🔴 Ako som sa stal cuckoldom 2

15.6.2023 05:12 · 958 zhlédnutí ten_korporatni

(pokračovanie k môjmu predošlému blogu)

Nakladala riad do myčky a deti sa spolu hrali v obývačke, pristúpil som k nej odzadu, pobozkal ju na krku, čo sa jej páčilo, pohladil som ju po bokoch, oprel o ňu svoj stoporený penis v teplákoch a rukou zašiel pod jej nohavičky k jej pišulke.

Jemne ju pohladil, cítil chĺpky a vlhko. Pomaly zasunul ukazovák dnu, šlo to ľahko. Jej telom prešlo vzrušenie. Vytiahol som ruku, prst olízol. Chutil sexom. Ak by sa deti nehrali v obývačke, rovno by som ju osúložil tam, v kuchyni.

“Vydrž, dám ich spať”, zašepkala s privretými očami a pevne uchopila môjho tvrdého vtáka cez tepláky.

Prišla ku mne keď deti už spali, iba v tričku a gaťkách. Bez podprsenky. Sadla si na gauč, šibalsky sa usmiala a pohladila ma po tvári. “Chceš vedieť aké to bolo?”, predniesla rečnícku otázku a začala…

Na spoločných lekciách tabaty sa nám s Dávidom často stretávali pohľady a keď sme dnes mali cvičiť v pároch, voľba bola jasná, išla som za ním.

Síce mohol cvičiť s nejakou svojou rovesníčkou, a nie so mnou, maminou po štyridsiatke, ale súhlasil.

Dávid bol vysoký, statný mladý chalan tesne pod 30. Kosti, koža, svaly, šľachy. Krátke vlasy, modré oči a široký úsmev. Bol krásny.

Hodne sme sa pri cvičení nasmiali, voňal mi a sršal z neho testosterón. Každý letmý dotyk jeho spotrného tela som si užívala a vlhla už od začiatku lekcie.

Dávida to tiež bavilo, všimla som si ako pokukuje po mojich veľkých prsiach i zadku, hodnotil. Všimla som si ako mu stojí, ale skrýval ho. Nedarilo sa mu to. Zjavne dobre obdarený, pomyslela som si. Pretínal ma pohľadom a jeho dotyky som cítila veľmi intenzívne.

Vždy keď sa nám stretli pohľady, trvalo to dlhšie než zvyčajne, nepatrne, o 2-3 sekundy a obaja sme vedeli čo to znamená.

Keď tréning skončil, zo vzájomného hecovania pri cvičení sme boli obaja totálne zničení, zadýchaní, celí spotení. Pri záverečnom strečinku sme sa na seba dívali väčšinu času, hlboko do očí a ja som si hovorila či aj on cíti to vzrušenie tak ako ja.

Cestou z telocvične sa vytvoril rad, stála som za ním a posmelená okolnostiami ho pohladila po jeho spotenom chrbte. Otočil sa so širokým úsmevom prehodil: “počkám ťa”.

Skutočne počkal kým som si dala rýchlu sprchu, stihol to skôr. Dávid chodil do fitka pešo, tak som mu ponúkla odvoz. Zabuchli sa dvere na aute a ja som dostala jeho veľkú ruku na svoje stehno, presne to som chcela, usmiala sa na neho. Bože ten voňal a ja som ďalej vlhla…

Navigoval ma k nemu, ale zhodli sme sa, že lepšie bude odstaviť to o pár blokov ďalej v takej priemyselnej oblasti, v túto večernú hodinu tam bolo prázdno, šero nám vyhovovalo.

Len čo som zastavila auto, presunuli sme sa na zadné sedadlá, fólie na oknách bol skvelý nápad! Posadila som ho a stiahla mu kraťasy s trenkami súčasne. Tam už na mňa čakal jeho veľký stoporený vták. Tričko si dal dolu sám a hneď mi stiahol i to moje, ostala som v podprsenke.

Lomcoval vo mne veľmi zvláštny mix pocitov obrovského vzrušenia, toho že robím niečo zakázané i keď sme sa dohodli, stud pred cudzým chalanom, cítila som sa trochu ako fľandra, no rozhodla som sa na to všetko nemyslieť a iba si to užiť, vzala som jeho kamenný penis do ruky a začala mu bozkávať jeho koreň.

Poctivo som ho lízala a ochutnávala, prešla na jeho podbruško, prestala, zadívala sa na jeho vypracované brucho, bolo nádherné a pokračovala v bozkávani jeho slabín.

Bozkávanie slabín na neho pekne fungovalo, jeho slastné vzdychy ma v tom iba utvrdili. Prešla som k jeho guliam ktoré som sala a brala do pusy jednu po druhej. Medzitým mu tu jeho pýchu honila. Už dávno sa objavovali prvé kvapky jeho semena.

Mala som od neho vlhkú dlaň, olízla si ju, naslinila a poriadne na vlhko mu robila dobre. Prešla jazykom k jeho slabinám a jemne sa im venovala. Bol v siedmom nebi. Prechádzal mi prstami vo vlasoch.

Vrárila sa ku koreňu a bokom mu lízala penis až ku špičke, na čo on už nevydržal a pridržal si ma pri nej, pochopila som a vzala mu žaluž do pusy. Cítila som ako mu v ňom brní, sala špičku a honila zvyšok penisu. Na jazyku som cítila ako sa mu to páči. Prestala som.

Nevedel čo sa deje, rozopla som si podprsenku a von vykukli moje veľké, vekom trochu ovislé prsia. Zosunula som ho nižšie, vysadka si na neho, vzala jeho penis do ruky, poriadne ho naslinila a strčila ho medzi moje prsia. Pevne zovrela prsia spolu s jeho pýchou dlaňou.

Začal medzi ne prirážať, čo nás oboch ešte viac vzrušilo. Zrejme sa mu páčia veľké kozy. Beťár! Chcvíľu prirážal a ja som ucítila ako ma jeho sebavedomá ruka hladí pod bruškom, hladil chĺpky na mojej kundičke a zabáral svoje prsty do mojej toho času už poriadne mokrej štrbinky.

Vysadla som si na neho a napichla sa na jeho pýchu, prirážanie sa iba zintenzívnelo. Bolo krásne dívať sa na to mladé telo podo mnou ako sa snaží, užíva si to a ako ho berie vzrušenie. Dívala som sa mu do tváre až kým slastne nevydýchol a neuvolnil sa. Telom mu prešiel intenzívny orgazmus a vnútri som cítila ako sa do mňa rozlieva jeho teplé semeno.

“Bolo to skvelé zlatíčko”, povedala som mu a pobozkala ho. Keď ho zo mňa vytiahol hodne semena vytieklo, ale som si istá, že veľa ostalo dnu.

Chcel mi to ešte urobiť, ale z tej situácie som bola tak vyosená, že to necháme na inokedy. Predsa len, na prvý raz, stačilo.

Obliekli sme sa a rozlúčili. Tešila som sa ako ti o tom doma poviem a spoločne si to urobíme.

——————————————————

Ak sa ti blog páčil, zanechaj lajk, alebo koment🙃👇