladím jej chodidlo v silonkách.

Usmieva sa a odchádza hľadať kúpeľňu. Zatvára dvere.

Ja vchádzam do miestnosti. Nalievam jej. Sekt a jahoda. San Pellegrino a citrón, sebe. Otváram strešné okno a sadám si do kresla. Zapaľujem IQOS, dívam sa na zatvorené dvere kúpeľne. Čakám…

Vychádza z kúpeľne v spodnom prádle s rozpustenými vlasmi, stále sa usmieva, sakra, za jej postavu by mladšie vraždili. Podávam jej sekt. Do dna…

Ten pocit, bozkávať niekoho iného, ako svojho partnera, je dychberúci. Srdcia nám bijú na poplach a my sa nevieme nabažiť toho druhého.

Zhoríme v pekle, mali by sme okamžite prestať? Mali, ale prečo? Keď je to tak príjemné… Chceme viac.

Je to ľudské. Ako zošliapnúť plyn na podlahu, tachometer ukazuje číslo začínajúce dvojkou a v spätnom zrkadle je tmavý policajný superb, ktorý meria, adrenalín nechce dovoliť prestať, prečo si to nevychutnať naplno? Nedáva zmysel teraz brzdiť. Chceme si užiť.

Zakázané ovocie najviac chutí a nad 200km/h už nie je veľký rozdiel v pokute, či sme tesne nad, alebo 250. Tak nech to stojí zato!

Pravidlá nie sú vo vojne a láske.

Sadá si ja posteľ a rukou odsúva gýčovú labuť z uterákov na zem. Kľačím u nej na kolenách, sťahujem z nej gaťky a jazyk zabáram do jej vlhkej kundičky. Cez chĺpky ju jazykom ochutnávam. Jej šťavičky mi tečú dolu bradou. Je šťastná.

Nabáda ma, aby som šiel k nej. Z môjho jazyka ochutnáva seba. Bozkávam jej krk, dekolt, baví ju to.

Znova ma prepadnú tie myšlienky na rodinu. Nechávam sa unášať situáciou. Opieram sa svojím penisom o jej pišulku, kladie odpor, ale iba chvíľu.

Zasúvam ho dnu po celú jeho dĺžku. Pomaly, opatrne. Dívame sa do očí. Privrie ich. Som dnu celý. Teraz nemyslím na nič iba na ňu.

Tancujeme vo víre extázy z ktorého vyruší nás len jej slastné áááách….

Díva sa skrze mňa. Za svoj život sa tak na moc chlapov nedívala.

Vyťahujem ho a striekam teplé semeno na jej bruško. Hladíme si vlasy, hladíme sa v tvári. Zadriememe. V objatí, tak ako už dlho nie.

Notifikácie a smsky nepustia. Náš svet slobody sa skončil. Späť do reality…

Cestou domov si googlim kto každý mal milenku. Je nás v klube hodne. Nemám výčitku.
____________________________

Aké máte skúsenosti s hodinivými hotelmi? Podeľte sa v kokentároch👇🙂